BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Şimdi şöyle bir senaryo var. Hastanede bin küsür oda var ve her birinde değişik sayılarda demir baş var. Bunların hepsi bir excel listesinde. Bana lazım olan odalar ama her bir demirbaşla bir kolonda odalar kendilerini tekrar ediyor. Bu bin odayı teker teker sadeleştirip altındaki her bir satırı silmek yerine, her bir odayı tek bir kolonda kendini tekrar etmeden kopyala yapıştır nasıl yapabilirim? https://i.imgur.com/0ryUj3F.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 soyle mi: 637 (oda numarasi) demirbas1 demirbas2 demirbas4 638(oda numarasi) demirbas3 542(oda numarasi) demirbas2 demirbas10 alt alta her sey? demirbaslar da mi sayilardan olusuyor? oda numaralari kac hane? demirbas numaralari kac hane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Yukarıda resmi var. O sadeleştirilmiş hali. Sadece o odadakiler gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sadece oda numaralari lazimsa alt alta kopyala hepsini sec find&select >go to special >>select duplicates del’e bas sonra tekrar ayni yere gidip ‘select blanks’ + sag click delete cells sadece sayilari lazimsa da TRIM veya LEFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 imgura koyki açamayalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Teşekkür ederim Goering. Konu kitlenebilir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Goeringin dediği de olur ama daha kolay bi yöntem tüm odaları seçip data>filter>advanced , ordan unique records only diyip başka bi yere aktarmak. Derken yapmışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 pivot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Suark said: imgura koyki açamayalım abi Imgur'u açamayan adama da yardım edemez... *diyip sıvışayım* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 excel'de "go to special" baya hayati, herkes ogrenmeli ben gavurdaydim o yuzden acabildim imgur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar