Katibim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Selam arkadaşlar Elimde Asus X550jk işletim sistemli laptop var (i5 2.80, Ge force 850m 4 gb ram 128 ssd hard disk) Heroes Of Newert oyununu oynamak istediğimde sürekli düşük fps problemi yaşamaktayım.. İlgili oyunun teknik destek bölümüne mesaj attığımda oyunun tek başına 3 gb tan fazla ram tükettiğini 4 gb ram in bu durumda eksik kaldığını fps düşüklüğünün sebebinin bu olabileceğinden bahsetti. Şimdi sizlere sorum şu olacak (kısıtlı bilgim olduğu için daha sade bir dille yazabilirseniz sevinirim :D ) bilgisayarıma kalkıp 4 gb lık bir ram mi alsam daha iyi olur yoksa SSD den 4 gb ı alıp ram olarak kullansammı ? Ayrıca diyelim ki ram almaya karar verdim kingston un KVR16LS11/8 modeli 8 GB aynı serinin /4 modeli 4 gb 8 gb lık alıp sistemi 12 gb ram mi yapmak mantıklı yoksa 4 gb lık alım 8 gb a çıkarmakmı mantıklı ? Sabırla verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ohaa yıl 2017 hala HoN oynayan mı varmış ya. 2010-2011 gibi bitti sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 2 tane 8 alip 16 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 WaNTeD said: 2 tane 8 alip 16 yap tek slot var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 8 alip 12 yapmak diyince 2 slot sandim. Her turlu ram upgrade yapican zaten 4gb anca browser a yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 peki 4+4 mü yoksa 8+4 mü daha iyi çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ssd bilgisayarın açılma hızını ve oyunlardaki loading sürelerini etkiler. 4 gb ram günümüzdeki birçok oyun için yetersiz kalacaktır. söylediğin oyun moba olması lazım, çok fazla RAM gerektirecek bir oyun değil aslında. 128 gb ssd varsa RAM al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ne alaka herşeyi rame yazmak neymiş aeuhauhe 3gb lik ram yemek zor bişey sil o oyunu direk ya kötü hon'a bak meraktan baktım wow'a şimdi 1.2gb falan kullanıyo.. tabi 4gb ramde biraz az günümüz için, min 8 yap onu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Vasfi said: ne alaka herşeyi rame yazmak neymiş aeuhauhe 3gb lik ram yemek zor bişey sil o oyunu direk ya kötü hon'a bak meraktan baktım wow'a şimdi 1.2gb falan kullanıyo.. tabi 4gb ramde biraz az günümüz için, min 8 yap onu bence tamam teşekkürler.. Ama meraktan soruyorum bir oyun nasıl olurda 3+ gb ram yer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Dandik optimizasyon - gpu shared ram olayı varsa sistemi tırtıklıyordur falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Katibim said: Vasfi said: ne alaka herşeyi rame yazmak neymiş aeuhauhe 3gb lik ram yemek zor bişey sil o oyunu direk ya kötü hon'a bak meraktan baktım wow'a şimdi 1.2gb falan kullanıyo.. tabi 4gb ramde biraz az günümüz için, min 8 yap onu bence tamam teşekkürler.. Ama meraktan soruyorum bir oyun nasıl olurda 3+ gb ram yer?? bence oradaki kritik soru hon gibi bir oyun nasıl 3 gb yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar