Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 https://eksisozluk.com/engelli-hayvanlara-yardim-ediyoruz-kampanyasi--5605774 şu başlığa bir şeyler yazarak gündeme çıkmasını sağlamamız gerekiyor. hadi bakalım hep destek tam destek pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 her entry içn 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 zıpzıp gelsin yayında entry girsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 arkadaşın tipi de dövmelikmiş ama tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Cokomantis said: zıpzıp gelsin yayında entry girsin (tu) günde adamı 100 kişi izliyor kitle facebook üyeliğine sahip büyütmeyin bu adamı gözünüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ne büyütücem be ben izlemiyom bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ben değil "bir arkadaşım" izliyor diyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ben komple streaming'e ısınamadım ya, bir arkadaşım'lık falan bir şey de yok. geçenlerde hayvanseverlikle ilgili bi ödülü alamadı diye hayıflanıyordu da ordan aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Olum mal mısınız? Biri gelir benle ilgili her yazının altına liseli ergen gibi liseli ergen değilim ki izleyim diyip :) koyar. Biri gelir kendi izlediği halde burada şaka olsun diye kitleye laf eder. Ne boşsunuz ulan. Benim ekşi yazarlığım yok he olsa da çok farketmez maks 200 kişi izliyor zaten. Trende sokucak bi gücüm yok. Ayrıca elemanı da hiç sevmedim ya, en sevmediğim tipte hayvan kurtaran. Bunun gibi bi tane daha vardı Trakya'da mı ne, çok batıyor bu tipler bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ekşi hesabım olsa yazardım ya bi el atın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 valla izlemediğim herhangi bişeyin altına "büyütmeyin x'i bu kadar" dese izlemediğimi belirtirim, mallığım bundan ibarettir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Sana dğeil o Llama malına. Herif irl arkadaşım ama inatla her gördüğü yerde laf sokuyor 20 iqsuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ha pardon yeni uyandım da bana da giydirdin diye algılamıştım, yanlış okumuşum. my bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 serjuhan said: Ekşi hesabım olsa yazardım ya bi el atın beyler. "her entry içn 50 lira." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 hayvanlara faydası varsa tipinin ne önemi var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 etek traşı mı yapsın senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 https://i.imgur.com/aVKy3F6.png sdfds şu etekli post'u kim yazdı çok merak ediyorum, inşallah kendi kendine laf sokmuştur :D anaa öyle çıktı hattaken sdjhgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Seru said: her entry içn 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Cokomantis said: anaa öyle çıktı hattaken sdjhgfs hayır elemanın tipi apaçi diye laf sokmuş, adamın yutub videoları mega faydalı sanki. saçınız daha güzel kanalınız daha"komik" diye daha mı faydalı abi hayvana onu demek istemiştim. sen de hemen gelin güvey defol git iş yemeğine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 hamit olayını ekşiye yayan biri vardı, onu bul. 3-5 atsan yazar her istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 zipzip said: Benim ekşi yazarlığım yok he olsa da çok farketmez maks 200 kişi izliyor zaten. Trende sokucak bi gücüm yok. Ayrıca elemanı da hiç sevmedim ya, en sevmediğim tipte hayvan kurtaran. Bunun gibi bi tane daha vardı Trakya'da mı ne, çok batıyor bu tipler bana nedense. Merak ettim; niye “en sevmediğin tipte hsyvan kurtaran” ? Niye batıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Zipzip sevmediyse ben hic sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar