BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Merhabalar uzun zamandır düşündüğüm bir projeyi sponsor bularaktan kısa sürede hayata geçirmeye başlayacağım. Konu ve tutorial kısmı kokteyl yapımı üzerine. Zaten bir çok kişinin sorduğu bir soruydu farklı bir şekilde yaklaşarak evde hiç bir bar malzemesi kullanmadan kokteyl yapımı eğitimi vereceğim. Merak edenler youtube ve instagramdan takipte olabilir. Arada burayada videoları aktarırım. Youtube Instagram Onun dışında bu konuyla ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. Şimdi burası pati olduğu için hafiften deneyimlerimden bahsedeyim : 10 yıllık barmenim, diageo bar üyesiyim, bu sene dbcmasters yarışması finalisti oldum, indigo, babylon, we, pi, 360 vs gibi bir çok bilindik mekanda barmenlik, bar şefliği ve işletmecilik yaptım. Hala barmenlik yapmaya devam ediyorum. Yurt dışından 4 farklı sertifikam bulunmakta, world class yarışmasına yarı finale kaldım, the maister oldum, dolucadan altın tirbişon kazandım, dünyanın bir çok iyi barmeninden eğitim ve sertifikam bulunmakta vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Super bilahare subscribe olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 (tu) başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 hayirli olsun quarshim heycanla bekliyorum videolari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Teşekkürler. İlk videom bu ay sonuna kadar sizlerle sonra haftalık yayına başlayacağız kips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 youtube'da ünlü olunca bizi unutmazsın inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Haha yok yok unutmam. Ünlü olalımda bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 baskan video kanalina video koymayi unutmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 şöyle her yerden rahatça bulabileceğimiz malzemelerle punch tarifin varsa onu da uygulamalı videolu istesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ben de bi ara çekip atayım dedim de, baktım zilyon tanesi var nette izlenme oranları da pek yüksek değil ugrasılmaz dedim geçtim kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Abone oldum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dasaaa said: baskan video kanalina video koymayi unutmussun. haha daha başlamadım . yakında koyacağım. Açıkçası çok fazla takipçi beklemiyorum bende ama 100 bin 200 bin izlenimli türk kokteyl videoları var. Benim yapacağım tarzda neredeyse hiç yok olanlarda düzgün değil. Punch tarifini yaparım. İlk önce klasik mojito ile başlayacağız ikinci video muz white russian olacak sürprizli o video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 o white russian varsa alırım bi dal, sukuladım kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 biz sadece bira iciyoz abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 BeIlow said: dasaaa said: baskan video kanalina video koymayi unutmussun. haha daha başlamadım . yakında koyacağım. Açıkçası çok fazla takipçi beklemiyorum bende ama 100 bin 200 bin izlenimli türk kokteyl videoları var. Benim yapacağım tarzda neredeyse hiç yok olanlarda düzgün değil. Punch tarifini yaparım. İlk önce klasik mojito ile başlayacağız ikinci video muz white russian olacak sürprizli o video. (tu) Yapta senden bisiler ogreneyim satarim burda kari kiza Kokteyl bilgim vodka redbull ötesine geçemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 aquila said: biz sadece bira iciyoz abi zaten. bira içinde özel bilgilerimiz olacak. En iyi şekilde bira doldurumu, hangi birayla hangi yemek iyi gider vs gibi. Bira diyip geçmeyelim bende biracıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 sen en iyisi karı kıza hava atma focuslu content üret, bak nasıl takipci akıyo kanala dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 kanalın genel amacı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 10/10 would bang again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Güzel kanal şimdiden bastım aboneliği Bazı kokteyllerde kullanılan bulunması zor malzemeleri nerede bulabiliriz gibide açıklamalar yaparsan süper olur. Misal old fasioned (anca yurtdışından aldım geldim angustorayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Nolax evet onları yazacağım. Angostura bulunması zor bir şey zaten. Genel olarak çok fazla satan yerde yok o tarz malzemeleri zor bulunan kokteylleri yaparken en dikkat edeceğim şey online satın alım veya satın alınan yerin adresini koymak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 kanalin adi cok naif olmus. logosuda oyle. youtube gibi kurtlar sofrasinda daha akilda kalici ve iddiali bi isim koyman lazim. ne bilim, koktely krali, kafalar bi dunya, barmenim ulan ben, yalayin! gibi asdklfj yani "Evde Kokteyl Yapımı" daha cok internetten videolari izleyip turkceye ceviren liseli kanal ismi gibi olmus sanki. basarilar, videolar gelince basarim sub i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ahaha ilk önce Beygir Gücü koyacaktım ama vazgeçtim sonra. İsim olarak direk amaca hizmet etmek istedim ya. Öyle çok krallı filan bişi düşünmedim . Basic millet aratınca burası çıksın diye yaptım. Zaten videolarda kral kısmını görürsünüz şlsdflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 şu abi gibi yanına hatun al widyo çekerken sdf https://www.youtube.com/watch?v=DnwTYNbicHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Hatun yerine daha şekil birini koyacağım yanıma ikinci video da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar