Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21P Bilişim ve Reklam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Patiler,

Beni bilen bilir. Bilmeyen bilmez. O derece birisiyim ben. Daha önce Kanadaya taşınma gibi bir durumum olmuş ve bunun hayalini kurmuştum. Olmadı, olduramadık. Olmayınca bende "Kosgeb"e gittim ve eğitim aldım. Aradan geçen uzun bir süreç sonunda şirketimi açtım. Bir iki ay öncesine kadar ekside yer alırken, şu aralar sıfıra geldim diyebilirim (masraflarımı ödeyebilmek adına sağdan soldan borç alıyordum ama artık kazandığımızla masrafları ödeyebiliyoruz.) Henüz kazandığımız para bize kar olarak gelmese de mutluyuz. Güzel güzel ilerliyoruz.
Peki 21P Bilişim ve Reklam da kimler var:
Ben varım. Tasarım, metin yazarlığı, pazarlama, proje üretme, müşteri ilişkileri işlerine ben bakıyorum. Kardeşim ve en yakın arkadaşım ise yazılım işleri ile ilgileniyorlar.
Bu kadarız.
Ne yapıyoruz? Web sitesi yazılımı ve tasarımı, logo - broşür - kartvizit vs tasarımları, kurumsal kimlik, sosyal medya yönetimi, aplikasyon gibi işler üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Aynı zamanda boş durduğumuz vakitlerde, kafa yorduğumuz projeler üzerinde çalışıyoruz. Her ne kadar ekip olarak küçük olsak da, işimize sıkıca sarılıyoruz ve sürekli olarak çalışıyoruz (reklam).

Gelelim sizi ilgilendiren bölüme. İşimiz yeni olduğu için müşteri arayışımız devam ediyor. Bu müşteri arayışına sizi de dahil etmek istiyoruz. Yapmanız gereken tek şey bize müşteri getirmek. Müşteriyle yapacağımız görüşme sonucunda eğer sözleşme imzalanırsa, sözleşme bedelinin %20sini size veriyoruz. Evet doğru okudunuz; veriyoruz.

Her ne kadar konuyu açma sebebim üsteki olsa da, sizden gelecek öneri ve şikayetleri de dinlemeyi istiyoruz.

Konuyu okuyan, yardım eden, görüşlerini bildiren, trolleyen, baltalayan ve beni yörünge dışına gönderecek (yapmayın nolursunuz) herkese şimdiden teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Sakalliyan said:

troll, balta olsa da sakin pozitif cevap vereceksin sen artık iş adamısın.
trust marketing!

Asla çizgimi bozmam. Troll - balta boynumuzun borcu zaten. Helalleri var
Mesaj tarihi:
Borastus said:

yaptımız işler kısmındaki linkler düzgün değil sanki

Linkler düzgün, bir tek incelemece.com'un domain sıkıntı var ama bizlik değil
Mesaj tarihi:
terapicafe'ye web sitesi yapmışsınız ama ...'ya tıklayınca sizin kendi anasayfanıza düşüyor. Onu söylemiş olabilir belki.

Yaptığımız işler kısmında ...'ya tıklayınca yeni sekmede arka planda açılsın müşteriniz. kendi sayfanızı niye kapatıyorsunuz :D

ayrıca başarılar.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

terapicafe'ye web sitesi yapmışsınız ama ...'ya tıklayınca sizin kendi anasayfanıza düşüyor. Onu söylemiş olabilir belki.

Yaptığımız işler kısmında ...'ya tıklayınca yeni sekmede arka planda açılsın müşteriniz. kendi sayfanızı niye kapatıyorsunuz :D

ayrıca başarılar.

Terapi kafeye web sayfası yaptık ama henüz açılış yapamadık. O yüzdendir. Onu düzeltiriz. arka planda açılma konusu ise mantıklı. düzeltelim onu.

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
yaptığınız işleri de bi göstermen gerekli,
daha önce bireysel yaptıklarınız da olabilir.

elimde bi websitesi işi var, paslayabilirim.
ama siz ne yapabiliosunuz görmem gerekli
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

yaptığınız işleri de bi göstermen gerekli,
daha önce bireysel yaptıklarınız da olabilir.

Yaptığımız işler bölümünde "..." işaretine tıklandığında çıkıyor web siteleri. Müşteri için karmaşık bir durumsa değişime gideriz.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Evet 3 nokta ve + tam anlatmıyor orda olayı. +ya basınca ne olacak ki diye düşünerek mouseover yaptım, linki gördüm

Çalışmalara başladık. Düzeltme yapacağız.
  • Yeni Oluştur...