sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 5 ile 9 arası hepi topu 3 topike mesaj atılmış. millet 4-5'e kadar içip içip sızmış, camış gibi uyuyo. ben klasik alkol aldıktan sonra 9'da saat kurmuş gibi ayağa dikildim amunike. geri de uyuyamıyorum. hadi mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 pazartesi çalışan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 hass okul var mıydı lan acaba bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 git yat ne okulu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Yok yaslandik yas. Ustumden tir gecmis gibi yeminle. Eskiden olsa zipkin gibi kalksrdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Yok yaslandik ya. Ustumden tir gecmis gibi yeminle. Eskiden olsa zipkin gibi kalkardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Ben sabah zıpkın gibi kalktım problem yok. 1 gibi uyumamın etkiside var. 7,25 mesaj atmışım. 7 gibi kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Sabah alkol sonrası kakasına kalktım, yoksa daha uyurdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Axe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 mokoko said: pazartesi çalışan yok mu selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 iş vardı bugün gitmedim ben asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Sabah 4'e kadar evde tabu XL oynadık. Ağız burun yamulunca bıraktık oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Animatör misali tombala oynattım 9 kişiye. İyi eğlendik, iyi para döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Bi ara yanlış tombalayı çektim ama hehhhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Çok eğlenceli olabilir :) . tombala setin güzel mi bari? Şakır şakır ses çıkartan taş tiplilerden mi A101 işi plastik bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Herkes eglenmis lan Ben evde tek basima witcher3 oynayarak girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 kiz cikmismiydi disari..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Herkes gittiydi bir yerlere chrismas ayagina Nese bugun okul yok, tum gun witcher oynayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 mm dimi oralarda blok tatil zamani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 sostizm said: Çok eğlenceli olabilir :) . tombala setin güzel mi bari? Şakır şakır ses çıkartan taş tiplilerden mi A101 işi plastik bişey mi? Abi kombala diye bişi aldım, kare tombala. Daha mantıklı bişi bence. Yatay, dikey ve çapraz yapabiliyosun çinko'yu. Hatırladığım kadarıyla default tombala sadece yatay oluyordu. Çekişmeli geçti baya, ben ne kadar geyiğe vursam da çekerken para olunca işin içinde millet 'HADİ OKU AMUĞA GOYİM' moduna bağladı, kızlar dahil sdf. Neyse ben az bişi kar ettim, bazı arkadaşlar full karavana çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Sabah 8de çocuk kafama mouse ile vurup uyandırdı yoksa ben de uyurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 -Deno- said: kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 What kind of yokluk is that kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 ben baya yaşlanmışım daha yeni kendime gelebildim de yataktan kalkıtm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 8gibi başladım ben, 2 gibi de sızdım, 11de kalktım. İyiyim, piyango da çıkmadı, hayat devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar