Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hepimiz öleceğiz, bu bir gerçek. Ama asıl soru nasıl öeleceğimiz. Eğer size bir seçim şansı verilseydi nasıl ölmek isterdiniz? Ben şahsen kalp krizinden ölmek isterdim.Ani, fazla acı olmadan ve tek parça halinde. Ya siz?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben trafik kazasinda ezilerek ölmeyi tercih ederim... saka cnm.. ölüm uykuda gelsin ne oldugunu anlamadan....:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uyurkene[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dünyanın en yüksek uçurumundan aşşağı atlıyarak.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 acı çekmeden allam konuya bak :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Elimde çift kılıcım (yada hayvan gibi tek kılıç) etrafta bi kaç ork biçtikten sonra bir ejderhaya doğru koşup sıkı bir savaş geçirerek, ejderhayı öldürdüğümü gördükten sonra, gözlerimden süzülen yaşlardan huzura kavuştuğumu göstererek kan kaybından ölmek isterdim.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hmm ya uyurken ya boğularak yada 25 katylı bi göktelenden düşerek ölmek isterdim.Kısacası acı olmadan....[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 herkezin bana olurken nasıl baktıgını gorerek olmek isterdim ve gidecegim yeride son rüyamda görmek isterdim[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zegereve açmış bu konudan daha önce. http://forum.paticik.com/view.php?id=96478[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla eceliimden isterim de nasıl olcagını hıc dusunmedım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kusursuz iş yapan , temiz bir cellatın elinde , bir hamlede kellemin vurulmasını isterdim.bu zamanda kalmışmıdır bilinmez ama..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Aman aman aramaya inanmadık başımıza gelene bak :) Neyse canım, olan oldu bi kere.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Namaz kılarkan falan gelse çok süper olur ama o da %1 den daha az bir ihtimal :D[signature][hline]Gözlerinizi kapadığınızda daha çok şey görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bellow, 12 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Elimde çift kılıcım (yada hayvan gibi tek kılıç) etrafta bi kaç ork biçtikten sonra bir ejderhaya doğru koşup sıkı bir savaş geçirerek, ejderhayı öldürdüğümü gördükten sonra, gözlerimden süzülen yaşlardan huzura kavuştuğumu göstererek kan kaybından ölmek isterdim. budur ya :) helal olsun adamdaki rp ruhuna bak :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Asteroth, 12 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Aman aman aramaya inanmadık başımıza gelene bak :) Neyse canım, olan oldu bi kere. olur öyle, dert etme :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 12 Şubat 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Saeros, 12 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: zegereve açmış bu konudan daha önce. http://forum.paticik.com/view.php?id=96478 tamda ben yazıodum :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 horaaaa hayi duru sayacitto.. Harakiri[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sevişerek kalpten[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uykuda, en kralı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ölümün bile hayırlısı demişler.kısa olsunda acısı sorun diil. insanın yakınlarını kaybetmesi yaşarken ölmek gibi birşey zaten hiçbirşeyin onun acısına erişecegini sanmıyorum. allah kimseye göstermesin.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: sevişerek kalpten bu bana bi abimizi hatırlattı ama sölemiyim $imdi ruhu $ad olsun[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: zgrw, 11 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Ben sevdiğim kişi uğruna mücadele ederken ölmek istedim :) demiştim :) fikrim değişmedi hala :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: John_Petrucci, 12 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki: sevişerek kalpten oha en kötüsü Allah korusun lol[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: zgrw, 12 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 11 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Ben sevdiğim kişi uğruna mücadele ederken ölmek istedim :) demiştim :) fikrim değişmedi hala :) [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: John_Petrucci, 12 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki: sevişerek kalpten al azrailde sana böle gelir artık :D geliyorum demeden gelirim canini alir giderim - h****r.. kaderde hatun ustunde olmekte varmi$.. abi ben bi geliyim oyle al canimi ya - cenabet mi gideceksin obur tarafa - bak dogru dedin sen.. iki saniyede alirim boy abdestini.. sen mahallede alinacak ba$ka can varsa git onlari aladur.. valla az kaldi ya - allahim beni al $u gorevden.. nedir bu turklerden cektigim yaw.. [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar