Raylen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Uyduruk kulaklık kullanmaktan gece yastığa kafamı koyunca 2 saat kulaklarım çınlıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 4. kere falan öneriyorum forumda. sırf padlerini bile ayrı alıp diğer kulaklıklara takıyor millet çok rahat kulaklık. https://www.brainwavzaudio.com/collections/headphones/products/hm5-studio-monitor-headphones kulakiçi: https://www.brainwavzaudio.com/collections/earphones/products/m5-earphones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ne kadar paran var? Ne tarz, IEM, circumaural, on-ear, acik, kapali, yari acik, referans, armature.... Sadece kulaklik onerin demissin. En azindan ne kadar paran oldugunu ve nasil kullanacagini soyle. Nerelerde ve ne tarz muzikle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 jbl blutooth olanından aldım baya memnunum 250lira gibi bişiydi hatta şarjı mükemmel gidiyo bas agrisi yapmıyo sporda kafamdan düşmese çogzel olacak ama bi o işe yaramıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 kimisi için 1000tl çorap parası kimi için 200tl cinayet sebebi. sana kulaklık öneremeyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 https://www.bose.com/en_us/products/headphones/over_ear_headphones/quietcomfort-35-wireless-ii.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 100$ dan fazla verme hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 hayır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 kazıklanma hediyeli :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 abi işte 300-400 lirayı geçmesin max. başımı ağrıtmasın kulağımı çınlatmasın geceleri rahatlığı öncelik hafif bişey olsa. bir de aslında mümkünse enseden falan olsa kafama hiç rahatsızlık vermese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 http://tr.akg.com/akg-product-detail_it/k420blu.html Akg k420 openback. disari ses cikarsa problem olmaz diyorsan dusunmeden al gec. https://www.koss.com/headphones/on-ear-headphones/porta-pro Koss porta pro openback. akg kadar ultrazam bir ses keyfi vermesede tatmin ediyor.2. kulaklik ihtiyacim oldugunda akg k420yi piyasada bulamadigim icin almistim.pisman etmedi.disari ses veriyor buda. yukaridaki 2 kulakligida uyumak ve araba kullandigim sureler haricinde hep kullaniyorum.hafifler ve en ufak bir rahatsizlik hissi vermiyolar.bazen kulakligi takili unutup masadan kalktigim oluyo.cogu zaman muzik yada video acik degilkende kulaklik kulagimda oluyo. https://uk.akg.com/on-ear/Y+30.html Akg y30 k420 yi y30 diye satiyolar heralde simdi ama ses kalitesi nasil bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Steelseries Arctis 7 nasıl bilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bana da sunger lazim nerden aliyoduk la ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bu baslik iyiymiş ya ben de faydalanayım hemen. Bütçe 500-600 civarı. Kablosuz olsun. Dışarıya pek ses vermesin if possible. Bi de öyle büyüklerden olmasın. Beats solo2 boyutu ideal mesela. Var mı bu tarz bişey alan memnun olan? edit: kulakiçi olmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Olmaz ki böyle. Önce üsttekine cevap veriyoruz. Abanmayalim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 pascalnouman said: bana da sunger lazim nerden aliyoduk la ?? comply foam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 aynen ondan plastikler kayıp dusuyor ve yalitimi sunger kadar iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Amazonda var ebayde var comply in kendi sitesinde var Cakmalari da var yari fiyata. Ben denemek icin aldim bi cakma, kayiyo kulagimdan, o da memory bu da memory diosun ama oyle degil iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 3 cifte 20 dolar 9 da shipping kırkhh yapaarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 evet abi çok pahalı cidden. bende zamanında amazondan 100 lira civarına almıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Comply foam satiyor bircom/sennheiser Turkiye'de, ama ben sevmiyorum bass artiyir tiz eksiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Hepsiburada da bile var artık wax guardlı comply foam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 marksman said: Steelseries Arctis 7 nasıl bilirsiniz ? oyun için iyi biliriz https://www.rtings.com/headphones/reviews/steelseries/arctis-7-wireless-gaming-headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 aliexpress complylar var deneyin de rapor verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 philips shl3165. bozuldukça aynısından alıyorum ben. fiyat performans çok iyi. küçük ya da kulak içi takamıyorum. büyüklerden en ideali bu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar