sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 2 litre değil de nerden baksan 800 ml-1k ml arası ben de içiyorumdur. kupa bardağımı ölçeklersek iki öğün french press yaparım her gün. 2-3 tane de çay içiyorum aynı bardakla. baya kafein-tein giriyor vücuda haliyle. hani ciddi bir sorununu görmedim ya da yapıyorsa da bağdaştıramadığım şeylerdir herhalde. üstüne bir de sarma tütüncüyüm senelerdir. dişlerim bembeyaz değil ama sarı da değil yani. düzenli fırçaladığımdan good enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yok o kadar da vahim degildir kahve konsantresi..ictigim bardak 780 cc mi ne 750 de sivi icerigini..icindeki kahve -turk -french press arasi bir kalinlikta- 2 olcek 7*2 14 gram ..ondan gunde 3 tane rahat iciyorum..yaklasik 50 gr kahve de iste gunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ha ama nescafe yi 2 buyuk kasik iceyim resmen carpinti yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 nescafe öyle ya cidden bi pislik var onda. sevdiğimden değil de yokluktan bazen içiyorum aynısını bana da yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 dana22 said: dis gicirdatiyorum.cene simetrim kotu..disciye gitmekten korkarim..ama hala protez yok.. yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Suark said: şimdi kahve cahili olarak soruyorum, ozaman bütün kahveler aslında espresso? türk kahvesidemi espresso Auril said: resimli anlatayım https://previews.123rf.com/images/gurza/gurza1511/gurza151100057/48365513-infographic-with-coffee-types-recipes-proportions-coffee-menu-dark-background.jpg İrish coffee çıkarıp masaya vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Lyv said: Masticore said: Lyv said: her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Nasil yaa gunde 2 fincan turk kahvesi bunamaya iyi geliyor ama fazlasi zarar iste. Biraz baktimda daha cok kadinlar icin lazimmis. Sut,yogurt cok tuketen biriyim. Gunde 3-4 kahvem var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 raki niye raki bardaginda iciliyo gibi bi sey olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 zipzip said: Aman yapma. Günde 4-5 içiyordum ben de, uyku, sinir, halsizlik. Patates gibiyim bıraktığımdan beri. Kafein bagimliligi annem bu. Neyseki max 2-7 gun suruyor, bir hafta icmeyince rahatliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Kurtuldum ya ben, darısı başınıza dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ben Eren, kafein bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Kafein fena ya , bir ara yatmadan once bile kahve iciyodum uykuya dalmakta fln hic sikinti cekmiyosun alisinca ama sabah kalktimmi enkaz gibi oluyordum. Ogleden sonra icmeyi biraktigimdan beri cok faydasini gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 46.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Maraş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 kahraman o..bu yaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 dana22 said: yok o kadar da vahim degildir kahve konsantresi..ictigim bardak 780 cc mi ne 750 de sivi icerigini..icindeki kahve -turk -french press arasi bir kalinlikta- 2 olcek 7*2 14 gram ..ondan gunde 3 tane rahat iciyorum..yaklasik 50 gr kahve de iste gunluk.. 750cc mi? 75cc'tir o yea demicem tabi de, 750cc dediğin 0.75 litre. bi büyük rakı'dan daha çok hacim. 25'tir desem, içilebilir, çok bi abartısı yok. büyükçe bi su bardağı 25cc. 50'dir desem gene bira giriyor işin içine. öte yandan adam doktor, cc nedir senden benden iyi biliyordur, ilaç basıyor şırınga çakıyor falan (?) bardak kolayda mı, bi foto koysana çok merak ettim :) biraz uykusuzum, kafam mı basmıyor acaba? 750cc 0.75 litre yahu nasıl kahve içersin, barbar gibi bira içme bardağı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 dana22 said: dis gicirdatiyorum.cene simetrim kotu..disciye gitmekten korkarim..ama hala protez yok.. yok abi ondan demedim, disleri boyar o kadar kahve, en azindan benim derdim o kahve konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bira bardağı 50lik olur ya, 70lik de war gerçi kahwe kanseri önlüyor diyorlar yoksa doğru mu? doktorun wardır bi bildiği bençe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ha bu arada miktarında değilim yanlış anlaşılmasın. normal bardakta iç, istersen üst üste 10 bardak iç, bünye alışıktır falan filan onları geçiyorum. iç ama bununla içme yani :D https://i.imgur.com/kWVzrCC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 günde 50 gram diyo bardağın boyutu önemli diil. ben onun 4te birini içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Suark said: şimdi kahve cahili olarak soruyorum, ozaman bütün kahveler aslında espresso? türk kahvesidemi espresso Auril said: resimli anlatayım https://previews.123rf.com/images/gurza/gurza1511/gurza151100057/48365513-infographic-with-coffee-types-recipes-proportions-coffee-menu-dark-background.jpg türk kahvesi tane boyutu 75-125 mikron arası olması standartıdır. espresso 250 mikron tane boyunda çekilir. filtre kahve mesela 1100 mikron çekilir, french press için. yüzey alanı ne kadar çok olursa o kadar keskin ve sert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 dana22 said: 46.. dis gicirdatmasi yeni bisi degilse ve yillardir sunger gibi kahve iciyorsaniz ve hala sirim gibi disleriniz varsa saygilar. ananiz size hamileyken gunde 10 inek icmis herhal ya da genlerinizin masallahi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Ben kahve icince basim donuyo niye oyle oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Tansiyonun firliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Cokomantis said: bardak kolayda mı, bi foto koysana çok merak ettim :) biraz uykusuzum, kafam mı basmıyor acaba? 750cc 0.75 litre yahu nasıl kahve içersin, barbar gibi bira içme bardağı o ya bira bardagi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar