MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 DoGMeaT said: evde hayvan varsa bide kurutma makinası çok güzel bi alet kıyafetlerdeki kılı tüyü acayip alıyor bu olay aynı zamanda çamaşırın üzerindeki kendi pamuğunu da aldığı için kurutma makineleri haşat ediyor kıyafetleri genel olarak. pahalı şeyleriniz varsa yıkayıp asın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Rotweiler said: Black-ice said: marksman said: Kurutmalı çamaşır makinası almak pismanliktir. Ayrı ayrı alın. niye abi. yeni aldım söyle de bileyim başıma bişey gelecekse. Abi sen zaten gidip overclock yapılmayan işlemciye sıvı sğutma almadın mı? :D Sen bu sıralar bence bişey alma =))) haydaa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 kurutmali camasir makinesinin ucuzunu almayin en azindan sdf teknoloji daha oraya gelmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Samsungda bi tane vardi da buradaki foyati €1000, turkiyede 10 kaat falandir. Beko alin gecin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 https://www.gridsport.net/assets/images/MOMO%20racing%20daytona%20evo%20seat%20black.jpg çok şhekill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-wd80j5410aw-ah-a-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-8-kg-y%C4%B1kama-6-kg-kurutmal%C4%B1-eco-bubble-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi-1147455.html Bunu al gec iste, orta seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 oto koltugu besafe aldık kurutma makinası ile ilgili sorularada , ev çok küçük ve 7/24 makina çalışıyor. haliyle bir mesai resmen çamaşır asmak vs vs. üni. de vardı ayrı ayrı kurutma makinaları çok memnundum ama endüstriyeldi onlar. Arçelik bakıcam tavsiyeler üzerine, 4-5 kg yeterli. Saolasınız. bide bunları yerden yükseğe asabilioz dimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 çamaşır makinesinin üzerine koy işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 asmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 bi aparatla alttan destekli şekilde çamaşır makinası üstü yer yokta balkona koyucam sanırım ama balkonuyıkyabilmek için havada olması lazım biraz. pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 şimdi ucuz olsun diye gidip KT2772 falan alırsın sen. pişmanlık. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 oyle random bakiyordum, panda'nin kurutma makinelerini gordum. mini mini. ne kadar tatli yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Selam, Ben Siemens WT48Y860 kullanıyorum; sanırım 2 yıl oldu. Enerji tüketiminden memnunum. Haftada 7-9 kere çalışıyor. Çamaşırların kırışıklığı gibi bir şikayetimiz yok. İçinden sıcak çıktığında güzelce katlayıp kaldırınca sıkıntı olmuyor. Oldukça sessiz çalışıyor. Oto koltuğu için de adac.de tavsiyem. Yeni doğan dönemleri için Britax-Römer kullandık. Biraz irileştiklerinde BeSafe'e geçtik. Şimdilerde ise yine Britax-Römer kullanıyoruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 arçelik iyi dedilerdi önceki sayfada ginaly said: şimdi ucuz olsun diye gidip KT2772 falan alırsın sen. pişmanlık. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 siemense bakayım dedim ama pahalıymış biraz. burdan kırptığım miktarla roomba falan alıcam da =)) besafe i aldık oto koltugu olarak, römere yönelmiştim önce ama besafe daha kaliteli geldi ( tabi bu 9 ay dan sonrası 105 santim öncesi için ) paramecium said: Selam, Ben Siemens WT48Y860 kullanıyorum; sanırım 2 yıl oldu. Enerji tüketiminden memnunum. Haftada 7-9 kere çalışıyor. Çamaşırların kırışıklığı gibi bir şikayetimiz yok. İçinden sıcak çıktığında güzelce katlayıp kaldırınca sıkıntı olmuyor. Oldukça sessiz çalışıyor. Oto koltuğu için de adac.de tavsiyem. Yeni doğan dönemleri için Britax-Römer kullandık. Biraz irileştiklerinde BeSafe'e geçtik. Şimdilerde ise yine Britax-Römer kullanıyoruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 kurutma makinesi arçelik, 2012 model. gayet başarılı çalışıyor halen oto koltuğu https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/britax-romer-advansafix-iii-sict-oto-koltugu-337607235?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184526647*98487586647*%7btype%7d*337607235*aud-348814403491:pla-375782777737&gclid=CjwKCAjwwPfVBRBiEiwAdkM0Hfb_0xkmuQVgbxRaHRpxHajXhWxC_pvpNjEpdu773p8Ncb16dca7NRoCROYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 şunu aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 jeeztro'nun dediklerini yazmaya geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Ben altı yıldır Samsung kurutmali çamaşır makinesi kullanıyorum, iki kez sıfırı ile değişti.cihaz arizalandiginda hiç tamirle uğraşmadan değişiyor servis. Tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 E neyini tavsiye etmiyosun o zaman sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Selam, @Suark Roomba yerine Neato da bakabilirsin. D80 modeli vardı, D5 modeline geçtim. İyi ki geçmişim diyorum. 1,5 yıldır kullanıyorum. Evde yangında ilk kurtarılacak eşya konumunda resmen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 2 kere degistiler ama bu yil itibariyle garanti bitti(uzatilmisi),en fazla 1 yil icinde gene bozulucak gibi duruyor.birde degisim yapsalar sonucta ihtiyac oldugunda makineyi kullanamiyorsun.Bunun yerine daha sorunsuz bir marka secse daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Oto koltuğu besafe https://www.hepsiburada.com/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-metallic-melange-p-HBV000003W0NS 9-18 için isofix e gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 başkan bu yarı yarıya hatta daha da ucuz. dahamı iyi yani? paramecium said: Selam, @Suark Roomba yerine Neato da bakabilirsin. D80 modeli vardı, D5 modeline geçtim. İyi ki geçmişim diyorum. 1,5 yıldır kullanıyorum. Evde yangında ilk kurtarılacak eşya konumunda resmen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Selam, Roomba random dolaşmaya son verdi en sonunda ama Neato LIDAR kullandığı için çok daha efektif oluyor ev içinde. Oda geçişlerini engellemek için de manyetik şerit kullanıyorsun yere serilen ve çok daha rahat. LIDAR seviyesinin altında kalan engeller için de klasik dokun-uzaklaş olayı var. Ama o çalışırken sen oda içerisinde dolandığında sana çarpmıyor veya bir eşyanın yerini değiştirdiğinde açılan alanı gidip temizliyor. Mesela kameralı Samsunglar bir ara karanlıkta çalışmıyordu, hâlâ öyle mi bilmiyorrum, ama bunda fark etmiyor. Hatta hassas moda alırsan engellere dokunmadan işini görüyor. Boşaltma haznesi kolay temizleniyor ve geniş. Filtreleri uygun olarak alınabiliyor internetten. 2 farklı fırça ile geliyor, ben lastikli olanı kullanıyorum çünkü saçlar ona takılmıyor. App üstünden uzaktan erişim mümkün. Tüm evi temizleyebiliyor ve kaybolmuyor, her seferinde LIDAR ile harita oluşturduğu için baseden başlattığında pil azalınca geri dönüyor ve sonra kaldığı yere gidip işleme devam ediyor. Biz bazen bitti mesajını alınca tekrar çalıştırıyoruz, köşe bucak bir paso daha geçiyor :) D5'in bataryaları D85'e oranla Li-ion olduğu için çok daha uzun ömürlü. Öalışma süresi ve süpürme alanı bilgilerini falan app üstünden görebildiğin gibi batarya cycle bilgisini de görebiliyorsun. Filitre ve toz haznesi boşaltma uyarıları zamanlarını ayarlayabiliyorsun. Şimdiye kadar bizimkisi 211h çalışmış durumda, 11.376m² temizlemiş :) Charge cycle 117. Ben memnunum, incelemelere göz at mutlaka. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar