Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gay bir arkadaşım var

Findukezmesi

Öne çıkan mesajlar

Spesifik olaylar yaklaşımların sınıflandırılmasını değiştirmez çünkü hoşgörü, ahlak, doğruluk-yanlışlık göreceli şeylerdir. Sen insanları çomar, öküz vs. gibi genelleyebiliyorsan başkası da çıkar bir grup kadını evde kalmışlar ama gene de beğenildiklerini sanıp millete trip atıyorlar diye geneller.

Çomarların topluma zararlı olduğunu düşünen sensin, onlara göre de gayler, alkol alanlar vs. topluma zararlı. Sonuç olarak farklı düşünsen de onlarla aynı şekilde tepki veriyorsun.

Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Spesifik olaylar yaklaşımların sınıflandırılmasını değiştirmez çünkü hoşgörü, ahlak, doğruluk-yanlışlık göreceli şeylerdir. Sen insanları çomar, öküz vs. gibi genelleyebiliyorsan başkası da çıkar bir grup kadını evde kalmışlar ama gene de beğenildiklerini sanıp millete trip atıyorlar diye geneller.

Çomarların topluma zararlı olduğunu düşünen sensin, onlara göre de gayler, alkol alanlar vs. topluma zararlı. Sonuç olarak farklı düşünsen de onlarla aynı şekilde tepki veriyorsun.

Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim.

Hayir.

Direkt olarak kadini cirkin kiz kurusu olarak adlandirana diyorum okuz ve comar diye.

Comar dedigim de Turk* halki ya da her AKP secmeni degil. Kadina kiz kurusu diyen, kadin mi kiz mi bilmem diye ayiran, burada da gezmeseymis dedigim kitle. Gozumle gordugum, var oldugunu bildigim, davranislari gorecenin cok cok otesine erismis, cevredeki insanlar icin zararlari defalarca kanitlanmis kisiler.

Son olarak tebrikler. Konununun homofobigi ve kadin dusmani siyrildi aradan cunku laf cimbizlayip konuyu `piki cimir dimik di ginillimik digil mi, izicik hisgiri` seviyesine indirdin basariyla.

* Turkiye'de yasayan herkes
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Kiz kurusu ne demek biliyorsun di mi? Soyledigin lafin nereye vardigini anliyorsun ve buna ragmen soyledigini savunuyorsun degil mi?

Cunku haddini asmak, kadinlari "kiz kurusu" diye gruplamak, buna "cirkin" gibi kaliplar ekleyip, bir de bu genellemeye, hos olmadigi, sorunlu oldugu dusunulen davranisi iteklemek. 3 in 1.

Kızı kurusunu geniş anlamda kullandım, Yoksa kimsenin evlenmesi, evlenmemesi veya evlenmeden önce veya sonra ilişki yaşaması veya yaşamaması beni ilgilendirmez ve atıf yaptığım yer burası değildi.Ayrıca forumda kadın üyelere atıf yaptığım falanda yok! Konu iyice saçma yerlere geleceği için bu mesajı yazma gereği duyuyorum. Şu kendini çok beğenmiş, küçük dağları ben yarattım modunda dolaşan, iş veya her hangi bir resmi sebeple çevresinde bulunan ve samimi davranmış erkeklere bana baktılar, beni istiyorlar, herkes beni arzuluyor modundaki bacılarımız için yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...