Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Granblue Fantasy

Sam

Öne çıkan mesajlar

event ve coop hariç half ap olayı.

herhalde "kimi versek beğenmeyecekler" deyip sallamışlar ehu. futabacılar zaten delirmişti. ann verince de knox ekşiyecekti bana discorddan makoto değil diye topkek.

ha bir de fan popularity anketi var anonslar bölümünde, onu doldurun. banner koyacaklar kazananları.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ama cidden, Ann'ı eklememeleri aşırı saçma. Joker koymasan kimse niye Joker koymadın demez mesela. Ann koyunca Futaba/Makoto fanlarını mutlu edemesen bile fanbase'in 1/3 ünü kurtarıyorsun en azından. 1/3 > 0/3

Ama evet, Personayla tek alakam Anime, Ann'ı da fire element olma ihtimali yüksek diye istiyorum :p
Ankette de sırf üst tier Fire SSR diye Therese'e bastım oyumu mesela :p

Bu arada queste girerken summon seçtiğimiz ekranı refreshlemenin bir yolu yok mu ya? Böyle ucu ucuna yapabildiğim raidler için Lucifer, Ifrit filan şart, ama bazen tamamen tırt summonlar denk geliyor.
F5, Reload, çık tekrar gir filan hiçbiri fayda etmiyor yine aynı summon listesini çıkarıyor karşıma.
İlle de bi questi 40% Bonuslu summonla yapmak zorunda mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

trial boss açabilirsin, uzun iş ama encounter'a girmek veya zaman geçmesi (tam ne kadar bilmiyorum beklenecek gibi değil) hariç refresh imkanı yok. o nedenle friend list çok önemli. iyi summonlı insanlara request yağdır, (kabul etmeleri için senin de listenin iyi olması önemli bir faktör tabii) er-geç birileri kabul ediyor. benim listemde sen hariç dandik summonlı kimse yok mesela. :p o yüzden sıkıntı çekmiyorum ama o listeyi öyle doldurmak uzun zaman aldı.

ya işte main char diye mecbur joker, collab event'lerde öyle oluyor ister istemez. atlus neden 2017'de hala male lead fixed oyun çıkarıyor ona takılmak lazım esas ehu.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız levi o hikayede en güçlü, bunda da joker en güçlü. ann eklenseydi de sr kalacaktı büyük ihtimalle. :/ joker'i buna summon olarak koysalar nasıl bir summon olabilirdi emin değilim.

yani ben de ssr ann isterim de full fanservis gitmeden zordu. yine de hayalkırıklığı oldu tabii. djeeta'ya panther kostümü verseler gene tamamdı benim için. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama lazımdı işte :p

Hem full fanservice gitsinler abi işleri ne? Joker koyacaklarına waifuların hepsini koysalardı işte, ellerine mi yapışır?

Neyse, Fire SSR ümitlerimi bir sonraki evente bırakıyorum o zaman:p
Gachadan düşeceği yok çünkü.

Ne kadar zamanda bir gelir? Ne geleceği ne zaman belli oluyor?
Sanırım sadece collab eventlerden SSR geliyor, story eventler hep SR.
Eski collab eventlerin rerun ı olur mu? Eski story eventlerin hepsi side story ye eklenecek mi?
SSRlı bi story event gördüm gerçi, Lyria eventinin devamıymış, o eklenir mi mesela? Gerçi Light partym de oturdu, gerek yok ama SSR SSRdır.
Eski eventlerin side storylere eklenmesi de 2-3 sene filan geriden geliyor sanırım. FGO oynar gibi hissettim kendimi :p
Sosyal ağlarda paylaş

İdolmaster için yapmışlardı onu sadece, geçen sene bir eventte 15 tane sr char aldım lol. Ama birkaç ayrı eventi birleştirmişlerdi önceden biriken charları.

Evet ssr sadece collablarda, daha hiç fire ssr vermediler ama. Ağustos en erken veya daha ötesi, anons yok henüz. Yılbaşında anons ettikleri collabları bitirmiş oldular. Nadir ama sık olan birşey değil.

Tek ss eklenen collab idolmaster M henüz, ssr modası sonbaharda başladı zaten o yüzden gelecek bile olsalar zamanı var ama büyük ihtimalle gelmez çoğu telif hakkı olayları vardır kesin.

Anniversary story eventti o dediğin bu yılki, tek istisna şu ana dek. Eklenmez daha henüz 3 ay ancak oldu.

Fgodaki gibi rerun da oluyor burada, mesela ilk başladığınız zamanki mantarlı event rerundı. Herhalde zaman hemen hepsi eklenir ss olarak ama ayda 1 veya 2 eklenme hızı.
Sosyal ağlarda paylaş

ehu daily coop ticketları alıyorum ben, kolaylaştırdılar bu yıl zaten çerçöpü azaltıp shopundaki.

scam gacha diyoruz ona ya shadowfury, her ay yapıyorlar whale avlamak için. gold moon veya 200 quartzlık summon çekemk için. :p char ticket beklemek lazım satın alınacaksa da. yakında gelir.

tabii gene fgo'nun yılda bir çıkardığı "banner satışı"ndan daha iyi bu scam gacha bile lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Char ticket dediğin surprise ticket mı? Onu kesin alırım.
Gerçi surprise ticketa Zooey dahilse mecburen onu alıcam Dark Party ağzına kadar dolup taşsa bile.

Gerçi buna da gömerim belki, Firedan hiçbir şey olmadığı için Gold Moon düşme ihtimali yok :p
En kötü Fire SSR a bile razıyım dediğim gibi.

Yalnız bunlar legfestten etkileniyor mu? Ay sonuna legfest gelir herhalde, bu da 30una kadar sürecekmiş. Geriye kalan 9 draw için şans 6% e çıkıyor mu mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

işte summon gelir dandini, havaya gider. char istiyorsan o yüzden surprise ticket bekle yani. ticketa zoeey dahil olması lazım.

bütün ticketların bir hafta süresi var bildiğim alındıktan sonra kullanılmak üzere. drawdan emin değilim şimdi hatırlayamadım. bir kontrol et alma niyetin olursa. legfest esnasında kullanılırsa etkilenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Persona eventini bitirebildim sonunda.
10 küsür tane side story shopunu kurutmak için 4 gün yeter herhalde, shop costları filan da 50% indirmişler zaten.

Grindblue Farmtasy Mode: ON

Theme song da çok iyi (tu)
Müziklere bayağı özeniyorlar belli ki, şuna da Ferry nin outfitlerine bakarken denk gelmiştim loopa alıyorum o zamandan beri.
https://www.youtube.com/watch?v=C0llI2xXAGU
Sosyal ağlarda paylaş

https://cps-static.rovicorp.com/3/JPG_400/MI0004/212/MI0004212765.jpg?partner=allrovi.com
https://www.reddit.com/r/Granblue_en/comments/8tpd62/notnobuo_uematsu_will_show_up_as_next_story/
oyunun bestecisi THE nobuo uematsu, (bütün final fantasy'ler ve dahası) müzikler de süper o yüzden ehu. sıradaki eventte summon yapmışlar adamı ahah. öbür besteci de yukarıda yanındaki.

son dönemde hep narita çalışmış ama, koyduğunuz şarkılar narita'nın elinden çıkmıştır herhalde.
https://vgmdb.net/artist/6443
eventte normalde music cd ile verilen bu charların birini de seçebilecekmişsiniz, şimdiden kararlaştırın. :p
https://hijiribe.donmai.us/data/__augusta_cecile_novei_pamela_and_robertina_granblue_fantasy_drawn_by_minaba_hideo__44306bec4be3108e2cf0408a42213820.png
https://gbf.wiki/Category:Orchestra_Characters
Sosyal ağlarda paylaş

E hepsinin skill seti aynı? Hangi elementte buffer daha az, onu seçeyim.

Bir de bu side story weaponları kasmaya değer mi?
ATK boostlu olanları alırım diyordum ama bayağı uğraştıracak, mesela en basitinden Nephthys Fork Big Boost wind, ama muadili olan Omega wpnların base statları filan daha yüksek. Çabuk outdated olur mu bunlar?

Hazır event varken farmlıyim dedim ama toplamak için 170/125 mat gerekiyor, yarısı bile çok fazla. Kolay değil bayağı bi farmlamak lazım.
Grindlarım diyordum ama değer mi emin değilim, ticketları alıp geçsem mi?
Sosyal ağlarda paylaş

top tier değil hiçbiri, keyfine göre seç bence. herkes öyle demiş zaten.

grid filler veya lazımsa main hand (wind harp mesela oyunda neredeyse sıfır o frog harp hariç) olabilecek silahlar, omega yok hiç. ex olanlar gridlerde eksikse xeno wpn veya collab wpn gelene kadar kullanılabilir. gridine göre bakıp karar vermen lazım. kesin al denecek birşey yok ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...