marksman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Geçen sene kiraladigim müstakil eve sokağın sakinlerinden anne kedi yavrulamisti. Elimizden geldiğince baktık, yavrular ayaklaninca anne kedi götürmüştü hepsini. Bu sene hamile gezerken görüyordum sokakta. Herkes besliyor seviyor. Az önce eve geldiğimde sürpriz ! Yine benim avluda yavrular. Biri siyah gri, diğeri sarman, öteki beyazli birbirinden tatlı. Anne kedi yanlarında yoktu. Biraz sonra baktım, sokağın yabani erkek kedisi yavruların kutusunun başına dikilmiş sinsi sinsi bakıyor, bi terlik fıncıttım kaçtı. şapşal analari baya bi süre ortadan kayboluyor. Avluda ki pencereden girip çıkıyor anne kedi. Erkek kediler yavrulara yaklaşmasın diye o pencereyi de kapatamiyorum. Ben evdeyken bir nebze kontrol ederim de işe gidince evde kimse olmuyor, birşey olur diye endişe ettim. Bir süre müsait bir komşuya bırakmaktan başka iyi bir seçenek ne olabilir ? Belediyenin barınağı alır mi acaba bir iki ay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Anne kediler süt verdikleri için normalden daha çok yiyeceğe gereksinim duyuyorlar. Yeterli mama vermiyorsan yiyecek aramaya gidiyor olabilir. Yiyeceği devamlı yanında olursa yavrularını pek bırakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 terlik sahnesi güzelmiş, kedilerde yavruya zarar verme var mı? Köpekler yapabiliyor da. Bende öğrenmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Boğup atıyor. Anne kedi yanlarında olsa yaklasmaz. Ana kedi biraz serseri, yemeği olsa da gidip geziyor sokakta. Yuvayi pencereden en uzak tarafa aldım. Su mama verdik. Hiç ayrılmadı. Sabah baktım siyah gri dediğim siyah sarı imiş. Çok tatlı lan. Bu kadar mı birbirinden farklı yavrular olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Biri şey etsin yahu telefondan atamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Kolay gelsin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Soldakinin geleceği çok parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Sarı biraz ufak kalmış gibi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Hizliresim de yurtdisindan acilmiyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 postimage kullanın abi hizliresimde sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 postimage indirdim oldu. saol https://s9.postimg.cc/hlp3x7kfj/Lb_V76b.jpg https://s9.postimg.cc/4uaxqwkzz/Yg_X2_Za.jpg https://s9.postimg.cc/9u8dyst6n/IMAG5395.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 annenin terkettiği bir yavru aldım ben de. 1 haftalık bir bebek. umarım ölmez. besliyoruz süt tozuyla şuan iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 2. aydan sonra mı mama yiyordu yavru kediler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 evet ama yine de bu süt tozunu vermeye devam edin diyen de var mama ile birlikte. 2.5 aylığa kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 bizim burda karşı komuşu bahçede mahallenin bütün kedilerine bakıyor, birtanesi gelmiş bizim apartmana taşımış yavruları. kapıda genelde kapalı olduğundan girip çıkamıyor. kendi yavruları yetmezmiş gibi başka bir kedinin de yavrularını taşımış buraya. merdiven boşluğuna eşyaların arasına koymuş. giremiyoruz da çıkaralım, kadın geldi sonra eşyaları taşıdık yavruları da çıkardık kutuya koyup götürdü. salak kedi 1 tane kendi yavrusunu 1 tanede başka kedinin yavrusunu bırakmış bahçede sadece. geri kalan 7 yavruyu bize getirmiş. seleksiyona mı sokuyor ne yapıyor anlayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Oznelerin savasi, kim tasiyor, kedi mi kadin mi kedikadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 süperler ya:) yavru kedileri, anneleri aç kaldıklarında tuz döküp baya yiyebiliyor. canlı canlı şahit oldum annenin ağzındaki kuyruğa. o yüzden iyi besleyin aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Calico cok tatliymis ya sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 MrLevie abi neettin. Erkek kediler öldürüyor diye biliyorum. Ya açlıktan ya da anne kedi ile çiftleşebilmek için. Gerçi açlıktan ölme sınırına gelirse anne kedi de böyle birşey yapabilir herhalde. Mama aldım aç kalmaz bundan sonra. Hem hiç bişey vermesem bile sokağa çıkıp yemek bulur. Görünce mama veren var. Kimisi çöpün yanına kedilere yiyecek bırakıyor. Sokakta yabani bir kedi var, insanı görünce kaçıyor. Bizim anne kediyi kaç defa sokağın başında o erkek kediyi başka tarafa çekerken gördüm hayret ettim. Yavruların yerini bilmesin diye yapıyor muhtemelen. ilk başta beyazı beğendim, şimdi siyah daha tatlı geliyor. Sarı olan dişi diye küçük kaldi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Şu var anne kedinin yanında devamlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Su ? Evet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar