Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 arabistana gidiceksen şimdi gitmek lazım yazın yabış yabış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 kimin ne oldugunu sormuyorum ben, baska bir sey soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Hayir. Dumduz olayi carpitiyorsun. Etki ve tepki var, sen etkiyi gormezden gelip, iyi kotu herseye yapilan biseymis gibi sorguluyorsun neden boyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 µh said: kimin ne oldugunu sormuyorum ben, baska bir sey soruyorum. abi yorma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://i.imgur.com/f6qft9E.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Grego haksız, kalanları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Laurelin said: https://i.imgur.com/f6qft9E.png monopoly gibi olmuş “bir sonraki turda kervansaraydan geç ve 200 dinar al” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 masa said: bir kereden bişi olmaz baskan sen kiz arkadasinla gruplara mi akiyordun? oyle bisiler hatirliyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 µh said: Sen istediğine çomar ve öküz diyebiliyorsun da o niye kız kurusu diyemiyor? hoşgörüsüzlüğe hoşgörü göstermiyoruz çünkü. çomar olmak topluma zararlı, kız kurus olmak değil. sırf polemik olsun diye yazmışsın gibi duruyor kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Spesifik olaylar yaklaşımların sınıflandırılmasını değiştirmez çünkü hoşgörü, ahlak, doğruluk-yanlışlık göreceli şeylerdir. Sen insanları çomar, öküz vs. gibi genelleyebiliyorsan başkası da çıkar bir grup kadını evde kalmışlar ama gene de beğenildiklerini sanıp millete trip atıyorlar diye geneller. Çomarların topluma zararlı olduğunu düşünen sensin, onlara göre de gayler, alkol alanlar vs. topluma zararlı. Sonuç olarak farklı düşünsen de onlarla aynı şekilde tepki veriyorsun. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Abaww konu nerden nereye gelmis.jaegere satasmaya gelmistim bende abi sana saunada hamamda vb yerlerde asılan varmı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 konu sahibi jager'in fake hesabi degil mi lan? bombilibom aldim, yanaklarim al al oldu. saunada iltifat ettiler. su puskurttuler falan. cok bi jager konular bunlar. hangi ulkede idi jager? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Lord argos la karistirmis olabilirsin? Konu tam onun tier cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 µh said: Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim. abi eyvallah da çomarların eylemleri genellikle sadece düşüncede kalmıyor. elitler etliye sütlüye bulaşmaz ayıplar kaçar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 µh said: Spesifik olaylar yaklaşımların sınıflandırılmasını değiştirmez çünkü hoşgörü, ahlak, doğruluk-yanlışlık göreceli şeylerdir. Sen insanları çomar, öküz vs. gibi genelleyebiliyorsan başkası da çıkar bir grup kadını evde kalmışlar ama gene de beğenildiklerini sanıp millete trip atıyorlar diye geneller. Çomarların topluma zararlı olduğunu düşünen sensin, onlara göre de gayler, alkol alanlar vs. topluma zararlı. Sonuç olarak farklı düşünsen de onlarla aynı şekilde tepki veriyorsun. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim. Hayir. Direkt olarak kadini cirkin kiz kurusu olarak adlandirana diyorum okuz ve comar diye. Comar dedigim de Turk* halki ya da her AKP secmeni degil. Kadina kiz kurusu diyen, kadin mi kiz mi bilmem diye ayiran, burada da gezmeseymis dedigim kitle. Gozumle gordugum, var oldugunu bildigim, davranislari gorecenin cok cok otesine erismis, cevredeki insanlar icin zararlari defalarca kanitlanmis kisiler. Son olarak tebrikler. Konununun homofobigi ve kadin dusmani siyrildi aradan cunku laf cimbizlayip konuyu `piki cimir dimik di ginillimik digil mi, izicik hisgiri` seviyesine indirdin basariyla. * Turkiye'de yasayan herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Bence o öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 o öyledir şu şöyledir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bence TASINDI (µh) kız kurusu tespitine katılıyor ama yaftalarlar diye çekiniyor. tamam bunu diyen çomar değildir dediğinize "altına imzamı atıyorum kardeşim" diye fenn'in postu alıntılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Tim said: Kiz kurusu ne demek biliyorsun di mi? Soyledigin lafin nereye vardigini anliyorsun ve buna ragmen soyledigini savunuyorsun degil mi? Cunku haddini asmak, kadinlari "kiz kurusu" diye gruplamak, buna "cirkin" gibi kaliplar ekleyip, bir de bu genellemeye, hos olmadigi, sorunlu oldugu dusunulen davranisi iteklemek. 3 in 1. Kızı kurusunu geniş anlamda kullandım, Yoksa kimsenin evlenmesi, evlenmemesi veya evlenmeden önce veya sonra ilişki yaşaması veya yaşamaması beni ilgilendirmez ve atıf yaptığım yer burası değildi.Ayrıca forumda kadın üyelere atıf yaptığım falanda yok! Konu iyice saçma yerlere geleceği için bu mesajı yazma gereği duyuyorum. Şu kendini çok beğenmiş, küçük dağları ben yarattım modunda dolaşan, iş veya her hangi bir resmi sebeple çevresinde bulunan ve samimi davranmış erkeklere bana baktılar, beni istiyorlar, herkes beni arzuluyor modundaki bacılarımız için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Bak hala sundan dedim diyor, ya sabir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=J23D_BhYavU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 yine mi birbirinizi yiyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Tam bir hareketlenme oluyordu, sizin kavganız konsantremi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Kadin dusmanligina hot demek birbirini yemek degil. Olmasi gereken. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Adam niye dediğini yazmış işte son paragrafta. Bahsettiği ablalara bir eleştiri niteliğinde daha çok. Kadın düşmanlığı demek biraz zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar