horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 20:28 tarihinde demiş ki: eh tamam kabul cheesy faktörler çok. bu da bi ambalajlama yöntemi. bi reklam stratejileri kitabı vardı "18 yaşından küçükler okuyamaz" diye. adı o yani. :) kapitalist özal tosuncukları yapar böle şeyler :P bu olabilir mi acaba başlığın maksadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ohhoooo ben cevap yazana kadar konu başlığı bile değişmiş hatta Dark bile yazıklarımı okumadan mesaj atmış. Yani herkezden beklerdim de dark senden beklemezdim. Neyse lütfen konunun başlığını geri düzeltin zira böyle saçmasapan bişi olmuş, anlamı yokolup gitmiş silin daha iyi. Bir yazıyı editleyip anlamsızlaştıracağınıza yokedin daha bile iyi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Horace sağolsun benim yazdıklarımın özetini geçmiş başlık konusunda. Evet aga odur amaç, yoksa içeriği okumayanların anladığı gibi kadınlara orospu demek filan değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fedaykin yanlis yerde yanlis kisilerle tartisiyorsun bu konuyu.. Paticik eglenmek icin biryer ve yas ortalamasi bu konulari affedersiniz fazla s*kleyecek bir ortalama degil. Ama fikirine katilmiyorum.. Elinden gelse sende yaparsin onlarin yaptigini:) Kadin ve erkek esitmidir. Bazi konularda. Hersey kadin ve erkek icin esittir diye birsey soz konusu olamaz. Bazi konularda erkek ustundur bazi konularda kadin. Bu senin diger yazdigin evrim basligiylada uyuyor. Evrim demek yanlis aslinda. Aliskanlik demek daha dogru olur. Evrimle ilgisi yok. Etrafinla ilgisi var. Dogdugun gunden beri televizyonu aciyosun yok kadinlar soyle erkekler boyle diyen filmler vs vs.. Kisaca bilinc altina yerlesiyor.. Sanirim buna dogma diyorlardi tam olarak bilmiyorum.. Bide o 2. paragraf senin icin degildi diger mesajlaraydi..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fedaykin walla yazı güzel olmuş tebrik ederim. benim de eklemek istediğim bişiler var kafamı toparlayınca yazıcam sınavdan çıktım şindi. ve konu çok derin. said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 16:33 tarihinde demiş ki: yok üstüne gidiyosunuz fedaykinin hakkaten. kadınlara karşı sevgisi ve saygısı olan bi insanın yazıcağı cinsten bişey bu. sevgisi ve saygısı olan, ve bunu kaybetmek istemeyen birisinin yazıcağı türden bişi diyorum ben. ayrıca bunu da çok iyi anlayarak +1 diyorum ayrıca kıllardan arınmak diye bişi yok dostum, kılsızlık doğurganlığın getirdiği bişi(cumhuriyetin verdiği bilim tekniklerin birinde yazıyodu). kadınların ayrı erkeklerin ayrı evrimleştiğiyle ilgili bişi duymadım ilgili bir yazı falan varsa merak ettim. ya kadın erkek eşitmidir değilmidir. lan reel sayılardan mı bahsediyosuruz eşit, büyük, küçük olsun?? neyi niye karşılaştırıyoruz manyak mıyız biz?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi ben okudum asil sen okumamissin yazdigimi. elestirdigin toplumun sosyallesmesinde islevselligin one cikarilmasinin dogallini ve tutarliligini belirttim, bu yolda orneklestirdigin orospu kadin olayinin gorundugu gibi olmadigini one surerek "cagimizin hedesi" seklinde, yine can dundar olsun fedaykin olsun cesitli usta kalemler tarafindan cagimiza mahsus kilinan ama ilk homo sapiens ana rahminden cikali beri gecerli olan ve degismeyen kosullara getirilen bu populist elestirel yaklasimlari kinadim. kotu yapmadim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 "cagimizin hedesi" seklinde, yine can dundar olsun fedaykin olsun cesitli usta kalemler tarafindan cagimiza mahsus kilinan ama ilk homo sapiens ana rahminden cikali beri gecerli olan ve degismeyen kosullara getirilen bu populist elestirel yaklasimlari kinadim bunu saklayayım da neo commie can dündar yazıları kondukça yapıştırırım fedo kısmını çıkararak.. :) kral penguenden ala yoz yok buna göre, en fazla taşı biriktiren erkek harem kuruyor kendine.. bunlar da burjuva olmuş azizim..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben hala yorumlarınız ne kadar yerinde ve güzel olursa olsun, o başlıın sinir bozucu ve rahatsız edici olduğu kanısındayım.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Trojanmistress, 22 Nisan 2004 22:22 tarihinde demiş ki: ben hala yorumlarınız ne kadar yerinde ve güzel olursa olsun, o başlıın sinir bozucu ve rahatsız edici olduğu kanısındayım. bir admin degistirsin ozaman 14/m/ist in kadinlara bakis acisi diye:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 LOL! ajzjj ajzuzuzuzuzu. harbi he.. aehuaheuaheuhaeh[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 puaaaaa..... *kopar*[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 heh sacma olcak ama bu saattten sona :P kadin erkek yerine direk Insan orospudur desek sadakati isine geldigi gibi ceken kullanaan kendi ihtiyaclari kedni cikarlari icin herseyi yapabilicek olan sevgiyi o an icin farkli yorumlayip iki dk sonra farkli yorumlayabilen bizler deilmiiyiz? kadın upgrade ederse oropsu deriz erkek ederse ses cikmaz cifte standart? zamanın getirileri hichde o kadar iyi deil fedaykinin yazdiklari arasinda gercekten katildigim nokta zamanin insani özgürlestirmedigi yalnizlastirdigidir.. bundan baska.. herkeste bir " Dogru insan " arayisidir gidiyor.. ilk aklima gelen sen dogru kişimisinki dogru insani ariyorum diyosun+ dier bi konu hayatin, cevrenin, yasadiklarinin (nasi adlandirirsan) isteklerini surekli degistirdigi sabit bi kalibin olmadigi bir ortamda nasil bir dogru kisi arayisidir.. cok sacma gelen bi nokta.. bozulunca deis yenisini al.. ilk baslatan kimdi biz? :) zaman kadinlarin zamanı özgür güclü ama mutsuz kadinlarin batı ülkelerinde cinsel özgürlük yasi 14e düsmüsh bizim büyük sehirlerimizde de farkli deil benim bildigim kadariyla ama tek tarfli olmadigini goz onunde tutun bu kizlar/kadinlar kendi cinsleriyle olmuolarya.. switchi daimi on olan biz erkekler deilmiyiz? baska bi konuda baska birisi erkekler ne kadar zavallisiniz aklinizi celmek icin iki gülümseme yetiyor demisti ne kadar aciklayici bi cümle.. o switch bizde olesine bi ON ki biz bu haldeyken karsi cinsimizi nasil sorgulayabiliyor nasil yargilayabiliyoruzki? mutlu düzeyli ve uzun süreli bi iliski icin iki kisi gerekli kanimca iki tarafinda switchinin sadece birbirleri icin on olmasi.. tabi burda yine upgrade olai yaniilmisim bu dogru kisi deilmish? yeni bi sevgili buliim.. heh.. bilmiyoum yanlish büyük ihtimalle.. ama zaman artik yasadigin andan zevk alma zamani deilmi? bugun yaninda gülümseyen insan yarin olmayabiliyor.. sebebi belki upgrade belki yanlis kisi sonuc dismiyorki tanidigim sevgilsini aldatan disilerin (gerce anlamda herkesle yatmayi tercih eden istisnai "Orospular [sadece para icin yatmayan cinsi] " disindakielrin bir kac ana sebebi var "mutlu deildim", "beni aldatti", "maskesini cikardi" heh neyse uykum geldi..[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Aslında varya en yobazı dincisi muhafazakarı tutucusu bile kadına cinsel bir öğe gibi bakıyor Savaş Ay ın programında bi adam vardı yazın kadınlar bukadar açık saçık giynmemeli tahrik oluyorum diodu yani aslında kendımızı kandırıyoruz ya cinsel öğe gibi bakıyoruz kadınlara[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 fedaykin yazında dogru anlatılar var ancak baslıgın sanki yazını pazarlamak için konulmus bir 'okuyun ilgincim' baslıgı gibi. baslıgı bu sekilde koymamıs olsan daha hoş olurdu. evet doga bu sekilde işliyor tamda senin anlattıgın gibi. ama baslık...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: dark-dr, 22 Nisan 2004 21:03 tarihinde demiş ki: ohoo tamam abi ask hayatinda aradigini bulamayan gelmis threade baslamis kadinlara bok atmaya, mazeretler cikarmaya. simdi kadinlari hic orospuymus fahiseymis diye ayirmamak gerek, kadinlar bu konuda erkeklerden cok daha adil sonucta, nereden bakarsan bak. +1. başka birşey yazmıyorum. saçma sapan şeyler yazılmış.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yau, madem bu dünyaya çoğalmak için gelioruz tek amacımız türümüzün devamlılığını sağlamak. Öyle demiş çünkü bazı arkadşalar. Düşünsene ya, bi adam var dünyaya gelior çoğalıor ölüyor. onun çocuğu çoğalıyor ölüyor, onun çocuğu da çoğalıyor ölüyor. Ne bu? Aseksüel olacam kardeşim dertsiz tasasız[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 gay de olabilirsin üreme imkanları yok :P[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 horace imzaya bayıldım Die darkeness killer black killer ultra black knight of dark death die darkness[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Gimli, 23 Nisan 2004 11:37 tarihinde demiş ki: Yau, madem bu dünyaya çoğalmak için gelioruz tek amacımız türümüzün devamlılığını sağlamak. Öyle demiş çünkü bazı arkadşalar. Düşünsene ya, bi adam var dünyaya gelior çoğalıor ölüyor. onun çocuğu çoğalıyor ölüyor, onun çocuğu da çoğalıyor ölüyor. Ne bu? Aseksüel olacam kardeşim dertsiz tasasız çoğalmak amacımız değil, içgüdümüz. ve bizi diğer canlılardan (hatta cansızlardan) ayıran özelliğimiz düşünebilmemiz ve bu içgüdülerimizin önüne geçebilmemiz. yok ama ille de gay olucam diyosan ben seni tutmıyım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bana yalan söyleyenlere karşı her türlü cevabı verebilirim ama kendisine yalan söyleyenlere karşı ne yazık ki ne desem boş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 başlıktan rahatsız olduğumu söyleyeyim,konuyuda okudumda pek bir saçma gibi geldi.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 "Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır." demiş nietsche e güzel söylemiş terbiyesiz...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 unity will strike back[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 neyse ki konu dışı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İYİ GÜNLER ÇOCUKLAR OTURUN .... öncelikle matematik( mantık) bilgisi ... [hline] insanlar aslinda matematiksel olarakiyi düşünemedikleri için , derin düşünemedikleri için yada genellikle kolaylarina geldiği için anlaşılamaz önermelere paradoks der ve geçerler ... örneğin Önerme P: bu da dahil tüm genellemelerer yanlıştır inceleme : (olmayana ergi yöntemi ) amaç : bir önermenin tersinin doğru olamayacağini gösterip o önermenin doğruluğunu ispatlamak hatalı önerme incelemesi örneği ; p' : bu da dahil tüm genellemeler doğrudur inceleme : bu da dahil tüm genellemeler doğru ise bu genelleme de doğrudur , fakat genellemenin içeriğinden dolayı bu genellemenin doğruluğu ,genellemenin yanlış olduğunu soylemektedir .. o yüzden bu bir paradokstur dersin başında size belirttiğim gibi bu düşünce yapisi matematiksel olarak iyi/doğru düşünülemediğini gösterir .. keza bir önermenin tersi o önermenin zıttı değil , o onermenin değil'i dir ( aralraindaki fark için evrensel küme çiziniz , içine de iki kesişen küme çiziniz ve gerekli incelemeyi yapiniz ) doğru bir inceleme : önermenin tersini doğru varsayalim p' : bu da dahil tüm genellemeler yanlış değildir inceleme : bu da dahil tüm genellemeler yanlış değil ise bu şu demektir , bası genellemeler yanlış bazılari ise doğru dur .. eğer bağzı genellemeler yanlış bağzı genellemeler doğru ise bizim en başta aldığımız P önermesi yanlış ta doğru da olabilir . bu durudma bu onermenin doğruluğu çeliştiği için bu ilk P önermesinin yanlış olduğunu soyleyebiliriz , boylece bir paradoks oluşmaz ... dersimiizin ikinci yarisi ise Hayat bilgisi [hline] evet tüm kadinlarda doğuştan "herzaman elindekinin daha fazlasini isteme , elindeki ile asla yetinememe" dürtüsü vardir . bunu orospuluk tanımı ile özdeştirdiğiniz taktirde " Kadınlarda Orospuluk Switch’i Doğuştan On Geliyor" dediğinizde de haklısınızdır ( ama bunun orospulukla ilişkilendirilip ilişkilendirilemeyeceği bir tartışma konusudur ) .... ayrica kadınlarda olan hep daha fazlasını isteme dürtüsü o cinse özgü bir şey değildir o yüzden de sırf kadınlarda varmiş gibi gösterecek başlıklala konu açmak bence yanlıştır .. keza 2de bir daha iyi mdoel cep telefonu almak , her an daha iyi bir arabanın hayalini kurmak yada hiç durmadan ve gerçekten de ihtiyacınız olmadan PC'nizi upgrade etmeniz de aynı sepepten dolayidir ... yani bunun , sizle iken daha yakışıklı daha kültürlü daha atletik daha iyi konuşan bir erkek ile beraber olup ta sizi terkeden kızın yaptiğindan bir farki yoktur... . dipnot : asıl siz aptal aptal hayatın bu gerçeğini bile bile elinizdeki ile yetinmeye çalişip kendi kendinizin elini kolunu bağladiğiniz için hatalısınızdır ... kendi hatanızdan dolayı başkalarini suçlamayin ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 23 Nisan 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar