Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mulgear6 ya eziyet etmece A.k.A Taunt potato club buluşması.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi yolum düşse İstanbul'a ne yapıp edip geleceğim şuraya, çok merak ediyorum cidden :/

Laurelin said:

9 kisi hazir ve nazir gelcez belirtilrn tarihte, vegan, sosyalist, feminist bir gurubun toplantisindan cikicak benim disimdakiler

Simdiden kolay gelsin berk :3

Ya cahilliğime verin de, veganlar tereyağı, kaşar peyniri falan da tüketmeyenler değil miydi? Ne yiyecekler kumpircide :)
Mesaj tarihi:
bitkileri öldüren katil veganlarla aynı sofrada bulunmayı kendime zul görürüm. esef duyarım.

lâkin ekmeğimi, aşımı bir avcıyla paylaşmak benim için onur nişanesidir.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

bitkileri öldüren katil veganlarla aynı sofrada bulunmayı kendime zul görürüm. esef duyarım.

lâkin ekmeğimi, aşımı bir avcıyla paylaşmak benim için onur nişanesidir.

ekmek de bitki la

yazin arka sayfada kalmis 4 harfli
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Bi yolum düşse İstanbul'a ne yapıp edip geleceğim şuraya, çok merak ediyorum cidden :/

Laurelin said:

9 kisi hazir ve nazir gelcez belirtilrn tarihte, vegan, sosyalist, feminist bir gurubun toplantisindan cikicak benim disimdakiler

Simdiden kolay gelsin berk :3

Ya cahilliğime verin de, veganlar tereyağı, kaşar peyniri falan da tüketmeyenler değil miydi? Ne yiyecekler kumpircide :)

vegan kasar peyniri ve vegan kiyma yokmu diyorsun simdi? kisir dediginiz vegan ekmegi zaten 3 ogun yeniyor hih

TRIGGERED
Mesaj tarihi:
sen kaçta olucan lan?

dün yine arkadaşları ikna edemediğim için gelemedim. "gompirle doyulur mu laan" dediler. aralarında 56 kilo var bi de amk. tam kafalarına patates atmalık ya.
  • Yeni Oluştur...