senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 otobüste gördüğümüz kıza aşık olunca ne yapaibliris... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 senko said: otobüste gördüğümüz kıza aşık olunca ne yapaibliris... seni bir daha göreceğimi, düşünmüyorum bu numaram beni arar mısın de bana çok oluyor kızlar böyle veriyor numarasını çok güzel bir cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sdfasf bunu yaparsam almanyada, çalışma kampına göderirler beni muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 ama mahct frei abi..mecbur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Ben yengeyle tanıştım. Vecihi affetmemiş almış hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 kesin guzel bir baladir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Llama said: senko said: otobüste gördüğümüz kıza aşık olunca ne yapaibliris... seni bir daha göreceğimi, düşünmüyorum bu numaram beni arar mısın de bana çok oluyor kızlar böyle veriyor numarasını çok güzel bir cümle Göreceğimi den sonra virgül olsun mu söylerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 jhabdngb, yine tirggerlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 iş arkadaşına aşık evlenip olursan ya kızı işinden edersin yada kendi işinden olursun. Çoğu firma bu durumu uygun bulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 i ye basarken fazladan kaçmış silmeye üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 "Göreceğimi" dedikten sonra duygularına hakim olamıyor, duraksayıp "düşünmüyorum" diyor işte, hisli adam. Virgül orada sus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 dramatic pause o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 BulletRide +1 es veriyor adam, hatta hafifçe gözlerini kaçırırsın filan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 o 3 nokta degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Ünlem de olabilir, göreceğimi derken birden yükselir. Sonra sakince düşünmüyorum ile bağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 ben mutfakta çalışan cool bi ablayı beğendiğim için işe başvurdum bi yerde ulan işe girdiöm, meğer kız çıkıyormuş onun yerine almışlar beni neyse güzel mekandı calıstım bi süre sıkıntı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 alsıydgal sdgalshda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Dynun said: Evlendim ben. Evlenmeden önce konuştuk, kararlaştırdık, o kaldı ben iş değiştirdim. Aynı yerde bana göre değil. ikinizde is degistirseydiniz karin tazminatta alirdi. Temiz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 ^^ dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Evlendikten sonra 1 seneye kadar tazminatlı ayrılma hakkına sahip zaten. Değerlendirmeyi düşünüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Llama said: senko said: otobüste gördüğümüz kıza aşık olunca ne yapaibliris... seni bir daha göreceğimi, düşünmüyorum bu numaram beni arar mısın de bana çok oluyor kızlar böyle veriyor numarasını çok güzel bir cümle "Seni bir daha göremeyeceğimi düşünüyorum" daha ciks olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Serkana farketmez. Bu kadar ayrıntıda boğulmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 "Seni bir daha görmemin pek mümkünat içerisinde olmadığını düşünmekteyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Daha samimisi şu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 DoGMeaT said: ben mutfakta çalışan cool bi ablayı beğendiğim için işe başvurdum bi yerde ulan işe girdiöm, meğer kız çıkıyormuş onun yerine almışlar beni neyse güzel mekandı calıstım bi süre sıkıntı olmadı sahajnajajn iyi güldüm Odin de seni güldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar