Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 opera saçmalıyor o zaman nasıl bir aktiwism yapabilirzm ?
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 iPhone'dan yazarken duz smiley koydum. Mac'de cikiyo, Vindoz 10'da da cikiyo.
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 telden androidden baktım şimdi senin gülüçük tamam bnm ss 2 çizgi :(
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ya bu opera fontları falan da bi garip yaptı
µh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 operaya vpn konusunda cok kirginim, gomulu vpni kullanilmiyor atik cok yavas
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Olayı inceliyorlarmış, sorun yaşayanlar API'ı kullananlarmış Bitcoin is plummeting after one of the world's largest cryptocurrency exchanges suspended withdrawals
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Baslik: Binance hacklendi Icerik: Binance borsası hacklendi cok iyi lan. bu ZALIMLIGI cnn turk magazin servisi yapmiyo.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ulan tamda 580 satmaya calısıyodum olcak işmi gdfs
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 GONDARCENGIZ said: ulan tamda 580 satmaya calısıyodum olcak işmi gdfs 80 tl çalışır
capul Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Çok kaliteli bir thread gerçekten, başlıktan içeriğe dolu ve eğitici... Cripto haberciliği altın çağına girdi bugünden itibaren..
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Özet geceyim. 700 btc hacklenmiş sanırsam. Buaraya bu haberi yazdıgımda 10860 idi btc hemen elimdekinleri usdt ye cevirdim. 9565 den de yerine koydum. Kemdimce %12 lik bir kazanç elde ettim.
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ha unutmadan ekliyeyim forum arklara yardımcı olabileceğim için yazmıştım başlığı.
Tim Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Baslikta sorun yok, formatinda ve icerriginde var ki ne oldugu acik acik soylenmesine ragmen ayni tas ayni hamam devam ediyorsun. Ya inat ediyorsun ya okumuyosun ya da sikinti cok buyuk. Boyle konu olmaz, kaynaksiz haber konulmaz. Su olmus diyorsan o haberi aldigin kaynagi da koyacaksinki bi ise yarasin. Belki gelip haber turkun btc haberini paylasiyosun, nerden bilsin kim senin neyi referans aldigini?
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 SAyın Yönetici Cidden Fazla Aşırı reaksiyon verdiğinize inanıyorum. Saygılar. İzninizle bir kaç örnek vereyim yakın zamandan.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sen değilmiydin bitcoin tehlikeli yasal değil hede hödö diyen şimdi binance hacklendi diye milleti mi uyarıyon asd
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Fistan said: akirafes said: Bahsedilen paramilitanlar 2 jet bir kaç top uyarı atışı görünce arkalarına bakmadan geri kaçmışlar. Kaynak kaynak on numara anadolu ajansı asds akirafes said: Livered said: Başka kaynaklarda kimsenin geri dönmediğini, tersine suriye topçusununda türk tarafına ateş açtığını belirtiyor. Kaynagını ekler misin? Mesela burada hic bir yönetici kaymağını sormuyor Bu kullanıcıya. Kullanıcı da kaynagını belirtmedi zaten. Ben kaynak yazınca dalgaya alınıyorum Onada bir yönetici müdahale etmiyor. Ama başkası sorulduğunda kaynağını bile göstermiyorsa tek bir yönetici bile ilgilenmiyor.BÖyle bir hack cok erken yazdım daha resmi kaynak yokken. Çok yakınımdaki 2 kişi hacklendi. Bunu kaynak olarak yazsam herhalde bana edilen alay diz boyunu geçerdi.
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Fistan said: sen değilmiydin bitcoin tehlikeli yasal değil hede hödö diyen şimdi binance hacklendi diye milleti mi uyarıyon asd Hic bir zaman btc tehlikeli demedim. Ben btc den gelen geliri beyan etmemek tehlikeli dedim. Yurtdışından içeri belli borsalar aracı para sokup 10kusd üzeri bunu merkez bankasına bildirmemek Kanunlara karşı gelmek. Bu da size maliyeden tehlike doğurur diye en az 10 mesajım vardı. Tekrar okursan yazdıklarımı. Maliye nedir bilmediğin belli umarım hic de öğrenmezsin.
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Umarim maliye ogrenmezsin fistan asfsfwaf
Öne çıkan mesajlar