Tridz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Cod 2 Cod4 Promod karışımı bir oyun. 1 Şubatta erken erişim açılıyormuş. Şuan betada key bulabilirseniz girebiliyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=7wQ9dkqxF9Y Competitive modu wartide. Bomba kurup bomba çözüyorsun. https://www.youtube.com/watch?v=Uz4cTblG9S0 Roadmap falan sitede http://battaliongame.com/ http://store.steampowered.com/app/489940/BATTALION_1944/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Kickstarter'dan beri takip ediyorum valla grafikler biraz meh bir de o jumplar çok kötü ya daha yavaş cod2 yürüme mekanikleri bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 cod2'nin multisi şuan piyasada oynanan tüm fpslere 10 basardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ondan hypelandıydım ben buna da işte o bunnyjump strafejump saçma olmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ben Kickstarter'da back'lemiştim, oynadım haftasonu, ben baya beğendim. Gunplay çok hızlı ve işliyor, çok basit mekanikler üzerine kurulu ve cidden zevkli. Ekonomi sistemi tutulacak mı göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Benim hoşuma gitti bu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 COD severim ama Quick Scope olayını kulanamıyorum. tam bir noobum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 cod2 la bu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 dod source oynayın abi aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 bunun sadece vidyasını izledim ama dedikleri gibi cod2 pam/cod4 promod klon yaptılarsa dod ile tek alakası ww2 settingdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Çıkmış oyun 25 lira görünüyor sepete ekledikten sonra 22.5 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 aldım da serverlar kapalı tam şu an herhalde kalıyor region ekranında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 steam'de kötü yorumların hepsi server'lar batlak oynayamıyoz bla bla demiş gördüğüm kadarıyla. hani onlar düzeltilir dersek oyun sağlam diye anlıyorum ben. tatavasız mı şimdi, alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Al al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Serverlar şuan sıkıntılı girilmiyor hiç. Ama girebilirsen oyunda pek bugla karşılaşmadım optimizasyon gayet iyi gameplay de videolardaki gibi işte yorumların çoğu zaten oynayamadıkları için şikayet ediyor ve realistik oyun bekleyenler şikayet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 aldim ben, aksam deneycem bakalim. Back2cot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Server var gelmek isteyen konsola connect 178.20.229.149:7777 Konsol tuşunu ayarlardan değişrsiniz açılmıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 dünden beri 1 oyun atamadım. bu aksamda böyle devam ederse gogogo refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 sanki 10 yıllık cod2 bundan daha güzel gibi hissettim ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 rising storm 2 vietnam vardı o ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Silphatos said: sanki 10 yıllık cod2 bundan daha güzel gibi hissettim ama bilmiyorum ben ilk gunu oynadim yayinda ayni seyi soyledim. cod2 oynarim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Bi kalitesizlik var oyunda, grafikleri kastetmiyorum genel olarak. Gerci early access daha belki adam ederler, simdilik cod2 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Lathspell ve Xynocide bunlari duysun ya. Ben de begenmedim oyunda bazi dinamikleri ve oynanis hissini ki COD2, MW Promod oynadim baya. Gerci ben daha cok ziplayarak 100% accuracy vurulmasi, drop-shot olmasi ve oyunun genel hissine takildim oynanis olarak. COK IYI olmus denilecek bir oyun degil ve cok fazla basit eksiklikler-buglar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 oyun baya beklentimi karşılamadı ya refund vericem galiba. cod2 ile alakası yok, 2. dünya savaşı settingli çakma cod4 gibi oyun. o koşma hızı, jump shotlar falan meh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar