sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 http://www.milliyetsanat.com/haberler/sinema/suskind-in-unlu-romani-koku-dizi-oluyor/9569 gimme moar netflix gimme moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 filmi vardi bunun, fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 filmin sonu özellikle bayağı kötüydü, gereksiz bir yatırım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Parfüm yapmak için kadın madın kesiyodu, o film di mi bu? O ise ortasına gelmeden uyumuştum, bidaha da merak edip izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 iyi yapmışsın geri dönmeyip, ben bitişinde bunun için mi sabrettik bütün film boyunca dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 sonunda herkes bunu kokluyordu, o yüzden ölüyordu o film mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Kitabı okuyun daha güzel. Aslında tekrar düşününce film güzeldi ama tabi kitap kadar vurucu değil. https://www.youtube.com/watch?v=WYhDHvzsVEE şu sahne en beğendiğim sahnelerden biri filmde, spesifik kokular ile yaşanmış anın, kişilerin, hatıraların canlanması güzel anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 oha tom tykwerın en güzel işlerinden biriydi bu film nasıl sıkıldınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Harbiden ha daha da abartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 film bayağı iyiydi de dizisine gerçekten hiç gerek yok. netflix türk kanallarına dönüştü ya gerçekten dizi sıçmakla meşgul sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar