PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 tabii nereye bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Yeni bıraktım sigaraı 3 ay filan oldu. Ev arkadaşım bırakmadı beraber yola koyulmuştuk. Şuan can çekmesi kıskanma değil de evde içilmesi halinde tiksinme durumum var. Balkonumuz yok dolayısıyla evde leş bir koku. İçilme esnasında da başımı ağrıtıyor illet. Daha öğrenci ekonomisine uygun yok mu çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 PrudenT said: tabii nereye bırakayım fakültenin ortasındaki bahçeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mavardi said: Yeni bıraktım sigaraı 3 ay filan oldu. Ev arkadaşım bırakmadı beraber yola koyulmuştuk. Şuan can çekmesi kıskanma değil de evde içilmesi halinde tiksinme durumum var. Balkonumuz yok dolayısıyla evde leş bir koku. İçilme esnasında da başımı ağrıtıyor illet. Daha öğrenci ekonomisine uygun yok mu çözüm? https://www.trendyol.com/premier/premier-pap-3680-hepa-filtreli-hava-temizleyici-p-2759792?gclid=EAIaIQobChMI_rezhNOE2wIVik8YCh3I9woMEAQYBCABEgJGlvD_BwE bundan tavsiye ederim o zaman. bu da HEPA filtreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 7300 liralık aletten her odaya aldım birer tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 dedim böyle konu var fistan nerde fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 xwhiplashx said: Mavardi said: Yeni bıraktım sigaraı 3 ay filan oldu. Ev arkadaşım bırakmadı beraber yola koyulmuştuk. Şuan can çekmesi kıskanma değil de evde içilmesi halinde tiksinme durumum var. Balkonumuz yok dolayısıyla evde leş bir koku. İçilme esnasında da başımı ağrıtıyor illet. Daha öğrenci ekonomisine uygun yok mu çözüm? https://www.trendyol.com/premier/premier-pap-3680-hepa-filtreli-hava-temizleyici-p-2759792?gclid=EAIaIQobChMI_rezhNOE2wIVik8YCh3I9woMEAQYBCABEgJGlvD_BwE bundan tavsiye ederim o zaman. bu da HEPA filtreli. Evet daha makul, teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 febrez sıkın makinaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 delonghi ac 150'yi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Bonjo said: febrez sıkın makinaya gerek yok Güzel kokudan ziyade temiz hava solumak aslında asıl hedef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 indoor sigara içecek kadar düşükse hayat kaliteniz temiz hava haketmiyorsunuz zaten öyle bi tech falan yok çoğu placebo effect o cihazların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 nasil sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 kırmızı malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 bos bos sigara icilirmi ya zehirlemeyin kendinizi efendi gibi dogrusunu tuketin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 bu delonghi ac 150 hakketen ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Evdeki havayı temizleyen bitkiler olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 cam açık ardına kadar odada koku kalmıyor.kışın yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasan525252 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Merhaba Arkadaşlar Ben Aranıza yeni katıldım Uzun zamandır Kendim Hava temizleme filtreleri üretiyorum . hava temizleme cihazlarına filtre arayan arkadaşlar veya filtreleri çok pahalı diyen arkadaşlar bana buradan yazabilir filtre ölçülerini bildirirlerse hepa ve karbon filtreyi istenilen boyuttta ve cihaza göre üretip teslim edebilirim .Filtre malzemesi olarak Titanyum apetit hepa 13 filtre kağıdını kullanıyorum hem filtrasyon hem formaldehit açısından en güçlü ve sağlıklı bir filtre malzemesi. carbon olarak tekstil karbon kullanmaktayım. kokuları çok daha çabuk absorbe ediyor. Piyasada Bulunan Ve kaset Tipi Filtesi olan tüm cihazlara bir günde filtresini üretip teslim ederim . ürettiğimiz filtreyi profosyonel hava kalitesi Pm2.5 ölçüm cihazları ile test ediyorum Hava temizleme Konusunda her türlü soru ve sorunlarınızı buradan cevaplayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar