maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 selam beyler. fazla para vermemek amaçlı 1.000 tl ye babamın dükkandaki laptopuna çöktüm. 1300 e aldım 1000 e bırakırım dedi. artık çöktümmü kazıkmı yedim siz bi engin bilgilerinizi konuşturun. ekran kartı: nvidia geforce 840m intel(r) core(tm) i5 - 4210m CPU @ 2.60 GHz 4GB RAM markasıda casper oynadıgım oyunlar fm serisi,ultima online nadiren,dota2,cs go nba2k18,fifa falan almayı düşünüyorum kasmadan oynayabilirmiyim fikirleriniz nelerdir?bide genel olarak yorum yaparsanız seviniirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 1000liralik laptop gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 https://www.systemrequirementslab.com/ Sorunun cevabı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 maivresnon said: nba2k18,fifa falan almayı düşünüyorum kasmadan oynayabilirmiyim oynayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 1000 tl ye gayet iyi makine almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 bu makine ye bir ssd bir de ram aldığın zaman canavar olur fifa ve nba de istediğin performansı alamazsın belki ama diğer oyunları çatır çatır oynarsın. amaç fifa ve nba ise sadece keşke playstation alsaydın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 ben anlamadim, babandan laptop mu satin aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Fifa bence de ps te oynanmalı. Onu da 1k tl civarına bulabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 860m, i7 ile bile cs go güzel performans vermiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 oynarsın ya pro adam her pc de oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Ultima Oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 reyou said: ben anlamadim, babandan laptop mu satin aldin? var böyle aileler. babasına, annesine, ilkokula giden kardeşine bile kullandığı eşyayı vermek yerine parayla satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 aileyle alakası yok kendim vermek istedim parasını.yeri geldi adam üniversitede altıma son model spor araba aldı üniversite bitti dil eğitimi için amerikaya gönderdi.malum işe başladığım için az bucuk cebim para görüyor.kendi çapımda katkım olsun dedim paraya ihtiyacı olmasada.yanlış anlaşılmalar olmasın.mesela önümüzdeki ayda telefonunu alıcam iphone x almş 6s ine çökücem i love my dad ty for comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Abi niye kazik mi yedim temali baslik aciyosun o zaman? 3 bin tl verseydin babansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kazık yedimmi temalı değilki fiyat-performansla alakalı bir başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 babami seviyorum basligi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 spor arabadan biraz kısıp laptopa yatırım yapman lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 2018, halen ultima online :) Allah bilir Nebula filandir, bari OSI de oynasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kazıklanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Samimi adama bile tahammülünüz yok pati. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Babanı sen seviyorsundur da, O seni sevmiyor anlaşılan. Laptopta kazık atmış sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar