madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben simdi pepeden ilginc seyler bekliyorum mac basından beri soldado iyi doldurdu pepeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Böyle iki kişi horozlanırken azıcık da olsa bi hareket yapana değil bişi yokken kendini yere atana vereceksin kartı. Josef iki adım daha yürüyüp hakeme bakıp atıyor kendini. Çakal. En nefret ettiğim şey. Delirdi zaten quaresma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 5dk bakayim dedim kavga izledim sadece lol q7 tam bir soytari. hala gecen macin simarikligini yasiyor belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 şenol 10 kişi kalmış fenere neden quaresma + babel alır onu anlamak mümüknü değil kupayı alsan nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 q7 tam bir salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 şenor bi maç yenince fener kabusunun bittiğini sandı :D travma devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Sen kimin altısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben bütün altlarımın üstüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 fenerbahçeliyim, kaç yıldır ilk defa maç izledim, aynı şekilde futbol yok sadece çirkeflik var her iki tarafta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 lens & q7 maçın içine ettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Komodo said: fenerbahçeliyim, kaç yıldır ilk defa maç izledim, aynı şekilde futbol yok sadece çirkeflik var her iki tarafta da. Klasik fenerli iste , her iki tarafda da varmis cirkeflik dfgsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 tunch said: şenol 10 kişi kalmış fenere neden quaresma + babel alır onu anlamak mümüknü değil kupayı alsan nolucak Quaresma nınkind3n daha büyük aptallık bu. Şimdi Trabzon maçında lens çöpünü izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 lens daha güzel sattı ya. "subtle" sattı. o şutu adam gibi çekmeyerek. devamında sarı + gol + q7 + kırmızıya mal oldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben +8 bekliyorum maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Hahaha volkana tesvik vermisiz lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ahahahahah muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 değişiklik hakkımız da doldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 valla fbli olarak rahatladim nerdeyse volkan atilinca, toptan futvoldan atsalar keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 doldu hocam doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Adam noldu dedi ya. 3 dakika boyunca itiraz edip duruyorsun geçmiş gitmiş auta gitmiş pozisyona. Sonra noldu. Çok büyük neandartel ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 volkan daha aptal cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 farketmez bjklier bunu değerlendiremeyecektir. şimdi hakemin kafasında eyyam çarkı dönüyor, pepe veya medel 2. sarıdan gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 İşte gerçek derbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 medel gidici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Caner'den bir cılgınlık bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar