dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 yaptığın koktelye şekeri direkt atarak kendin ayarlayabilirsin onu illa şeker şurubu şeklinde koymak zorunda değilsin; at karıştır tadına baki at karıştır tadına bak efektif oluyor evde.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Şekerin o şekilde eklenerek tamamen çözüleceğini sanmam. en azından benim kullanacağım kokteylde ya da sıcak suda eritip kullanmam kadar etkin olmayacaktır sanırım. 6 cl suya 10 küp şeker atıp tarife uyarak 1cl kullandım kokteylde ama orijinal tarife göre biraz daha tatlı oldu sanki. şimdi deneme yanıma yapana kadar bi sorayım dedim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 hacı abi ilk defa tek kelimelik cevabına razıydım :) haklısın bu arada söylediğinde evet ama onu çıkarıp yapınca resmen her şey değişiyor kokteylde.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Sanıp sanmamam mühm değil, ben sana yaptığımı söylüyorum:) ve eriyor şeker, esmer kullan.
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 1:1 abi oran, gram bazında. karmaşıklaştırmaya gerek yok. suyu ılıt, şekeri erit, sonra bırak soğusun.
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 esmer kullanmayin . seker yerine migrosta meyve sekerleri var organik onlari kullanin. 1 e 1 olcu . bir bardak sekere 1 bardak sicak su
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Adam gitmiş bi daha da gelmemiş. Tam da herkesin her şeyi evde yapmaya çalıştığı zaman.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 adam bundan para kazanıyor artık hollandalarda
Öne çıkan mesajlar