Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Laptop tavsiyesi) ASUS ROG Strix GL502VM 'i iade edecegim, tavsiyelere acigim.


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Yeni aldigim ASUS ROG Strix GL502VM 'un ses kalitesi biraz kotu cikti, hani kulaklik takarak falan kullanilir yine ama makine bekledigimden gurultulu de cikti. Orn; 2011 model Macbook Air'im Pillars of Eternity oynarken daha az gurultu yapiyordu ki o makine icin daha zorlayici bir oyundu muhtemelen.

Hazir sarj kaplosunu detect etmeme sorunu varken tamir ettirmek yerine direk iade edip baska bir modele gecsem mi dedim.

Yani ayni seviyelerde ama gurultu sorunu daha az (bunu takiben isinmasi da daha az olur herhalde?) bir makine tavsiye edebilecek var mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun laptopunu tablet kıvamındaki bir aletle kıyaslaman enteresan olmuş. zorlayıp zorlamaması önemli değil, kasa içindeki soğutucu sistemleriyle alakalı bir şey bu. fansız cihazlar tabii ki ses çıkarmaz.

laptop olarak MSI kullanıyorum, grafik canavarı oyunlarda bile neredeyse sessiz çalıştığını gördüm. bir önceki GT serisiydi benimki, yeni seriler de o kadar sessiz çalışıyor mu bilmiyorum. ama bir bak istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, MBA'da fan var ve de gayet gurultulu olabiliyor. Fanlarin calisma seviyesi de isinmaya bagli degil mi yani sicaklik artikca fanlar da daha fazla calismiyor mu?

Cok demanding olmayan bir oyunda bu kadar isinip gurultulu calismasi kotu sonuc olarak.

Bir de kullandigin MSI'in modelini verebilir misin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Strix-GL502VM-Notebook-Review.187341.0.html#toc-emissions

öyle çok da fazla fan sesine sahip değil cihaz, ilk defa mı böyle gpulu laptop kullanıyorsun? çünkü oyun açınca fanların kicklemesi normal. ne kadara aldın? 1060'lı laptıplar feci şu an türkiyede fiyat olarak, çok bolluk içinde değilse aldığın laptop iyi.

bak bak fiyatlara bak:

http://www.hepsiburada.com/msi-ge72vr-7rf-apache-pro-404xtr-intel-core-i7-7700hq-32gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000032KTJ?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji

şunun 7700hq yerine 6700hq'lusunu (kalan tüm specler birebir aynı) ocak'ta arkadaş 6200'e almıştı, 8k bu lel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değil monsterlar = clevo kasa. clevo diye bir firmadan alıp her ülkede farklı isimle çıkıyor aynı laptoplar, bizde monster almanyada XMG schenker diye bir şey, başka bir yerde eurocom galiba.


abi elindeki laptop baya iyi, gl702vm olsa mesela direkt çıkar derdim kronik ısınma problemi var içerde. senin de kasa gerçi eşek gibi ısınıyor ekranın altındaki bölge özellikle ama throttle 502'de yok niyeyse.

eğer yine yurtdışından alabileceksen değiştirebilirsin o ayrı, ona göre tavsiye edebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...