escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 DadashNik0F said: tespih ne ya uzun dönem er misiniz? yok ya tespih alışkanlığım yok öyle sallıyım dolaşıyım sevmem de hoşuma gitti renk değişmesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 escape said: neden götürmeyeyim abi ne var bunda :D pis olabilir abi, adam elini gotune surmustur sonra tesbihe surmustur. ki zaten tesbih kullaniyorsa gotune elini surme ihtimali %100 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 dana22 said: kisa donem ciyaniz.. Poseeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Umalim da sadece gotune surmus olsun elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 bu konuda nasıl bi kafa yaşanıyor sdfohdsaıhglfdsjgsfdşjgdsfşglsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 renk değiştirdiğini, yerde gördüğün anda mı anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 yerden bulmadım. d&r'da dolaşıyordum, içerde müşterilerin oturmaları için konmuş masa/koltuk tarafında baktım masada duruyordu. olan oldu abi göt ve pipi mikrobunu kaptık hadi eywww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 lan orda çalışanlara verseydin bari, sahibi gelip aramıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 olmaz renk değiştiriyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 önce dışarıda buldum dedi, sonra masanın üstünde duruyodu aldım dedi. bi sonraki mesajında yankesicilik yaptığını itiraf edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 yok abi 2 saat oturdum orada zaten kimse gelip gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Claiborne said: önce dışarıda buldum dedi, sonra masanın üstünde duruyodu aldım dedi. bi sonraki mesajında yankesicilik yaptığını itiraf edecek. şöyle bir şey olabilir gerçek hikaye https://www.youtube.com/watch?v=m1bBpi7ifMo one tesbih to zikir em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 escape said: yok abi 2 saat oturdum orada zaten kimse gelip gitmedi. malzemeyi görünce dükkanda 3 tur atıp önünden geçmiş, sonra yan masaya oturup etrafı kesmiş. güvenlik gelip "hayırdır bilader" bakışı atınca "ha yok, arkadaşı bekliyorum" deyip kalkıp uykusuz almış ama bu sefer tesbihli masaya oturmuş, dergiyi de üstüne koymuş. yalandan cep telefonunun tuş kilidini açıp kapamış iki kere. sonra da uykusuz'u ve altına sakladığı tesbihi alıp çıkmış. 8/10, would speculate again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 neutrino said: ki zaten tesbih kullaniyorsa gotune elini surme ihtimali %100 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 çamaşır suyunda 15 dk beklet hijyen sorunu kalmaz , hemde tesbih artık renk değiştirmeyi bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ibretlik tesbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Tespik Son durumu ne, haber varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 barkod falan var mıydı kenarında? satılıyo olmasın orda heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Tespihte hata olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 escape said: olmaz renk değiştiriyor bu. şuna gereğinden fazla güldüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar