Grego Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Istanbul dan çıkıp Samsun yönüne doğru giderken, yol üstünde veya çok yoldan uzaklaştırmadan uğranabilecek bir yer biliyor musunuz? Muhtemel güzergah standart olacak zaten şöyle mola vermek için kahvaltı olur, atıştırmak için bir yer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 samsun pidecisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 o yolda hiç bişey yok kuzeyden gitceksin biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 samsunda pide ve menemen yemen lazim. bide balkaymak dondurmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 samsun'da döner de meşhurmuş sanırım ama bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 samsun da değil, soruyu netleştireyim. yol üzerinde mola vermeye uygun, metro & ulusoy tesisi tier değil de, hazır yol üzerindeyken görmeye değer bir yer işte. ana amaç tıkınmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 öyle bi yer yok o yüzden samsun yazdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bolu dağı'nı tünelden değil de eski yoldan gidersen 3-5 güzel mekan var yol üstünde. geri kalan tesisler hep standart sayılır. çorum'da tepeyi çıkarken hancılar lokantası var o iyiydi eskiden ama son gittiğimizde çok bozmuştu. hoş sen üstten gideceksin ankara'ya uğramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ılgazda kebap yersin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 samsun a kadar o güzergahı izledik, dönüşte, deli dürttü, karadeniz kıyı şeridinden dönelim yha dedik. ama orası karadeniz değilmiş, orası gondor muş. ben böyle eziyet yol görmedim, sinop tan sonra cide ye kadar 200 küsür km resmen 8 çiziyorsun. yol dar, uçurum uçurum üstüne, viraja biraz içerden girsen, karşıdan gelen çimento kamyonun altındasın, yada serbest düşüş yapıcan. yer tavsiye edemeyeceğim ama kesinlikle kullanılması gerekmeyen bir yol olarak tavsiye verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Selam, Ben Ilgaz'dan yukarı çıkıp Sinop Hamsilos'da kalmıştım. Hiç memnun kalmadık. Oraya kadar gidip koyu da görmedik hüsran sonrası. Samsun'da Hampton'da kalıp öyle devam ediyorum Uzungöl'e. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Yeni konu açmadan buradan sorayım. Şimdi beyler Temmuzda bi karadeniz turu yapayım diyorum. Sizden de görüş-öneri-uyarı vs. rica edeceğim. Kafamdaki Plan Şu; 15 Temmuz / 04:30 - 12:00 / İstanbul - Sinop Sinopta 1 gece konaklama, hava uygun olursa denize girme vs. 16 Temmuz / 07:00 - 13:00 / Sinop - Kümbet (Giresun) Yol üzeri bafra'da pide Birun Kümbet Evinde 1 gece konaklama, o2 çarpması 17 Temmuz / 10:00 - 15:00 / Kümbet - Trabzon Yol üzeri tirebolu 42 tesislerinde kuymaklı keyifli kahvaltı Akçaabatta laz böreği Trabzon'da 1 gece konaklama 18 Temmuz / 11:00 - 18:00 / Trabzon - Çamlıhemşin (Rize) Yol üzere sürmenede bıçak biletme, çayelinde tadımlık kurufasulye Çamlıhemşinde 1 gece konaklama 19 Temmuz / 10:00 - Duruma göre hopaya devam edip geri dönmek ya da direk geri dönmek üzere Samsun'a kadar ilerlemek (Yolda Espiye Park Pide'de pastırmalı kaşarlı yenilecek). Samsun'da 1 gece konaklayıp İstanbul'a dönüş. http://oi67.tinypic.com/sbt18g.jpg Sizce bu planın derman açısından uygulanabilirliği nedir? Daha önce tek seferde İstanbul - Batman, İstanbul - Diyarbakır, İstanbul - Antep vs. yapmışlığım var. ama kümülatif fatigue konusunda emin olamadım. Bir de karadenizde bu tarihlerde otellerde yer bulmak zor olur mu? önceden almak istemiyorum ki zaman esnekliğim olsun. Sinop'ta ve Çamlıhemşinde bildiğiniz iyi oteller hangileri? İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz, Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 çomara doyarsın o turda asffd amasraya çık sonra inebolu abana gidersin sinopta kalıp napıcan bişi yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Ne kadar insandan uzak yerlere gidersen o kadar iyi, birkaç hafta önce arkadaşlar gitti Rize yaylalarına. Çok beğenmişler ama bilindik yerler Marmaris gibi olmuş diyorlar, hem beton hem avam bir kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 tek ben olsam giderim kırsala ama şehirli beyaz yakalı yengeniz var, zora gelemez günümüz kadınları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 çamlıhemşinde tavsiye : pilita bungalov https://www.instagram.com/pilitabungalov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Trabzon'da konaklamaya gerek yok. Çomarlığın tavan yaptığı şehir. Onun yerine Çamlıhemşin ya da Sinop'u 2 gün yapabilirsin. Ya da Hopadan yukarı dönüp Borçka'da dağ evlerinde birinde kalabilirsin, farklı yer olsun dersen. Yol üzerinde (Giresun'dan sonra, Trabzon'a gelmeden) Görele'de durup Görele pidesi ye. Diğer karadeniz hedehödölerinden daha güzel ama beyazyaka arasında hype yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Bu arada tek sıkımda dönüş yenge açısından zor olabilir. Çünkü fazla gezmeli, mola vermeli, 1 saat oturup pide yemeli dönüş hayal etme. 5dk benzin ikmalli, çiş molalı dönüş yapmazsan yolda büyük ihtimal yorulur kalırsın. Kümülatif fatigue etkiliyor gerçekten. Giderken tek sıkımda Borçka'ya kadar gidip, bol oksijenin içinde iyi bi uyku çekip, dönüş rotasında gezmek de bi opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar