Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir oyun vardı neydi o

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

zamanında bir oyunun demosunu oynamıştım şimdi onu bulmak istiyorum fakat oyunla ilgili anımsadığım şeyler o kadar az ki... nasıl anlatsam bilemiyorum. hiç umudum yok bulunabileceğinden underground bir iş gibiydi ama deniyorum şansımı.

şimdi oyunumuz eski. 2000-2005 aralığında olduğunu düşünüyorum. ortaokula giderken kuzenimin tüplü bilgisayarında oynuyodum.

oyun bizi yeşil, geniş ve küçük çukur ve tepeleri olan bir alanda başlatıyordu. biz o alanda gezinirken yeraltı canavarı gibi bir şey çıkıp vuruyordu bize. oyunun en büyük gerginliği o yaratığın ne zaman ve nerede çıkacağını bilmiyor olmandı. bir anda arkanda bitip indirebiliyordu. oynattığımız eleman ya bir kişiydi ya da 2-3 karakter hatırlamıyorum ama net hatırladığım bir şey var. bir jetpackimiz vardı yada jetpackimiz olmasa bile onun işlevini gören bir şey. bastığında çok fazla havalanamıyordun sadece ayakların yerden kesiliyordu fakat sınırlıydı o da. durmadan alçalıp yükselmek zorunda kalıyordun. evet aklımda kalanlar bunlar gibi: yeşil bir alan, yerden biten yaratıklar, jetpack misali havalanma. eğer bulunursa çok şaşırıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Yeni konu acmayayim buradan sorayim, aslinda bi sticky konu vardi sanki ama bulamadim;

Oyun volfied klonu. Yari 3D, 90'lar sonunda cikmisti galiba. Helikopter gibi bir seyle haritada kendimize bolge aliyorduk.
Arada robot sesli bir kadin bonus falan toplayinca bir seyler soyluyordu.
Emin degilim ama oyunun adi X ile basliyordu Xeno bilmemne olabilir.

Neydi bu oyun patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...