Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 hakkaten az beklentiyle baslayip beni cok eglendiren bir dizi. karate kid hastasi da degilim ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 cikti sezon 4, 10 blm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 bu sezon gecen sezondan daha keyifliydi sezon finalini cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Geçen sezon çok baymıştı artık okulda kavga, bakkalda kavga, doğalgaz sırasında kavga işi de yorumlar iyi olduğu için 4. sezona da başladım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 (düzenlendi) Bugün başladım, bitiririm sanırım. yanlız o zenci veletin hikayesine çok zaman ayırdılar, keşke önceki sezon koysalarmış. herkes lv50 olmuşkwn lv1 eleman almak anlamsız bana göre. anthony'nin z-gen dramaları da eklenince iyice macun gibi uzamış. devon bu sezon değil de geçen sezon gelse güzel olurmuş. ayrıca tory Ocak 2, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Sezon finali cok iyi. 4. sezonun kivamini iyi tutturmuslar. 3. sezondaki eksikleri gormusler. Bir tek zenci cocuk hikayesi gereginden uzun tutulmus, 3. sezondan baslasalardi daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 (düzenlendi) Şu ana kadarki 3 sezonun en iyi finaliydi. Revenge of the Sith göndermesinin bu finale foreshadowing olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda şaşırtıcı bir finaldi, galip gelen kişi kimsenin aklına bile gelmeyecek biri çıktı. Spoiler Şike olayı ortaya çıkınca turnuva yeniden tekrarlanacak, 4. sezonda Julie gelip Miyagi-do'yu yeniden kuruyorum deyip bu yeni turnuva için dağılan ekibi geri toplayacak. Bu toplama takımı 4 sensei birden eğitecek bence. Ocak 5, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Spoiler Julie ancak sezon 5 te cameo yada bolumluk appearance olur. Zaten Chozen geldi, ustune Julie ye dojo kurmazlar. Johnny sezonun ilk yarisi Bobby ile beraber Meksika da, Kreese i de sezonun ilk yarisi icerde tutarlar. Ilk yari Larusso-Chozen vs Silver gider, sonrasi surprizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 On 02.01.2022 at 18:29, µh dedi ki: Geçen sezon çok baymıştı artık okulda kavga, bakkalda kavga, doğalgaz sırasında kavga işi de yorumlar iyi olduğu için 4. sezona da başladım bakalım. ahahahha kotu ama izleniyor idi 3. sezon. 4'e, 3'ten tiksindigim icin baslamadim henuz. bakalim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 yok hala öyle, baya liseli ergen draması izliyorsun 8/10, 2/10 karate kid draması. hoş aslında filmler de öyleydi düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 son sezon iyiydi, begendim. akti gitti. lawrence cok relatable bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 (düzenlendi) bu sezon daha guzel olmus. gecen sezon ki "her karakterin yanlis anda, yanlis yerde olmasi" ekstremleri devam ediyor ancak gerci genclik dramasi iste. ne beklersin. Lawrence gercekten de relatable ve komik yazilmis bir karakter. Spoiler "the human response to danger is fight or flight. but an eagle's response is fight and flight." kisminda bayagi bir guldum abi. basarili. sezonun en iyi cumlesidir bence. Ocak 9, 2022 dasaaa tarafından düzenlendi spoiler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 "Talon" kelimesini bilmediğinden hep farklı yorumlaması ve feminizm öğrenmesi de hiç fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Baya iyiydi sezon What is uber/10 Jhonny buyuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 (düzenlendi) haaa ilk mesaja baktımda zaten karate kidmiş bu asdasf Ocak 13, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Chozen, ahahahahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 (düzenlendi) Komikli fragman olmuş ama en az bir kişi gidici bence bu sezonda. Mayıs 9, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 ilk sezondan sonra izlememiştim değer mi izlemeye devamını ? Spoiler Çok bariz öbür cocuk bunu pataklıyacaktı,kız arkadaşını elinden alıcaktı falan filan. 2. sezon biter diye düşünüyordum dizi ama 5 sezon yapmışlar bile wööh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Izlemeye kesinlikle deger Trailer hype bombasi resmen, citayi bayagi yukseltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 14 saat önce, Masticore dedi ki: ilk sezondan sonra izlememiştim değer mi izlemeye devamını ? ne kadar öldürecek zamanın olduğuna bakar. ilk sezondan sonra ergen dramasını köstürdüler, tuttukça da uzatıyolar 2005 dizisi gibi, bazen öyle saçma şeyler yapıyor karakterler ki sırf çatışma uzasın diye... baya kavak yelleri ve lise defteri gibi, oraları 2x geçip eski karate kidcilerin kavgasını izlersen baya zaman kazanırsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 O vibe i aldim , bu yuzden izlemediydim devamini asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Dizinin formati 35-50 yas araligi colugu cocugu ile izlesin formati. Coluk cocuk icin ergen dramasini, yetiskin icin eski karate kidci kavgalarini veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Ilk uc bolumu pek sevmedim bu sezon.. Ilerde sarar insallah, ayni seyin pembesine donmustu zaten ama yeter gene ayniysa cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar