Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Bu ahlaksız rekabete alet olmak istemezdim ya özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Xenocide said: sen onu atatürk düşmanlığı olarak algıladıysan sana bir üç harfli gönderiyorum: L E L Şeytan ayrıntılarda gizli hocam Kemalizm diyebilirdin, Kemalizme (veya daha doğrusu yanlış yorumlarına) karşı olduğun daha net olurdu ama KAMALİZM yazınca niyet gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Önce bi şeyler yazdım, sonra şöyle yaptım bak; CTRL+A - Backspace Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Drama başlamış bile gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 gündemde kalmak için, reyting için kavga ediyorlar. kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 SEN ABDÜLHAMİT'İ SAVUNDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ben demeye çalıştığın şeyi anladım sanırım; quixef said: ama KAMALİZM yazınca niyet gayet net niyET gayET nET var bişeler burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 YA TATAVA YAPMA SERCAN, SENİ GÜRCÜ HAMSİSİ SENİ HERKES DOĞRU KANALIN HANGİSİ OLDUĞUNUN FARKINDA TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 sana bi KANAL TEDAVİSİ lazım karşim (:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Xeno seni hiç online yakalayamıyorum, hostlıcam yayın sonu hep Deno'ya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 çok duyurmayın kanalı pls. ne güzel adam bana özel yayın yapıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 @zipzip genelde akşam 9'dan sonra falan online oluyorum. Dün baya geç girdim ama. 12'de 1 saatliğine falan yaptım yattım sonra. Yarın tatilim ama, deniz beyazyakalısı işteyken hostla beni kdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 abi hand simulator müthiş askdasfdl https://www.twitch.tv/videos/248040523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Viking oynayın o daha harika gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 onu da oynadık, arkadaş kendine sapladı nasıl yaptıysa sdfkgjk yutup linkini koyim de hit alsın azcık https://www.youtube.com/watch?v=Yx5pzOPd0RU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 üstün kalite espri yeteneklerimizle yüksek iq'lu remixler https://www.youtube.com/watch?v=BUATsY_sIi8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 @grimnax Ne raidledin be mübarek elim götüme kaçtı yemin ediyorum asdg https://www.twitch.tv/videos/340920017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş Kardeşim bizi de gör ya bizim başımız kel mi :( Ben de yeni 400 takipçi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ailecek ve severek izlemediğimiz yayıncı xenoside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Grimnax said: ohoo xeno bile yayıncı olduysa twitch bitmiş arkadaş lan sen ne arıyon burda gaşkjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Eren sana subs olayım da bi 10.000 gördürt bana abicim ya. Kuruduk şebeklik yapmaktan. Yok mu +20 yaş gelecek birileri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 10000'i kendim görsem senle niye muattap olayım? 100/200ler anca olum bizdeki. Yanlış adamlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi çok daha iyisini hak ediyorsun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar