BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 hatun hazır lkjsdklfjsf . Ya işte ben direk profesyonel başlamak istedim sponsor koy bi bakalım diyince şey yapamadım. Silebilirsin şimdi dedi. Sponsor Mey İçki bu arada videoda soyun bakalım dese soyunabilirdim şlskdflskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 yani tabi senin tercihin ama bence soyunma gerekirse aramızda para toplarız ashdahd bu arada arkadaşlar demiş ama benimde çok kulağıma takıldı -ceğim -cığım tam bir istanbul beyfendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Evet onu halam bile söyledi ki kendisi sürekli kamera karşısında. Dikkat edeceğim artık o konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 BeIlow said: Evet onu halam bile söyledi ki kendisi sürekli kamera karşısında. Dikkat edeceğim artık o konuya :D bak hala .. sen en iyisi kalıp değiştir, geniş zaman konuş şimdi şunu yapıyoruz, iki de buz atıyoruz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 guzel bir tezgah hazirlayip yukaridan sadece tezgahi gosteren bir duzenek kurabilirsin, uzerindeki kamera cekingenligi azalir, hem izleyici daha rahat neyin ne oldugunu gorur. eger sponsor ikinci bir kamera verirse de intro ile outroyu ikinci kameradan genel plandan gerceklestirirsin. iyi bir mikrofonun yoksa, once videoyu kaydet, daha sonra uzerine dublaj yap, ses onemli. hazirlayabilcegin inanilmaz fazla icerik var, mumkun oldugunca videolari kisa tut ki seri bir sekilde editleyip yayina hazirlayabilesin. kanal ismi zayif, seo icin bir miktar faydali da olsa taninabilirlik 0 bu isim ile. hic yoktan ickilemece vari bir ismin daha kullanisli olabilcegini dusunuyorum. -ecegim -acagimlar dan kurtulsan cok daha iyi olur. cok iyi olmasa da bir isiklandirma mutlaka sart. montaj bilen biri videolara el atsin bir de. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Ben teşekkür ederim. Onları düzelteceğim şu -ceğimler zor olacak ama deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 BeIlow said: Ben teşekkür ederim. Onları düzelteceğim şu -ceğimler zor olacak ama deneyeceğim bakalım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 adam sizin yüzünüzden ilk videosuna miribi irkdslirrr diye girecek ahashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Kiyafet onemli bu arada, sonucta cv kabarik :) Hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 kıyafet önemli evet http://78.media.tumblr.com/0772f8b0c4e02bf49adf33eb5f4bedc2/tumblr_oi8ngpV0eE1v7lo42o8_400.gif edit: gifini buldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 şimdiden abone oldum içerik olmasada aswda.patiden olsun çamurdan olsun kimimiz kaldı olum şu boktan ülkede/hayatda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 hani bro hypelayıp bıraktın bizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ilk aklıma gelenler; Çekimlerde 3 adet plan düşünebilirsin. - Tezgah, karşıdan seni görecek ve hareketli bir plan. Bulunduğun yer güzelmiş. Işığı güzel kullanabilirsin. Bir de tavsiyem biraz daha açık renkli veya çiçekli böcekli kıyafetler tercih etmen. Arkaplana yakışır gibi gözüküyor. Koyu / siyah renklerden olabildiğince uzak dur bence. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Teşekkürler. Ya kameraman pazartesi geliyor, mey içkileri salı gönderiyor. Hypelayıp bırakmadım yoksa. İnstagram sayfasında minik minik tarifler veriyorum şu an. Kameraman gelince 3 farklı açıdan çekicekmiş dediğiniz gibi filan. Konukta ayarladım ilk bölüm için oda bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 ben ilk videoyu yeni seyrettim. tekrardan basarilar, yalniz kamera karsisinda antreman sart. bir de o kadar yt videosu arasinda -cegim -cagim larin bu kadar baskin olarak kulagima geldigini ilk defa hissediyorum :) duzelecektir zamanla, hype must go on! hadi yaz geliyo yapistir tarifleri pe$i sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ben shaker'a buz-espresso-baileys-kahlua basıp geçiyorum ama kahveli önerilerin varsa bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Kahveli var yapicam yakinda. Sponsor yalan etti kameraman uzadi diye birakti bende kendi imkanlarimla basladim. Baya amator basladim ama daha paylasmadigim videolar gittikce kaliteli olmaya basliyor. Margarita ve Aperol spritzi anlattim suradan bakabilirsiniz bi. Ucuncu video evde 2 farkli aciyla cektim daha guzel oldu. https://youtu.be/RNUh-iUbs2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bayramda gelim de yeni vidyoyu beraber cekelim qnq ne dersin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Biraz daha istedigim formatta bir video yaptim buna yorum yaparsaniz sevinirim arkadaslar. Bu arada kokteyl benim buldugum bir kokteyldir. https://youtu.be/hwfj04TyILg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Yeni video Mojito :) Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim. [video]https://youtu.be/pdcPW25R2dU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 sesi düzeltmelisin acil şekilde. mutfaktan dolayı çok yankı ve noise var sanırım. ses direkt kameradan alıyorsa bi mikrofon falan şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 bunlari evde yapinca guzel olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 öyle mutfakta felan değil de bahçede vs iyi olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 BeIlow said: Yeni video Mojito :) Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim. [video]https://youtu.be/pdcPW25R2dU?feature=oembed" width="459"> tarkan halt etmiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar