ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Arkadas sevemedi bir turlu satiyor, istenilen fiyat 5250 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Fiyat baya uygun aslında. Ama 5k trink ödemek ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Benim bilgisayarımdaki HDD 240 GB ulan :( Fiyat çok iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Sınır illerde daha ucuz Aralık başında Şırnak tarafında idim 4200e az gblı olanı satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 DareJedi said: Sınır illerde daha ucuz Aralık başında Şırnak tarafında idim 4200e az gblı olanı satılıyordu. Abi go go şırnak o vakit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 lokasyon neresi, kayıt kimin üstüne (silinme vs olur mu) renk nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 delulace said: lokasyon neresi, kayıt kimin üstüne (silinme vs olur mu) renk nedir Istanbul, sirkette mudurun ustune kayitli, silinme vs olmasi mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ooo kara gel telefon şirkete alınmış gider gösterip zaten ucuza mal ediliyor oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 DareJedi said: Ooo kara gel telefon şirkete alınmış gider gösterip zaten ucuza mal ediliyor oh mis Abi adam kendine aldi, ne alaka ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ohyeah said: delulace said: lokasyon neresi, kayıt kimin üstüne (silinme vs olur mu) renk nedir Istanbul, sirkette mudurun ustune kayitli, silinme vs olmasi mumkun degil Konudan ve bahsi gecen sahislardan alakasiz olarak; Abi baskasi adina boyle vaatlerde bulunmayin ya. Arkadasinizdir, caninizdir ama bir noktada mutlaka patliyor bu tip seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Tim said: ohyeah said: delulace said: lokasyon neresi, kayıt kimin üstüne (silinme vs olur mu) renk nedir Istanbul, sirkette mudurun ustune kayitli, silinme vs olmasi mumkun degil Konudan ve bahsi gecen sahislardan alakasiz olarak; Abi baskasi adina boyle vaatlerde bulunmayin ya. Arkadasinizdir, caninizdir ama bir noktada mutlaka patliyor bu tip seyler. Abi adamin kacacak biseyi yok ayrica yeni telefonu icin pasaporf da bulduk. Bir sorun cikma ihgimali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Bana bile şaibeli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 fetoe?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 pasaport da kendi üstüne değil yani? nerden buldunuz pasaportu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Abi trolleyeceksiniz diye yordunuz. Tel adamin pasaportuna kayitli, adam da kacacak gocecek bir adam degil. Iphone x yerine alacagimiz telefon icin ayri bir pasaport bulduk. Neyse ben her turlu kefilim. Herhangi bir sikintida da arkasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ya 2 gun once heklenen borsada mining kasanlarin, gozu kapali dogecoin putincoin alan adamlarin kefil sormasi cok ilginc. KEFIL KICIMIN KENARI desen yine satilmasi lazim bunun. whitepaperden farki olmadigi gibi sonucta tuvalet kagidinda da bi izi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Esh said: ya 2 gun once heklenen borsada mining kasanlarin, gozu kapali dogecoin putincoin alan adamlarin kefil sormasi cok ilginc. KEFIL KICIMIN KENARI desen yine satilmasi lazim bunun. whitepaperden farki olmadigi gibi sonucta tuvalet kagidinda da bi izi var. Ben kefil sormadım. Direk ismimi yazabilirsin. Ama bir gerçek var. ''XeeTechCare, 2017'nin en iyi pil ömrüne sahip amiral gemisini belirlemek için bir 'Dünya Pil Ömrü Şampiyonası' düzenledi. 2017'nin en çok konuşulan amiral gemisi olan iPhone X son sırada kalırken pek göze batmayan LG V30 şampiyon oldu.'' pil durumu çok kötüymüş bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 biryerden olmadı diğer taraftan baltalamaya çalışmak nedir bu kadar çirkinleşmeyin ya alan adam zaten bakar tech topiki mi burası soran mı oldu sana battery specleri allahım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 @akifin postladigi sey balta da degil, troll desen hic degil, kategorilendiremedim ben postun onun amacini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Sacmalamada nirvana olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar