Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Şişli Point Otel'de bir eğitime katılınacak, İstanbul bilgim baya düşük. Bahsi geçen otele yakın sayılabilecek, İstanbul şartlarına göre tabii, çevre güvenliği açısından sıkıntı riski düşük, fiyat olarak da uygun sayılabilecek (en azından Point otele göre) kalacak otel önerisi olan var mıdır? İstanbul'a otobüsle gidip gelinecek gibi duruyor, dolayısıyla indirme bindirme noktaları açısından da değerlendirmek gerekir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 konaklamaya ne kadar ayırdın ? o taraflarda ki otellerin ücretleri genelde yüklü oluyor ama taksim civarında trivago da bakabilirsin daha uygun olur bir dolmuş ile geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 işin aslı eğitime eşim katılacak ve benim gidip gitmeyeceğim net değil. o yüzden endişem. verelim neyse, eğitim yapılacak otelde kalsın diyor bir yanım ama sadece uyumak için kullanacağı odaya o kadar para vermek de istemiyor gibiyiz bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 sadece eşin gidecekse ver kalsın eğitim aldığı otelde hem güvenilir hem de kafan rahat olur. ama birlikte gelirseniz diğer seçeneklere yönelebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 taksi ile gidip gelirim derse ortaköy'de corner hot vardı, ufak butik otel. orada kalınabilir, bayağı nezih bi otel. fiyatı da uygundu en son çevredeki otellere göre. geceliği 150 mi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 point'te bu arada geceliği 500TL falandır minimum. dedeman'da da keza, o bölgedeki otellerde 400'den aşağıya oda bulunacağını sanmam. ortaköy'deki oteller genelde ucuz oluyor. hadi bu üstte verdiğimi beğenmediniz diyelim 250TL'ye falan sahilde oteller vardı kalınabilecek. kahvaltı harici alınmazsa vs. ucuza da gelebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 o trafikte gene günlük 60-70 tl taksi parası harcar bence ayrıca sanırım 295 tl ye filan kampanyalar oluyordu trivago da ona bakabilir point için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 DarKRideR said: taksi ile gidip gelirim derse ortaköy'de corner hot vardı, ufak butik otel. orada kalınabilir, bayağı nezih bi otel. fiyatı da uygundu en son çevredeki otellere göre. geceliği 150 mi neydi. tripadvisor aramamda corner hot incelediğim bir oteldi ama açıkçası ortaköyün ortasında o fiyata olunca bi acaba oluşmuştu, mesafe de çok yok gibi, hoş o bölgede trafik nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. nezih, güvenli diyorsan güzel bir seçenek sanki. baltalimanı polisevini ayarlama şansı olabilir bir ihtimal, 8 km falan diyor ama trafik nasıl olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 khalad said: o trafikte gene günlük 60-70 tl taksi parası harcar bence ayrıca sanırım 295 tl ye filan kampanyalar oluyordu trivago da ona bakabilir point için. kampanya göremedim trivagoya da bakmıştım, hele eğitim olacak tarihlerde sanmıyorum ki bir kampanya yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 gideceği saate göre değişir, yola göre de. ama girer biraz taksi baltalimanından :D ortaköy'den dereboyu-balmumcu kullanarak barbaros'a çıkmak çok yazmaz ya, ben yıllarca inip çıktım oradan maks ödediğim 12-13TL oldu. 1-1.5 senedir falan akrabalarla kavgalıyız diye gitmyiorum hiç ynei fiyatları fiyatları bilmiyorum o yolun ama olsa olsa 15TL olsun. taksici bilmiyor diye beşiktaş'tan çıkarırsa ama girer hem km hem trafikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Archangel_ said: khalad said: o trafikte gene günlük 60-70 tl taksi parası harcar bence ayrıca sanırım 295 tl ye filan kampanyalar oluyordu trivago da ona bakabilir point için. kampanya göremedim trivagoya da bakmıştım, hele eğitim olacak tarihlerde sanmıyorum ki bir kampanya yapsınlar şimdi baktım da 425 miş kaç gün bu seminer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 bu arada ben otelde, corner hot'ta hiç kalmadım. ama birkaç misafire orada oda ayarlamışlığımız ve aynı burada önerdiğim şekilde birkaç kişi göndermişliğimiz var. yani şikayetçi olanı görmedik hiç. biz de orayı zaten sahilde kitapçıda otururken bir abd'li turistten duymuştuk. ufak bi butik otel yani, temizliğe ekstra önem vermiyorsanız ya da nasıl diyeyim 4-5 yıldızlı otel hizmeti beklemiyorsanız tam ucuz yollu otel işte. genelde çok turist kalıyormuş zaten. internette de şimdi baktım ben de kötü yorum neredeyse hiç yok. edit: bu arada o sokak bayağı yoğun kullanılan bir sokak, durağa kestirme gibi bir şey dereboyunda yaşayanlar için. o yüzden gürültü çok olabilir. dibinde de 2 tane otopark var. şimdiden söyleyeyim hani bu tip şeylerden rahatsız oluyorsa eşin sıkıntı olabilir. internetteki yorumlarda çünkü sesten şikayetçi olan 1-2 kişi gördüm. ama olsun diyor onlarda gerçi sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 DarKRideR said: gideceği saate göre değişir, yola göre de. ama girer biraz taksi baltalimanından :D ortaköy'den dereboyu-balmumcu kullanarak barbaros'a çıkmak çok yazmaz ya, ben yıllarca inip çıktım oradan maks ödediğim 12-13TL oldu. 1-1.5 senedir falan akrabalarla kavgalıyız diye gitmyiorum hiç ynei fiyatları fiyatları bilmiyorum o yolun ama olsa olsa 15TL olsun. taksici bilmiyor diye beşiktaş'tan çıkarırsa ama girer hem km hem trafikten. klasik eğitim işte, 9:30 öncesi otelde olup akşam iş çıkış trafiğine yakalanılacak saatte bitecek cinsten. corner hot civarından 15 değil 25 yazsa da olur, dediğim gibi yeter ki içim rahat olsun, taksinin gitmesi gereken yolu falan zaten taksiciye söyleyecek şekilde çalışırız :D @dark; abi beklenti çok yüksek değil tabii, yatmaya kullanılacak otel odası sonuçta. wc banyo temiz olsun, nevresim havlu falan temiz olsun yeter sdfasdf. uyur bizimki sıkıntı olmaz :D @khalad; 3 gece konaklama gerekecek. gecelik 425 le 180 tl arası da az değil yani. hele ben de gidecek olsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 zaten sen geleceksen uygun bir yerde kalmanız mantıklı ben eşin tek kalacak diye söyledim. yani ben evli olsam istanbul'da yaşamasam yapacağım parayı veririm aynı otelde konaklatırım :D empati yaptım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 istanbula yerleşmeye gidersen vururum deyip deyip sonrasında istanbula yerleşen bazı arkadaşlar şişliye kolay ulaşılabilecek yerlerde otursaydı böyle problemlerimiz olmazdı işte ama ne yaparsın. sabah görür sanırım adfasdf. peki şunu sorayım; ankara-istanbul otobüsünden nerede inip rahatça ulaşılabilir ortaköy ya da şişliye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Esenler de inecek ama ulaşımı hiç bilmiyorum yapmadım tek seçenek o başka çare yok servis filan vardır büyük ihtimalle. kendiniz karşılıyorsanız uçak ile gelmesi daha iyi olur havataş ile direk geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 uçak bence de daha mantıklı, uçuş miliyle alınır geçilir hem de ama tek başına tırsıyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 uçak çok daha mantıklı rahat rahat ulaşımını sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ne zaman egitim? Gelin bende kalin sislideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ne zaman geleceksiniz hacıt, saat falan belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Şişli Cami karşısında Holiday Inn var, arada 1 metro durağı mesafe ve maks 10 dakikalık işlek caddede yürüyüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Bu arada o otel şişli'de değil. Şişli deyince kimsenin aklına orası gelmez. Bildiğin gayrettepe'de. Ortaköy'e yakın bayağı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ginaly said: Ne zaman geleceksiniz hacıt, saat falan belli mi? 12.4 gecesi gelip 15 i dönmek üzere olacak gibi duruyor, eğitim 13 sabahı başlıyor. uçağa ikna edersem 13 sabahı da gelinebilir, plan aşamasında şu an, bir kaç güne belli olur benim katılıp katılmama duruma göre vs zaidral said: Ne zaman egitim? Gelin bende kalin sislideyim. abi cidden içten teşekkürler, yanlış anlama da zahmet vereceğimizi düşünüp, rahat davranamayıp kendi kendimize zor bir hale getiririz o tip bir konaklamayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 eldar said: Bu arada o otel şişli'de değil. Şişli deyince kimsenin aklına orası gelmez. Bildiğin gayrettepe'de. Ortaköy'e yakın bayağı mesela. İstanbul cahiliyim işte abi, havaalanı aktarmalarını saymazsan 4-5 kez İstanbul'da bulunmuşumdur, azıcık beşiktaş-taksim, azıcık da moda-kadıköy tarafını biliyorum o kadar sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Beşiktaş meydana 5 dakika otobüsle-minibüsle, Şişli'ye taksiyle trafik sıkışık değilse 10 dakika. Gayrettepe metro durağına yürüyerek 10-15 dakikada otel. Bu veriler yardımıcı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar