totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Origin bir ara ücretsiz dağıtmıştı bu oyunu ancak ben kaçırdım. Daha sonra help desk'ten ısrarla istememe rağmen bir türlü eklemiyorlar. Orjinal cd-key'in fotosunu istiyorlar. ergen rolu yaparak annem çöpe atmış falan dedim yemediler. elinde orj cd-key olan veya orjinal oyunu alabileceğim bir yer (amazonda baktım 45 dolarres istiyorlar) bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. artık gurur meselesi oldu bu benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 abi 3 saat uğraşıp güzel bi ev yaptıktan sonra 15 dakika oynayıp aileyi havuzda öldürmeyecek misin zaten. boşver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 gerçekten 2018'de sims için bu kadar uğraşan ikinci bir erkek insanı yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 kac yillik oyun, ustelik ea. torrent'le gitsin niye kastin ki bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 gurur meselesi yaptım benim olacak. üniversite yıllarında az ekmeğini yemedim. çok güzel anılarım var kendisiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 ben de anaokulunda barbie'lerin az ekmegini yememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Ben de üniversite ortamında barbielerin ekmeğini az yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 gençler üniversite yıllarını ya football manager ya da wowla heba ederdi bizim zamanımızda devir değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 valla ben fm de oynadım sims de oynadım. bundan gurur duyuyorum. yardımcı olmıcekseniz köstek de olmayiniz sevgili patiler.. asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 simste ev yapması zevkliydi ortaokulda fln fm hep zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 sims'te ev yapacağınıza stronghold'da kale yapın, erkek olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 ben fenerbahceli dovuyordum ilkokuldayken http://4.bp.blogspot.com/-Y7cG4_vb1Tk/UQGI3KDQfXI/AAAAAAAAAOU/13V1ouXVi3E/s1600/fb_dov_oyun.png hayatimda pek bisey degismedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar