dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 beni de alin ben de karadag'da kumpirci acayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Bi yolum düşse İstanbul'a ne yapıp edip geleceğim şuraya, çok merak ediyorum cidden :/ Laurelin said: 9 kisi hazir ve nazir gelcez belirtilrn tarihte, vegan, sosyalist, feminist bir gurubun toplantisindan cikicak benim disimdakiler Simdiden kolay gelsin berk :3 Ya cahilliğime verin de, veganlar tereyağı, kaşar peyniri falan da tüketmeyenler değil miydi? Ne yiyecekler kumpircide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 sadece patates ver iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 soya peyniri yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bitkileri öldüren katil veganlarla aynı sofrada bulunmayı kendime zul görürüm. esef duyarım. lâkin ekmeğimi, aşımı bir avcıyla paylaşmak benim için onur nişanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Peregrin said: bitkileri öldüren katil veganlarla aynı sofrada bulunmayı kendime zul görürüm. esef duyarım. lâkin ekmeğimi, aşımı bir avcıyla paylaşmak benim için onur nişanesidir. ekmek de bitki la yazin arka sayfada kalmis 4 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ekmek yemek nedir sene 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 dasaaa said: sadece patates ver iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 fuzyon mutfaginda patates konulu calismam dersin hepsi memelerini acarlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 meme feminist vegan memesi olsa bile candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 trans kadini emzirtmisler ya..artik meme olayi bitmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bende gelcem yakındayım zaten :) tarih saat detay atın nan diyetteyim ama ben light kumppir va mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Archangel_ said: Bi yolum düşse İstanbul'a ne yapıp edip geleceğim şuraya, çok merak ediyorum cidden :/ Laurelin said: 9 kisi hazir ve nazir gelcez belirtilrn tarihte, vegan, sosyalist, feminist bir gurubun toplantisindan cikicak benim disimdakiler Simdiden kolay gelsin berk :3 Ya cahilliğime verin de, veganlar tereyağı, kaşar peyniri falan da tüketmeyenler değil miydi? Ne yiyecekler kumpircide :) vegan kasar peyniri ve vegan kiyma yokmu diyorsun simdi? kisir dediginiz vegan ekmegi zaten 3 ogun yeniyor hih TRIGGERED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yok abla veganlar ölsün demiştim sen yanlış anlamışsın asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 3 öğün kısır yapan vegan arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 İnsan menüye Paticik diye özel Kumpir koyar. Yada var ben mi cahilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 dasaaa said: meme feminist vegan memesi olsa bile candir. evde kırmızı ışıklar yanıp söndü mü yine? hey gidi 2011'de ne gülerdik, biri meme diyince balkondan atlar gelirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 artik ben de triggerrreeeed oluyorum. dd, e cup falan meme gorunce kendimi kaybediyorum hala ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yüzde 50 indirim yapıcaksan gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Veganlara özel yer fıstıklı satay sosumuz var kaşar ve tereyağı yerine kullandığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 maivresnon said: yüzde 50 indirim yapıcaksan gelirim. sakın gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 DoGMeaT said: maivresnon said: yüzde 50 indirim yapıcaksan gelirim. sakın gelme eline sağlık karşiiim çok güzel demişsin:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 yarn 13:30da dükkanda olucan farkında mısın? yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 sen kaçta olucan lan? dün yine arkadaşları ikna edemediğim için gelemedim. "gompirle doyulur mu laan" dediler. aralarında 56 kilo var bi de amk. tam kafalarına patates atmalık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 6ya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar