Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 reklamı izlerken bi hata farkettim. adam yuruyor kopege artislik yapiyor falan. ama bu artislik hareketleri yaparken bi saga dogru yuruyor bir sola dogru. sonunda tel bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben adama hiç dikkat etmemişim o reklamda :) bakacak daha güzellikler var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 e kız peşinde benimde gözüm kaydı adama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 lol çapkınlığınız akbabalara koınu oluyo dikkat edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Alakası yok. Adam hep sağa gidiyor. Köpek de onu takip ediyor. Kamera açıları değiştiği için bir sağa bir sola gidiyor zannetmiş olabilirsin. Ama ikisi de aynı yöne gidiyorlar.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hayir ona dikkat ettim hep kopegin tarafindan bakinca bi saga bir sola hareket ediyor. (emin olmak icin binalara bile baktim soldan saga giderken sagdan sola gitmeye basliyor:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hep sağa gidiyor. ama bir daha bakaırm[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben hiç farketmemiştim kıza bakarken[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nihoho aynen abi kızdan başka bişeyi görmüyozki zaten :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NohGye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Kermit yeter her foruma gereksiz msj'lar bırakıp durma .. : D[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hyr adam bi yerde geri yürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Şimdi dikkat edeyim bundan sonra bu reklama diyecem.. Ama insan bi reklamın çıkmasını istemiyosa çıkar. O reklamı bekliyosada asla çıkmas gıcık olursun.. ! Dileeayt![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hakkaten insan kıza bakmaktan reklama bakamıo Cornetto reklamındada oleydi kıza bakmaktan bişi anlamamıştım[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kız çok hoş dikkat etmedim :) ataköyde çekilmiş reklam bizim okulun üstündeki basket sahasında fakat basket sahasında köpeğin ne işi var? Ayrıca orda öyle bir delik yok :) yada ben uyduruyor olabilirim. Ama öyle gözüküyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Biz.Card reklamındaki hata çok büyük reziller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o reklam nasildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Guzel reklam ama kız daha guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Absolut, 09 June 2003 02:31 tarihinde demiş ki: Ben adama hiç dikkat etmemişim o reklamda :) bakacak daha güzellikler var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli yok yok kesin sen sapıksın :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 :D bu olaya gulesım geldı sımdı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hiç dikkat etmedimki bakarım yine[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: White_Rakkad, 10 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Şimdi dikkat edeyim bundan sonra bu reklama diyecem.. Ama insan bi reklamın çıkmasını istemiyosa çıkar. O reklamı bekliyosada asla çıkmas gıcık olursun.. ! Dileeayt![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Murpyh Kanunu :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 O reklamdaki cocuk la ayni liseden mezunuz belki bilenler vardir Radyo Televizyon a.t.l ve acaip sinir olurum ona ama baya başarilidir bonus kart reklamindaki carta aralarin cekilmesi effectini felan o apiyomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yanındkai hatun çok tatlı ama sapıklıkla alakası yok bu olayın ayrıca[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 adam bazen ters tarafa yürüyor... ancak sağ tarafa doğru daha çok yürüdüğünden, deliğe ulaşıyor. ayrıca en iyi panda-kornet reklamındaki kız. yaşı yaşıma, boyu boyuma, giysisi giysime uyuyor (ne?)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar