Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Kediler


marksman

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene kiraladigim müstakil eve sokağın sakinlerinden anne kedi yavrulamisti. Elimizden geldiğince baktık, yavrular ayaklaninca anne kedi götürmüştü hepsini.
Bu sene hamile gezerken görüyordum sokakta. Herkes besliyor seviyor.

Az önce eve geldiğimde sürpriz !
Yine benim avluda yavrular. Biri siyah gri, diğeri sarman, öteki beyazli birbirinden tatlı. Anne kedi yanlarında yoktu. Biraz sonra baktım, sokağın yabani erkek kedisi yavruların kutusunun başına dikilmiş sinsi sinsi bakıyor, bi terlik fıncıttım kaçtı.

şapşal analari baya bi süre ortadan kayboluyor. Avluda ki pencereden girip çıkıyor anne kedi. Erkek kediler yavrulara yaklaşmasın diye o pencereyi de kapatamiyorum. Ben evdeyken bir nebze kontrol ederim de işe gidince evde kimse olmuyor, birşey olur diye endişe ettim.
Bir süre müsait bir komşuya bırakmaktan başka iyi bir seçenek ne olabilir ?

Belediyenin barınağı alır mi acaba bir iki ay ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boğup atıyor. Anne kedi yanlarında olsa yaklasmaz.

Ana kedi biraz serseri, yemeği olsa da gidip geziyor sokakta.

Yuvayi pencereden en uzak tarafa aldım. Su mama verdik. Hiç ayrılmadı. Sabah baktım siyah gri dediğim siyah sarı imiş. Çok tatlı lan. Bu kadar mı birbirinden farklı yavrular olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda karşı komuşu bahçede mahallenin bütün kedilerine bakıyor, birtanesi gelmiş bizim apartmana taşımış yavruları. kapıda genelde kapalı olduğundan girip çıkamıyor. kendi yavruları yetmezmiş gibi başka bir kedinin de yavrularını taşımış buraya. merdiven boşluğuna eşyaların arasına koymuş. giremiyoruz da çıkaralım, kadın geldi sonra eşyaları taşıdık yavruları da çıkardık kutuya koyup götürdü. salak kedi 1 tane kendi yavrusunu 1 tanede başka kedinin yavrusunu bırakmış bahçede sadece. geri kalan 7 yavruyu bize getirmiş.
seleksiyona mı sokuyor ne yapıyor anlayamadık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie abi neettin. Erkek kediler öldürüyor diye biliyorum. Ya açlıktan ya da anne kedi ile çiftleşebilmek için.

Gerçi açlıktan ölme sınırına gelirse anne kedi de böyle birşey yapabilir herhalde. Mama aldım aç kalmaz bundan sonra. Hem hiç bişey vermesem bile sokağa çıkıp yemek bulur. Görünce mama veren var. Kimisi çöpün yanına kedilere yiyecek bırakıyor.

Sokakta yabani bir kedi var, insanı görünce kaçıyor. Bizim anne kediyi kaç defa sokağın başında o erkek kediyi başka tarafa çekerken gördüm hayret ettim. Yavruların yerini bilmesin diye yapıyor muhtemelen.

ilk başta beyazı beğendim, şimdi siyah daha tatlı geliyor.

Sarı olan dişi diye küçük kaldi galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...