Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Grego said: Darksun said: Grego said: o rimworld bi indirime girer, var ya >: | hepsi iner rimworld inmez! :p indirim geldi de hıncından refund'ladın sandım. ama indirim de yok, niye refund'ladın? beyenmedin mi yoksa, LİNÇ EDERİZ SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ısınamadım diyeyim, az vurun. sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 uzun süreden sonra ilk defa oyun alacağım boacompra diye bir yere yönlendiriyor steam beni oradan aldım, pending felan diyor şimdi bu nedir allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 eft mereti olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 yok ya visa'dan çekmedi visa national girdim kredi kartıyla ama pending purchase diyor şu an kredi kartından düşen provizyon da yok insan gibi kredi kartıyla alım yapamıyor muyuz buradan olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 boacompra aracı şirketlerden biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 iptal edip enpara debit ile aldım, visa kredi kartı çalışmıyormuş şaka gibi ama gerçek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 çalışıyordur ya, ben visa'dan oluşturduğum sanal kartla alıyorum. senin kart ayarlarında bi enayilik olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 ben de o bao mudur nedir onu görünce geri kaçtım. wallet a normal kredi kartıyla para atılıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 eskiden hesabına kayıtlıysa alabiliyorsun sanırım ama tl'ye geçtikten sonra visa kredi kartları sıkıntı çıkarıyormuş deniyor nette enpara debit çalışıyor visa seçeneğiyle ama sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 % 18 ler hazir mi gencler..arkalardan uzatamayanlar varsa yardimci olun.. linko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 https://i.imgur.com/a5CWK6m.jpg reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 https://i.imgur.com/a5CWK6m.jpg REEEEEEEEee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Cokomantis said: Grego said: Darksun said: Grego said: o rimworld bi indirime girer, var ya >: | hepsi iner rimworld inmez! :p indirim geldi de hıncından refund'ladın sandım. ama indirim de yok, niye refund'ladın? beyenmedin mi yoksa, LİNÇ EDERİZ SENİ bende beğenmeyip refundlamıştım tee bi kaç ay evvel bi sorun mu vardı gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 bu sale bitiminde yansitirlar kdvyi o zaman. 20dk var. ama tr kullanici sayisi steamin anca %2.4'u falan, belkide absorbe ederler kimbilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 %2 az mı, niye absorbe etsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 dolari 1.8'e sabitledigi nedenden. trump hakli diye sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 standart tr oyuncusu oyun almiyorki oyle cok, adam basi ortalama 15-20 oyunu var o kitlenin, o 2.4'un %95'i eder cok rahat. buna %18 eklesende zaten bisi farketmeyecek. bizim gibi sale basina 30-40 oyun alan whale kismi cok daha dusuk steam genelinde de, tr de dahada dusuktur eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 aaa madırfakırs, bi 4bin yapaydık hesabı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Metro 2033 Redux Bundle Undertale Hellblade Subnautica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 dana22 said: % 18 ler hazir mi gencler..arkalardan uzatamayanlar varsa yardimci olun.. linko.. hay sokim boyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 gelmiş diyorlar ama son aldığım 2-3 oyuna baktım fiyat aynı. büyük publishlerın oyunları mı değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 %18 kdv yi henüz fiyatlara yansitmadilar. Valve cebinden ödüyor yani. Ama çok fazla direnmezler muhtemelen. Yakında bize yansıtırlar. Herkes apple değil aninda müşteriye yansitmamis. Linkteki ilk yorumda doğru olabilir. Yakında korsan oyun oynayanlar yüzünden zarardayız diyip, kayıp kaçak bedeli de yansıtırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ulan vergi vergi vergi. delirtecekler milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 menejerliğe bindirmişler direk %20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar