Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 bt kulaklığı da istemiyorum, sadece fifa 18 ve alet 500 :) bence de tokatlatırsın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 DarKRideR said: sadfsda satılmazsa o iş sen de rahat ol. bi maça gidek zaten artık yeter fener maçında edeceğimiz küfürden dolayı gençler maçında cezalı olcam sdsafsa sonraki maça gidelim, gelirken oyunu da getir lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Oyunlar ve kulaklik haric 600 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 550 vereyim sadece BT kulaklık yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 500 vereyim bir şey istemiyorum, senin canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 son teklif güzel, satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 hepinize 500er vereyim susun lan !!! her uplandığında benim oyun gidecek diye korkuyorum. oyunu ayrı sat işte son teklifim 2 bira + elma dilim + 10 midye dolma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 makinayı da ben alayım, olaysız dağılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 forum dışına satıldı harbi :( sahibinden'e koymuştum get ile aldı biri. 875'e gitti işin garibi. %12 komisyon gidiyor gerçi ama. thy çalışanı bi arkadaşım haber aldıktan sonra bana söyleseydin ben elden o fiyata satardım sana bizim gruplarda dedi ama neyse sadfkhsdf şu son psn plus mart haberini duymadan satıldığı iyi oldu. vazgeçer kol alırdım :( bloodborne'u sırf arşivde dursun diye para verip almayı planlıyordum ben ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar