Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 almanya'da bi arkadaş süresi dolduğu için microsoft surface laptopu aşırı ucuza alabilecek ama istemiyor. dedim ki al ben vereyim parasını, bana ver aleti. bu aleti türkiye'ye bireysel kargolarsa gümrük mevzusu ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Selam, Yeni olduğu için hediye bile olsa vergi alabilirler. İncelenmeden geçerse zaten sıkıntı olmaz sana. Sigorta için değer ve içerik bildirileceği için bence takılmaması mucize olacaktır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 kutusundan çıkarıp kullanılmış süsü vererek ayrı bir şekilde gönderirse, ayrıca senin de yakın zamanda ülkeye dışarıdan giriş yaptığını gösterir bir pasaport kaydın olursa, gümrükten 'ya bu benimdi de unutmuşum sonradan bana gönderdiler, aslında TR'den götürdüm' diyerek yırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 almanyaya uc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Atkadaşın pudralasın bi gece önce zaten o leş görüntüsü ile kimse kıllanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 üstünde gevrek yesin sana kargolasın hiç bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Klorak da döksün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 siz halen gevrekle simidi aynı sanıyonuz demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 susun köylü konuşacak konuş köylü https://i.imgur.com/tcfBKn5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 elin 6000 yıllık şanlı kürdü bile izmirli olunca bir kabarıyor, gururlanıyor. bunların hepsini Gazi Paşaya borçluyuz işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 5000 değilmiydi o ya ne ara 6000 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 gazi paşaya borçlu olduğumuz tek şey sizin ikinizin söz hakkının olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 https://i.imgur.com/xPh0r9U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Gitsin bir Bilgisayar servisine, orada kutunun üstüne Tamir edilmiştir barkodu yapıştırtsın, senin adrese göndersin. Veya yokmu bildiği turist bir Alman, versin eline getirsin herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 şu an almanya'dayım zaten ama zamanlar kesişmiyor ne yazık ki. o zaman almanya'ya uğrayacak başka bir arkadaşı görevlendireyim bu iş için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Dur şimdi, Sen Almanyadasın ? Arkadaşın da Almanyada ? Laptopta Almanyada ? Gümrüğü ne yapacan ? Kargo ile göndersin senin Almanyadaki adrese, sen al gel ? Veya o almanyada değil ise bir tanıdığı göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ekipman henüz expire olmadı o yüzden şu an alamaz :D yarın dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar