Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Bodrumda sazan avi var abi su ara, ilgilenen varsa seyetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Yarın sabah 05.00da konyaaltından fiberle açılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Fiber varsa kasik atin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Hosh ayarladi 100tlye kiraladik günlük. Kaşik pek sevmiyorum, yemli dip avi yapicaz. Birde büyük kanca aldim canli yem deniycem. Şimdiden heyecan bastı. Yarin akşama koyarim fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mercan ve barbun çıktı. 2 kişiydik ama çok tutamadik. Sabah güneş doğarken tuttuk çoğunu sonra balık kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Mercan asiri ufakmis. Geri salsaydiniz keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 masa said: Mercan ve barbun çıktı. 2 kişiydik ama çok tutamadik. Sabah güneş doğarken tuttuk çoğunu sonra balık kesti. abi mercan barbun bizim egede sunlar http://www.prdd.org/images/balik-kulturu/barbun-piri-reis.jpg barbun http://4.bp.blogspot.com/_OFeWE073BJY/TBPQBqOwo_I/AAAAAAAAIL8/JQ35bwzTvZA/s320/fangri.jpg mercan http://4.bp.blogspot.com/_OFeWE073BJY/TBPPFhI04eI/AAAAAAAAIL0/7HIQBw-H00U/s1600/litrin.jpg 3. resim yavrusu mercanin. senin resimde mercan hangisi barbun nerde ? ya da akdenizde isim mi degistiriyor bu baliklar, yoresel degisir ama hic bu kadar garipsememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Barbun yok o resimde. Arada pembe minik kafa gordum. O yuzden cok kucuk. Yavru diye sal dedim de. Simdi cidden bakinca ne mercan ne barbun var irada sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Aa bilmedigim bir sey ogrendim bak. Nil barbuna diyirlarmis o tuttuklarina. Ayni ailedenmis. said: Nil barbunyası, asıl olarak Hint Okyanusu ve Batı Pasifik kökenli olsa da Süveyş Kanalının açılması ile birlikte Kızıldeniz’den Akdeniz’e geçmiş bir türdür. Barbunya ve tekir ile aynı aileye (Mullidae) mensuptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 x degil y baligi mesajlari da geldigine gore antalya balik avi basariya ulasmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 barbu said: Aa bilmedigim bir sey ogrendim bak. Nil barbuna diyirlarmis o tuttuklarina. Ayni ailedenmis. said: Nil barbunyası, asıl olarak Hint Okyanusu ve Batı Pasifik kökenli olsa da Süveyş Kanalının açılması ile birlikte Kızıldeniz’den Akdeniz’e geçmiş bir türdür. Barbunya ve tekir ile aynı aileye (Mullidae) mensuptur. Nick post uyumu da muhteşem Gözlerden kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Belek’teyim. Gelirseniz haberim olsun çay , kahve içeriz. Balık kızartırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Sari çizgisi olana barbun derler burada. En sağda büyük olan orjinal mercan. Diğer minik minik olanlara piç mercan diyorlar. Aslinda kızıl denizden gelen bir tür ama mercana benzediği için piç mercan demişler. Kuyruğunda ufak bir uzanti var anten gibi, birde rengi orjinal mercana göre daha kırmızı. Ufak balık salinir her zaman ama şöyle bir durum oluyor. 40-50 metreden çekersin mesela baliği sen çekerken balik vurgun yer, serbest bıraksan bile kurtulma şansi olmaz veya kanca ters bir yerine girmiş olur gene kurtulma şansi olmaz. Böyle durumlarda baliği serbest bıraksan dahi hayatta kalamiyor. Aksi durumda balik küçükse her zaman bırakırım. Haftaya Hosh ile açilacağiz sanirim, başka niyeti olan varsa dahil edelim. Fenn@ neresindesin belekin? Boğazkente yakın mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 balik.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 kunduda derebeyi teknesi var. sahibi arkadaşım olur. tekneyle çıkacak olursanız gerekeni yaptırırız. https://www.facebook.com/fahri.dere.52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 masa said: . Fenn@ neresindesin belekin? Boğazkente yakın mısın? Çıralı’dayım. Olimpos’a yürüme mesafesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 fenn said: Belek’teyim. Gelirseniz haberim olsun çay , kahve içeriz. Balık kızartırız Pardon Belek yazmışım , hep karıştırıyorum bunların ismini Kemer’deyim. Kemer/Çıralı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Sera otelin önündeki kayaliklardan tuttum, geri saldim ufak olduğu için. Fare baliği veya papağan baliği diyorlarmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kuresel isinma..bildigin tropik balik..aslan baligi da ole..akdenizde filan hic bulunmazdi ..simdi ..cok sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Abi pardon da bu mevsimde av yasağı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 oltaya degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 amatör balıkçılıkta av yasağı olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 masa said: Sera otelin önündeki kayaliklardan tuttum, geri saldim ufak olduğu için. Fare baliği veya papağan baliği diyorlarmiş. cocukken bogacayında deniz bisikletiyle açılıp 5kg tutardık bundan 2 saatte tadı da baya iyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 rahat bırakın hayvanları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Bu da güneş battiktan sonra geldi. Bu da kızıldeniz türü sanirim. Hosh adini söylemişti ama unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar