fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 o nası bi anket amünyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 hosgeldin son forum bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Geçen maçta eksik bulundu anket. Buna laf söylemeyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Insider bilgi aldim anket aslinda Sinan gumus vs gomis golleriymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 akhisar kupa tarifesine benzetir 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 fenn said: Geçen maçta eksik bulundu anket. Buna laf söylemeyin artık. çok saçmalamadan 1-0-2 diye de açabilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 akhisar'ı beklediğimizden daha rahat geçeriz. kupa maçı gibi ahmet çalık lato falan olmayacağı için denk mücadele olmaz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 gecen haftaki macimiza gore biraz daha zorlaniriz akhisar daha oturakli takim ancak 3 tane atariz yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ahmet Çalık , Latovlevici ve 3-4 gün sonra şampiyonluk için çok önemli bir maç olan beşiktaş maçında olan kafa ile yapılan maçla bunu bir tutmamak gerek. Ben 1-3 diyorum. Hatta o kadar konsantre oluruz ki gol yemeyebilirizde. 0-2 , 0-3 bile olacak rakamlar bence said: MUHTEMEL 11'LER AKHİSARSPOR: Fatih - Lopes, Caner, Mustafa Yumlu, Ömer, Sissoko, Aykut, Olcan, Barbosa (Soner), Muğdat, Seleznyov GALATASARAY: Muslera - Linnes, Denayer, Serdar, Nagatomo - Fernando, Selçuk - Sinan, Feghouli, Rodrigues - Gomis Defansta eksikler var belki gol yeriz. 1-3 daha ağır basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Defanstaki eksik ne? bence ideal defans. Mariano muthis oyuncu ama defansi cok kotu, ben olsam onu sag acik denetirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Maicon , Mariano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Maicon da garip adam Denayer gecen bi macta flawless oynadi bence eksik degil tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Belhanda yok 3 leriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 gercekten su galatasaraydabuhaftakimneyapti olsa para verip Belhanda'yi izlemek isterdim demek ki ben goremiyorum bu adamin naptigini tek gordugum ceza sahasi yayi ustunde top kaybedip takimin cigerini soldurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Gs rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Okan terimden puan alırsa terim onu evine kadar kovalar :P Ayrıca bence kupa mupa finali var diye bir kaç adamı oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 akhisarin ligden kazanacagi pek prestij yokken kupa alip seviyesine gore sukse yapabilme ihtimali var. eger aykut ileri geri konusmasaydi okan buruk hakkinda, muhtemelen yedek agirlikli kadroyla cikardi fakat iste karaktersiz bir sinsi olunca insan istiyor ki hem sampiyonluk yarisinda rakibi puan kaybetsin, hem de kendisiyle yapacagi finalde rakibin futbolculari yorulmus olsun. kocaman yurekli cakal adam =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aykut'un geri zekalı söylemlerine atlayıp psikolojisi bozulan sadece Şenor var. Ligde geri kalan TD'lerin %90'ı kadar o kadar aptal değil gidip Aykut'u ciddiye alsın. Okan Buruk kupa planı yaptıysa onu uygular, çıkıp birilerinin konuşmasına gerek yok. Çelme takarım oradan da sükse yaparım diyorsa da as kadrosunu sürer, umrunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Kadrolar https://ibb.co/ksyt67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bastir ASLANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Futbol sansının yanımızda olması dilegiyle. Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 tutuk basladik gene kabus geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Oh be goooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar