GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Uzun oldu biraz. Abiler, geçen aylarda bizim sokağa fiber çekildiydi, 2-3 gün önce kapı çaldı sonunda internetçi geldi 2 tane, eleman en dandiğini satmaya çalıştı tabi doğal olarak 24 mbit den girdi. Ben dedim dişimin kavuğuna yetmez. Önerdiği şey şu ; 50mbps 200gb akkli 16 a düşüyo kota dolunca, + televizyon + ev telefonu + 2 ci ay cep telefonu da dahil olcak her yöne 1000 dakika, 89 liraya anlaştık buna. Dediki yalnız bunu biz bayiden yapabiliyoruz, sizi aradıklarında size 200gb kotalı diyecekler kota bitince duran internet, cep telefonu tarifesinide biz 1 ay sonra o 89 liraya dahil ediyoz dediler. Sizin burda yeniyiz o yüzden böyle bişey yapabiliyoruz dedi satmaya çalışan eleman. Şimdi arandım telefonda tabi türkcell merkezden arandığımız için, ordaki kadın 3 ü 1 arada tarifeyi söyledi. İşte 200gb kotalı (kota dolunca net bitiyo) + televizyon + ev telefonu 89 lira diye, dedim biz böyle bişey konuştuk, bunu bayiler kendi halledebiliyo mu? Onu siz arkadaşla (bayici) konuşursunuz ben size evinize gelecek ekip için randevu verim dedi, tamam dedim. 24 ay zımbırtı istiyolar her zaman olduğu gibi. Şimdi benim hiç bi güvencem yok gibi bişey, adama da dedim ilk kapıya geldiği gün, sen bunu bayiden ayarlıyosun eywda, yarın öbür gün sen işten çıkınca olduda benim 200gb kota dolunca netim giderse, yeni gelen elemanlar siklemezse napcam? Benden sonra gelcek elemanla sizleri görüştürcem tarifelerinizi aktarıcam cart curt öyle bişey olursa muhabbeti, hani satmaya calısıyo gibi geldi bana. Şimdi soru şu, varmı böyle bi "sizin buralara fiber yeni bağlandı biz buranın bayisi olarak size böyle bir şey yapabiliyoruz" muhabbeti. Yoksa hardcore scam kokan hareketler mi bunlar. Yenide vdsl bağlattım 2 ay uğraşıp, 32 mbps görüyo cillop gibi. He bide herife diyom, sen bunu diyosunda bana yazılı bişey ver bari, bi güvencem olsun, yok yapamıyoz diyo. TLDR: Superonline bayileri yeni fiber bağladığı yerlerde, kafasına göre sitesinde yer almayan, hiç bir kağıtta kaydı kuydu olmayan kıyak tarifeler verebiliyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 internet sitesinde o kadar fazla tarife ve kampanya varki , senin göremediğin aralara sıkışmış bi kampanyayı sana iteliyo olabilirler "bize özel" diye yoksa bayinin kfasına göre tarifi üretme forsu olabilir mi ya ? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 abi sitesine baktım yok 50mbps ve üstü tariflerin hepsi eski tarz kotalı, kotan dolunca netin gidiyo. Bide 1 ay sonra telefonuda o 89 liraya dahil edip 1000 dakika her yöne geyiği var. Pek inandırıcı gelmedi bana, varmı böyle kıyak gören diye arayıştayım. Hiç heycan yapmaya gerek yok gibi geliyo bi yandan, diğer yandan da ulan 89 liraya her sik dahil 50mbps fiber internet diyosun, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Abi 32 mbit hipernet varsa derdine ne oluyor da uğraşıyorsun bosver memnunsan kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 https://forum.donanimhaber.com/superonline-yonetici-tarifesi--113497215#113497215 https://tr.foursquare.com/v/turkcell-superonline-anatolia/524c635b11d27ce847b640a7 kapıya gelen suat altuntel lavuğunun kartını verdiği aklıma geldi ve adını soyadını yazıp bi aratim dedim, herifler vaat çetesiymiş mk fdsfs vdsl devam FeelsBadMan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 dur hemen kötü hissetme lol. elemanın bahsettiği tarife turkcellde var, benzeri var en azından, ama işlemini direk 0850 222 0 222'den yap, kuruluma geldiğinde turkcellin ekipleri sözleşmesini alıyor senden, ha vdslden memnunsan eyvallah ama fiber varken vdsl kullanmakta biraz garip. akksiz sadece internet platin paketlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 50mbit civarı altında vdsl ile fiberin bi farkı yok ki ping bile aynı ama 100mbit genelde zorluyor, kutudan itibaren bakır kablo olduğu için vdslde tam 100 kullanabilen çok nadirdir. benim şu an alabileceğim 71000kps diyo mesela modemde ama zaten 35mbit kullanıyorum np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 adsl den sonra vdsl iyi güzel geliyo tabi ama fiber varkende onu kullanmak isterim, ama şöyle bişey var. Herifin önerdiği tarifede 50 mbps 200gb akk diyo bana + ev telefonu + 1000dk her yöne cep telefonu + tv e böyle bi tarife yok hiç biyerde, ki kendiside söylüyo, sizi aradıklarında 200gb kotalı diyecekler, cep telefonu olayınıda sonradan eklicez diyo. Ben 200gb her ay geçmemde, bi ay oldu geçtim ve internetim kesildi ne bok yicem? o riski almaya değmez işte 24 ay zımbırtı veriyosun. Tonla adam yazmış bunlar dolandırıcı diye, zaten şu teklif gerçek olamıcak kadar iyi. superonline btk kararından sonra normal kota getirdi direk, böyle bi teklifin gerçek olabileceğine inanamadığım için konu açtım buraya zaten, sonradan aklıma geldi lavuğun adını aratıp bi bakmak. Zaten supoeronline sitesinde yok yani 25 platin var bi tek, e ben 35vdsl kota aşınca 16 sınırsız kullanıyorum zaten, hemde daha ucuza, niye geçim bu oçlarına dedim de bu lavuk bana bu tarifeyi önerdi. Neyse işte olcak iş dğl söze güvenip 24 ay dalgasına imza atmak. o fiberleri götlerine soksunlar, yöneticiye söylicem akşam, kimse bağlatmasın bu lavuklardan. Silphatos said: 50mbit civarı altında vdsl ile fiberin bi farkı yok ki ping bile aynı ama 100mbit genelde zorluyor, kutudan itibaren bakır kablo olduğu için vdslde tam 100 kullanabilen çok nadirdir. benim şu an alabileceğim 71000kps diyo mesela modemde ama zaten 35mbit kullanıyorum np 16 sınırsız fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 yahu tamam da, superonlineı arayıp kardeşim eve internet lazım fiber cep telimle birleştirince uygun bir şeyler oluyor mu demek çok mu zor fadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 hacı elemanlar tokatçı olsa da mahalleye superonline geldiyse figh'in de dediği gibi sitesinden güzel bi tarife seç patlat gelsin. telefonla da çarpıştırınca aynı gsm pakedi+aynı internet pakedinden ucuza geliyordur çok büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 16 sınırsız akar yanlış söyledim evet 35mbit değil 16 sınırsız benim adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 5'i 1 yerde kampanyalari o kadar kotu degil aslinda. 200gb kota yetmiyorsa bilemicem tabii. akk siz fiber platin paketler 25mbit ustu epey pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 peki sizce de o ücretler "kotamda ne kadar kaldı, bugün ayın kaçı, kota ne zaman güncelleniyor, 17 yıldır beklediğim oyun bugün çıktı ama 70gb :(" gibi cümleleri hayatınızdan sonsuza kadar çıkarmak için çok küçük bir bedel değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 servis saglayiciya, senelik 4k bayilacak bir butce varsa neden olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 200GB benim browserıma yetmez :) 25mbit sınırsız herşeye yetiyor ya, öyle 50-100GB birşeyi hemen indirmek istediğimde de nitro basıyorum. Ha yurtdışındaki tariflere göre 10 kat yavaş ama, orası da mafya devletinde yaşamamızdan kaynaklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 @knox o kadar değil ya, cidden bi bakın tarifelere. taahüt gömmek hoş bişey değil gerçi. taşınması var, gittiğin yerde olmama ihtimali var vs. ama aaa oyunu indirip, play'e basacakken vazgeçip silmek, mm glorious <3 tabi bright'ın dediği gibi gerçek glory bu değil de olduğu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 şu an adsl 16mbit 5'e düşüyo di mi akn sonrası, ulan taşınsam vdsl/fiber, kablo vs olmasa adslye mecbur olsam tam kendini kesmelik artık o hız ya, ulan bari 16yı 8'e düşereydin. 25mbit 16ya düşüyor top keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar