lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 şöyle bir site var; monitorleri incelemeleri hatta site üzerinden kendi ekranınızı test edebiliyorsunuz. belki yardımcı olur https://www.blurbusters.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ya söylemeyi unuttum. curved olmasın please. pivot kullanma planım var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Curve u cok abarti degil, pivotta hissetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Pivot koymamıslar diye biliyorum. Flat bir ekran oner plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 144hz 1ms olan VA paneller hep curved gördüm ben. 15inde driver çıksın ekran denemeleri çıksın da ona göre bakalım ekranlara https://www.hepsiburada.com/asus-mg248qr-24-1ms-dvi-d-hdmi-display-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBV000008C0U9?magaza=Elmacık&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla.cevre&gclid=Cj0KCQiA1NbhBRCBARIsAKOTmUvhaGcPzz2GOKOFu3Qx5MvXBGBj2MAcgVLIcr2Fdga2w_pi5HX2l1caAq4gEALw_wcB Yukarıda önerilen viewsonic ve bu linkledig İnternete bütün reviewlerde iyi skorlar almış TN panel olarak VA panel olarak da 144hz 1 ms olan curved ekranların hepsi aynı panel üzerinden gidiyor diye okudum. LOTO oynar gibi monitör almak istemeyenler yine TN alacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 deadwoll said: MSI CQ27 bişi, 1440p 144gz 1ms freesync curved VA panel. 2326 liraya aldım. Serviste şu an, aldığımda ölü nokta vardı, sonradan bir tane de stuck pixel çıktı. Servisin ne yapacağına göre tavsiye edebilirim, bekle 10 gün daha. MSI servisi monitöre değişim verdi bu arada. Az önce telefonla aradılar. Şimdi de mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 hem oyun icin hemde Photoshop falan programlari icin aklimda IPS panel almak var. LG marka dusunuyorum. 4ms 144hz alacam galiba. Forumlarda IPS'lerin aslinda 4ms degil 16-32ms tepki suresi oldugu yaziyor. boyle bir sey var mi? Birde aklimda VA panel almak var kontrast skalasi yuzunden ama Photo editting de kontrast mi daha onemli yoksa renk derinligimi ikisi arasindan kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 photo editing ise olay IPSden başka şansın yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 G-sync çalıştırma durumuna göre bu ekran en mantıklı seçenek gibi duruyor : https://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2402-24-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-fhd-oyuncu-monitor-p-HBV00000A1QCA?magaza=Gamers_Arena&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla.cevre&gclid=Cj0KCQiAsdHhBRCwARIsAAhRhskaEXfPqOEbwBQ_g22H6eZaejUMv65_5GNp5rtLzo12YA5T2aIecZ8aAs8uEALw_wcB internetteki reviewlerin hepsinde 90+ notlar almış, genel itibariyle 1080p freesync tavsiyesi bu gibi duruyor. Var mıdır bizde kullanan? Viewsonic hiç kullanmadım/arkadaşta görmedim o sebeptir soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 bende led var :D beyazları güzel veriyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 2. monitör olarak şundan almıştım https://www.hepsiburada.com/lg-27ud58-b-27-5ms-2xhdmi-display-freesync-4k-uhd-ips-monitor-pm-HB0000040A0M idare eder nvidia var freesync çalışmaz nasıl olsa diye dikkat etmemiştim, nvidia güzel süpriz yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 e bileydim freesyncli alırdım ben de ya, daha 1 ay oldu monitörü alalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 hahah yedin kazığı enayi :DDD ben hiç değilse iki sene önce yedim... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 200 dolar kaçtı sana demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar