DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Forumda yerinde edilmiş güzel küfürler dışında küfür olmasına karşıyım şahsen. Ama gün içerisinde karşılaştığımız aptal saptal işlere, insanlara, durumlara vs. gönülden bir küfür etmek istediğimizde burdan sövsek? Pati ahalisine sövmek yasak, dışarıya sövmek serbest olsun kısaca işte. ofiste odamıza çöktüler, bi kezbanla aynı odadayım, küfür etmeyi bırak her boktan rahatsız oluyor gerim gerim geriliyorum ona sövecem galiba ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 desene koca DRaGoN_SLaYeR, KeZBaN_SLaYeR olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 abi kızın küfür etmenden rahatsız olması normal ama. Herşeyden rahatsız olmasına bişey demem de, küfür etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 iyide bize ne? git kıza söv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 küfür (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Tabii canım küfürden rahatsız olması gayet normal, sıkıntı kızın her şeyden rahatsız olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 kızın küfürü sevmemesi iyi zaten ya. silkicem sokucam falan diye gezen kızlar kadar itici şey yok dünyada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Fistan said: küfür (td) +1 kufur etmekte bi bok var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 isten cikarken adama ingilizce am gunu yag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 amk firmasina turkler doldu gene. paticik okuyamiyorum. browser'da mal gibi paticik.com yaziyor. bu elemanlar da hiiiic cekinmeden ekran arkasina messi gibi uzayan tiplerden. adam yilan gibi bi akiyor abi, hop masa arkasinda monitor'e bakiyor. altta kocaman paticik.com. ayh daraldim la. daral ile timsah vardi. ne yapiyorlardir acaba simdi? turkleri sevmiyorum. insaat harici is bulsaniza bana la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 okusun abi nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 kültürlensin ayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 insaat ortaminda paticik isimli siteye giren adami amelos lanetler. cik cuk ne ya amk. beygirgucu yapsaydiniz hakikaten sitenin adini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ha bi de kulturlenecek insanlar degil cogu. ben bile kultursuzlendim. tayyip level'a ulasmama 4sene kaldi. karadelik gibi enerjimi emiyor is. cikinca oturup salak amerikan dizisine bakip, bir kac icki karistiriyor, icip uyuyorum. dunyada ne oldu, ne bitti... bilgim yok. trump mali var iste. en son okudugum kitap, PMBOK. oun da yarim biraktim bu arada. son izledigim film, ready player one. cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 dasaaa said: insaat ortaminda paticik isimli siteye giren adami amelos lanetler. cik cuk ne ya amk. beygirgucu yapsaydiniz hakikaten sitenin adini ad3m’le konuş bi proxy ayarlasın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 parozi? o nasil olacak? asagida yazilan isim mi degisiyor. paticik.com yerine DEMIRGIBI.com falan mi cikacak tab'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Turkleri sevmiyorsan ne isin var abi burda? En gavur olanimiz bile Turk oglu Turk resmen forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 türk olduğumuz için türk sevmiyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 küfür isteyen discorda gelsin kuratırlmış bölge gibi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Flassh said: türk olduğumuz için türk sevmiyoruz işte Gayet sacma bir soylem bu. Toplumun genel algisini sevmiyorum dersin, su sebepten bunu istemiyorum dersin de Turk sevmiyorum, Kurt sevmiyorum diye dolanmak baya hiyarlik. Rahat 20 milletten insan tanidim, hepsinin iyisi var kotusu var. Baya baya simariklik Turk sevmiyorum diye dolanmak. Raki icelim dememek icin `yhaa uzo mu ichsek haftasonuuu` diyen tiplerden farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bezerye said: küfür isteyen discorda gelsin kuratırlmış bölge gibi valla nsfw kanalı niye bu kadar çekici yaw size. 10 adam toplanmış kurbanda danaya girer gibi karıyı emip gömüyorlar sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 dasaaa said: en son okudugum kitap, PMBOK. oun da yarim biraktim bu arada. iyi olmuş yarıda bıraktığın, yeni versiyon geldi, baya değişiklik varmış. pdfleri geçer elime yakın zamanda isteyene atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bezerye said: küfür isteyen discorda gelsin kuratırlmış bölge gibi valla ofisten girilmiyor discord a =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 @Jeeztro abi klasik kahve muabbeti gibi ya sdf kendi kendimize takılıyoruz gerçi arada y.rrak spamleyen arkadaşlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: dasaaa said: en son okudugum kitap, PMBOK. oun da yarim biraktim bu arada. iyi olmuş yarıda bıraktığın, yeni versiyon geldi, baya değişiklik varmış. pdfleri geçer elime yakın zamanda isteyene atarım gelirse yolla vallahi, okuyak kulturlenek az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar