Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 yeni toplayacağım sistem için şu ikisinden birini düşünüom, dark teknobiyotik'in dandik markası ama zalmandan daha iyi gözüküyor kağıt üstünde. zalman yılların zalmanın.. veya bunlar dışında önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir şey var mı https://www.hepsiburada.com/dark-n10-usb-3-0-5x12cm-fan-fan-kontrolculu-pencereli-atx-kasa-dkchn10-p-BD804083 https://www.hepsiburada.com/zalman-z3-plus-bl-usb3-0-siyah-midi-tower-kasa-p-BD304394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 he z3 plus'ın siyah beyaz tinerci edition'ı var, onu alırsam bundan alırım :d https://www.hepsiburada.com/zalman-z3-plus-wh-usb3-0-beyaz-midi-tower-kasa-p-BD304392 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Biz muhabbetini bölmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Phanteks Enthoo Pro M Şu siteden şunu alırsın da eline ulaştırmaları uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 phanteks'i biliyorum güzel de 2 kat abi fiyat, değer mi o kadar farka? ve ne zaman gelir o da belli değil. diğerlerini alsam yarın bende. 250 civarına alınabilecek en fiyat/performans bu dark n10 herhalde, baya popiymiş. hatta yeni advanced versiyon çıkmış yanı tamper cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Değer, 1 tane top tier fanla geliyor içinde (2 de olabilir). 1 tane daha 140mm top tier intake ekledin mi zaten air cooling'in doruğuna yaklaşıyorsun. Benzer şekilde önünden adam gibi hava alabilen kasada(400C) 2x 140mm kaliteli intake fanla ben mining yapıyorum mesela, cihaz salonda TV'nin yanında duruyor. Salonda TV'nin önündeki oturma takımına oturana bir rahatsızlık vermiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 200 liralık kasa alma ha alırsan da ha dark ha baskası cok farketmez bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterbox-lite-5-80-500w-usb-3-0-pencereli-midtower-kasa-mcw-l5s3-kwna50-p-HBV000007TYNA masterwatt 500w ile geliyormuş, fena değil psu baktım datasheetine. psu kendi başına 250-300 aralığında satılıyor zaten. ben alayım abi bunu. zaten bu cm masterbox'u da şu vidyayı izledikten sonra farkettim, adamlar çingene gibi kendi ürettirip getirdiği dark kasa ile CM kasasının incelemesini yapmış sonra milleti banlamışlar falan laf edince huaeuhea. https://www.youtube.com/watch?v=O2mTwkAqDc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Bronze rating alamamış OEM'i Murata olan PSU 200-300 lira etmiyor abi, sori. O kasanın önünde ve altında havanın girebileceği anlamlı bir açıklık yok ayrıca, istedikleri kadar kıytırık fanlarını taksın CM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Dark kasa daha iyi bu arada, hem PSU olarak hem de soğutma potansiyeli olarak sdfsd Hani iyi olmasa bile önüne 2 fan takıp arkadaki PCI-E kapaklarını çıkarsan daha iyi hale gelir, CM'in kasasında öyle bi şans yok. High Power PSU'yla geliyor Dark'ın kasa, CM'inki Murata PSU'yla geliyor. High Power daha bilindik bir üretici de bu PSU'nun review'ı yok tabi. İkisi arasındaysan o Dark kasa + PSU kombosunu al derim. Ama tabi Phanteks Enthoo Pro M + Evga 550W G2/Corsair RM550x falan daha anlamlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Al şunu ikisinden de iyidir. Hem PSU lu https://www.sanalmarketim.com/Urun/Corsair-CC-9020113-EU-Carbide-Series-100R-Mid-Tower-VS600-80--600W-Siyah-Kasa/1057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Benim aldığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Bu iki linktekiler Dark'tan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ben zalman aldım memnunum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Silverstone RL06 pro aldım ben. Bright tavsiye etmişti. önde 3 arkada 1 fanla geliyor. Normal mod biraz sesli geldi bana, silence mod ayarladım yetiyor.alt üst tozluk mıknatıslı, temizlemesi kolay. Ön panel komple hava alır yapıda, boyutlari güzel, eski corsair kasa kamyon gibi yanda duruyordu, bunu direk masa üstüne aldım rahat sığıyor, şimdi ki kasalarin hdd ssd bölgesi arkada, o yüzden içi daha ferah ve geniş, ben ilk defa bütün parçaları kendim monte monte ettim, zorluk yaşamadım, kablolama çok güzel. ayak yüksekliği yeterli, ben kampanyadan ucuza almıştım şimdi 380 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 bright yetkili bir abi gibi. Ona guvenip cm almiom tipini begendiydim ama psusuz fiyati cok pahali. Buna ne diyorsun highpower 600w ile yine n10un yeni versiyon https://www.hepsiburada.com/dark-n10-advanced-600w-80-5x12cm-kirmizi-fanli-fan-kontrolculu-full-cam-yan-panelli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchn10adv600-pm-HB000009G6VQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 corsair'den sasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Corsair'ın kasaları geçtiğimiz yıllarda geçerliydi belki de 2-2.5 senedir 1 tane kasa falan çıkardılar, modelleri hep eski artık. Phanteks ve Be Quiet'lar en iyi şu an çünkü kaliteli fanlarla geliyorlar ve dizaynları, fonksiyonları güncel. Ondan sonra Fractallar var da onların fanları çok kötü. Ha Phanteks'in, Be Quiet'ın veya Fractal'ın her modeli iyi diye de bir şey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 eregorn said: Biz muhabbetini bölmeyelim dfdsfsdafadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ay çok komik gül gül midem kanadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 iy çik kimik gil gil midim kinidi kaşınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Highpower 700w aldim, ilk adimi attim yeni builde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 eregorn said: Biz muhabbetini bölmeyelim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Hava civa yapcaginiza 200 250 civari bos kasa soyleyin hade brightin oneriler elit hep. Dark n10 kullanan veya gormus olan var mi cakim siparis?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Al O bandta fiyat performans, yapıştır gitsin. Hepsini döver. Deep cool tesseract sw https://www.hepsiburada.com/deep-cool-tesseract-sw-1xusb-2-0-1xusb-3-0-1xmic-siyah-atx-kasa-p-BD304996?magaza=Yenisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar