zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Hunger Games temalı oyun. Açık betada şu an isterseniz deneyebilirsiniz. 6 farklı alan var ve zamanla birer birer kapanıyor alanlar, içinden kalırsanız gg. Diğer br'lerden farklı olarak bi de soğuktan korunmanız gerekiyor bunda. http://store.steampowered.com/app/544920/Darwin_Project__Coming_soon/ Free yazıyor da ben emin değilim f2p olacağından. Açık beta diye olmuş olamaz di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 bu tarz grafikler bu ara baya revaşta galiba. belli bir motor olduğundan mı yoksa moda falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 production cost. realistik oyun geliştirmek daha zor ve daha maliyetli ve optimizasyon kısmı daha meşakkatli ve daha iyi sistem istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 30 dolares olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 iyi betada oynar birakiriz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 oyun baya yetenek tabanlı oyun 10-15 saat olmuş gameplayim 20 den fazla maç attım. fazla pahalı olmazsa türkiye fiyatı alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 12 yaş oyunu yapmışlar yine. surviv.io oynayın daha iyi. battlefield heroes vardı zamanında pek kıymeti bilinmediydi. kaç yılına geldik şimdi popüler oldu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Direktör modu aşırı eğlenceli ya. Ağzım ağrıdı dün gülmekten. Keşke daha çok i*nelik yapabilceğin şey getirseler direktör moduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bf heroes ne eğlenceliydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 indirdim deniyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 9 martta early access e çıkıyor. Yaza doğruda tam sürüm çıkacakmış. 15 dolar olacakmış. Bize 25 lira civarı olur. Fiyatına göre baya eğlendirecek bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Bu aksam geliyor. Betayi oynayanlara beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Ooo süpermiş, zaten alacaktım çıkar çıkmaz. Zipzip de yayın yapar, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Private server 10kisi olmadan baslamiyordu 2 yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ Ekleyin akalim aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 dun yargiladim da. selamlar :P https://clips.twitch.tv/BlightedThirstyNoodleANELE - Xyno cam https://clips.twitch.tv/FriendlyYummySwanOptimizePrime - Lath cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 mikrofonu kanaldan mi calmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Soyle bi toplanip bi private match kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ben de yönetmeniniz olayım yayın açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar