Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Kasım 2016 tarihinde İstanbul'da Akasya AVM'deki Turkcell'den 12 ay kontratlı almış olduğum telefonu üst model ile güncellemek amacıyla satıyorum. Cihazın 2 yıllık garantisi bu yıl içerisinde bitiyor: - Cihaz alındığı anda Turkcell'den ekranına Buff Darbe Emici Koruyucu Film taktırıldı - Benzer şekilde D&R'dan alınan Alman menşeili sağlam Laut Exoframe kılıf ile kullanıldı - Kutu içeriği olduğu gibi duruyor, sadece sarj aleti kullanılmış olup hepsini telefonla birlikte teslim edebilirim - Kullanımına kılıf ve ekran koruyucu ile birlikte oldukça temiz ve dikkatli bir şekilde devam ettim - Takas yok ama pazarlık payı mevcut Ürünün Fotoları Caddebostan'da oturuyorum, hafta sonu İstanbul içerisinde buluşup elden teslim edebilirim. 3500 TL'den açılış yapalım, linç mesajlarından sonra özel mesaj ile yürüyebiliriz. Bu arada buluşunca kahveler tabii ki benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 nasıl ya, sıfırı 4200 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Bende kent meydaninda kahve ikram edecektim bir uyeye gelmedi. Ticaret falanda yoktu aramizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Kampanyaları bilmiyorum ama Apple Türkiye'de 4600 TL görünüyordu 8-) iPhone 7 Plus Simsiyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-akilli-telefon.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Fin said: http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-akilli-telefon.html Plus değil bide 32GB'lık versiyon Vatan'daki 3 bin TL'lik model 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 çok güzel fiyat bu ara param yok bi ara bi iPhone sıkıştırıcam inş patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Fin said: http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-akilli-telefon.html 32 gb alınmaz. Mümkünse en az 100 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 çok iyi fiyat vermişsin ben şu fiyat a vermem telefonumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bence de abi bu fiyata verilmez, 4500e falan verirsin ne de olsa sıfırı 10 bin tl sdsfd https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 her turlu balta bulunur, ters balta duz balta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Balta olacak ama, letgoda veya sahibinden de veyahut dh de muadilleri 2900/3400 arasında çok çok rahat şekilde bulunabiliyor.Serbest piyasa isteyen istediği fiyata satabilir. Bende zamanında dh de ilan verdiğimde ölücüler üşüşmüştü o ayrı mevzuu. 8 plus pasaport kayıtlı 64 gb 3800 civarında bulunabiliyor...Kapalı kutu olarak 4000 civarında yine bulunabilir. Telefoncu değilim bende yanlış anlaşılmasın ama 3150 tl den 128 gb 7+ Black cihazımı sattım nokta kadar bile hatası yoktu ve 16 ay daha tr gerantiliydi. Jetblack cihazlar genel olarak biraz daha uygun çünkü üzerindeki o parlaklığı sağlayan kısım sanki sprey vernik gibi kılıfsız kullanımda bir süre sonra soyulmaya başlıyor. 4 tane 7 plus değiştirdim, batarya döngüsü belirli bir sayıyı geçince normalde 2 günü bulabilen şarjı, 1 günü zor çıkarır hale geliyor. 8 plus ise batarya ve kamera açısından bambaşka bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Pazarlık payı mevcut yazmıştım, düşecek zaten fiyatı o aralıklara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 pazarlık yapmayana geçirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Elektronik eşyada sıfırının yarı fiyatından fazlası bana hiçbir zaman makul gelmiyor. Ancak kullanılmamış bir ürün olacak, garantisinin bitmesine daha uzun süre olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar