pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Teknosadan alınma kutusu herşeyi tam. Yaklaşık 11 ay önce alınma. 3-4 ay kullanıldı kaldırıldı kenarıya. Fiyat 750₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Kırığı, çiziği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 yok hiçbir sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 10 Ocağa kadar satılmamış olur ise talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 700₺ kargo da benden. PATRON ÇILDIRDI . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 neredeyse yarı fiyatına bunu almayan kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 S2'sini kullanıyorum ben, saat takmayan adamdım arkadaş hediye ettiğinden beri kolumdan çıkarmaz oldum. Güzel ve kullanışlı bir saat. S3'ü de biraz kurcalamıştım, onun dışı daha güzel bence. Fiyat da iyiymiş, yapıştırın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben de S3 frontier satacağım, ilgilenen varsa düşünebilirim. Aşağı yukarı aynı koşullarda :) Ama önce arkadaşınki satılsın, benimkine öyle geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben sözümü tuttum 10 Ocak geldi mesajımı attım cevabımı bekliyorum. Cevap gelmez ise Arda sen bana hediye edersin gibi geldi o saati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Arda kim abi? Spark mı sandın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben niye senin nicki öyle okudum acaba yoğunluktan karıştırmış bile olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Yok tek sen değilsin :) cevap alamazsan OP den konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Gear s3 apple ile sorunluydu bir aralar onu düzelttiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Samsung ile daha iyi çalışıyor. Apple ile halen eksik featurelar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ios'ta arkaplanda programı açık olmazsa bildirim vermiyormuş. ben almayı düşünüyordum ama bunu öğrendikten sonra saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Valla ben alma hevesi ile yazdım umarım bir cevap gelir de önümü görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben valla koşu için Garmin almak istiyorum, o yüzden bunu satsam mı diyorum. Dedicated fitness saati istiyorum, daha karma bir şeyler isteyen birisi için güzel saat tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 koşu için apple watch + polar h7 ve ya h10 göğüs bandı öneririm samsung un saatleri göğüs bantlarını desteklemiyor diye almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Halen cevap yok halbuki ilk müşteri benim diye düşünmüştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?27,8516631 bu topikte de olmuştu aynı şey. adamın tarzı bu. gerçekten istiyor musun emin oluyor bekleterek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Hayır bir şey değil ben kart kesilince paso masraf yapan biriyim sonra alacak bir durumum kalmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Şu koşmak için saat işine hiç alışamadım... Dümdüz koşuyorum gayette mutluyum... Tek bi beklentim var oda spotify için telefon yerine şöyle ufak bi aletten falan dinlemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 bu saatlere apple şey yapmamış mıydı sim kart falan takma muhabbeti? 3-5 seneye sadece saat yeterli olur o tarz şeyler için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ben de bugün iyice düşüneyim, haber çıkmazsa akşama konuşalım. Ama ben 700 TL'ye veremem adamın fiyatı iyi, temiz kullandığım ve aldığımın üzerinden çok geçmemiş ürünlerde piyasadaki en ucuz 0 fiyatın 70%'i yapıyorum 2. eli, 900 TL'ye denk geliyor yani, ama 800'e bırakırım. İlgilenirsen konuşuruz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar