quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ezici çoğunluk derken? 1 oyla önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 cod ww2'ye bile 2 oy gitmis, puu. bazi oyunlari secenekler arasina bile koymamak lazim. sirf triple a diye konmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ben cuphead'e bastım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 cod, assassin creed, NFS bunların listede olması bile ayıp harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 toggie said: en cok oynanan oyun goty olacak diye bi kaide yok. bircok farkli ozelligi ayni anda basarabilmis oyun daha bi goty'dir bence. populer olmasini bu ozellikler arasinda aramam bile ben. bu yıl ki oyunlar için konuşursak bu kategoriye neler uyuyor başka? birçok farlı özellik hangi oyun getirdi ki bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 hellblade mesela ilk aklima gelen. ben ayrica farkli ozellik getiren demedim. farkli ozellikleri basarabilen dedim. sadece iyi grafik degil, grafikle birlikte gameplay ya da gameplay + story vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 divinity 2 ya da hellblade diyecektim ben de, ama gameplay olarak hellblade'de aman aman bir yenilik hatırlamıyorum (oynamadım henüz) başka pek bir şey yok yani. oyunlar güzel, ama kendi alanında büyük fark yaratan, yenilik başaran olduğunu düşünmüyorum çok bu sene. mevcut olanı geliştiriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 fark yaratmasi gerekmiyor abi. oyunun goty olmasi icin her yonuyle bisiler basarmis olmasi daha anlamli. mesela witcher3. dota, csgo, pubg gibi oyunlar multi oldugu icin bu kadar fazla populerlige sahip zaten. ortaligi kasip kavurmasi ya da ticari basarisi goty olmasi icin yeterli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 PUBG güzel oyun ama tamamlanmamış olduğunu çok net hissettiriyor. Oyunda tek mapin üzerine tek oyun modundan başka bir şey yok, konseptten yürüyor sadece. Alıştırma yapabileceğin bir ortam da yok, aim/fire pratiği için kentrilyon kere okula inip feedlemek gerekiyor vs. Bugların vs. büyük kısmından önceki sayfalarda bahsedilmiş zaten, seneye artık. DOS 2, Nier, The Evil Within 2, Hollow Knight belki Warhammer 2 olabilir. Nioh'u da çok beğendim. Shadow of War'da güzel oyun aslında ama GOTY'lık bir olayı yok, sadece lootbox olayı nedeniyle kimse de seçmez. Aynı şekilde Cuphead'in de GOTY'lık bir olayı yok, oyun güzel ama yeterli değil. Aslında Nier PC'de bildiğin patates olmasa onu seçebilirdim ama şu haliyle benim tercihim DOS2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi tamam senin söylediğin ifade olsun :D niye oraya takılıyorsun sfds. release durumuna göre pubg alır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 foruma parayla adam yığıp divi'ye bastırıcam oyu. delirtmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 daha oynamadım ama original sin 2'ye bastım ben oyumu pubg ne abi, tamam eğlenceli oyun ama goty olucak bi tarafı yok lel, sırf meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 PUBG'ye bastım oyumu ama Original Sin'i gittim aldım :D daha birincisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 pubg nasıl geçmiş oylamada divinityi. alk accountlarla hilemi yapıyorsunuz? Tamamlanmamış oyun zaten goty'e aday da olamayacak ki. Goty verildiğinde görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 adam vuramayanlar gelmiş goty değil diyor diyip bomba atıp kaçayım mı? yok lan, gerçekten goty olmaz öf ama çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 kimse eğlencesiz demiyor ama, yazılanlar okunmuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi teknik açılardan bakarsanız pubg değil tabi. ama şimdi iyi oyun ya. diğer oyunlara bakıyorum, pubg'ye bakıyorum ve pubg'nin almaması için bir sebep göremiyorum sdfs. ben daha çok alacağını düşündüğüm oyunu söylüyorum. gönlümden geçen oyunlar tabi ki daha çok iyi story ön planda oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 divinity pubgyi geçmiş, en alttaki indie şıkkı az biraz oy almış, tebrik ediyorum gençler https://sayingimages.com/wp-content/uploads/there-is-still-hope-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Lan sıs jinxleme eşitledi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Ve benim oyumla pubg one gecti. Pleblere de oy kullanma hakki verirseniz gelir ea oyunu goty diye onunuze koyariz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Zaten Red Prince'de liderlik vasfı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 http://www.pcgamer.com/game-of-the-year-2017-divinity-original-sin-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Şaşırdım, ama sevindim. Demek ki hala düzgün seçim yapılabiliyor GOTY'de. Burada da çok sefer PUBG alır kesin diyordum, PUBG'nin alması gerektiğine inanmıyor olmama rağmen. Divinity 2'yi henüz oynayamadım ama hak etmiş olması muhtemel gördüğüm content itibarıyla. Google'da aratınca Zelda almış izlenimi oluşuyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 püskevi reis'in listesi geldi. https://www.youtube.com/watch?v=lF0IM3MDM_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Off 1 saat ne ya Ozet hali yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar