Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Yeni aldigim ASUS ROG Strix GL502VM 'un ses kalitesi biraz kotu cikti, hani kulaklik takarak falan kullanilir yine ama makine bekledigimden gurultulu de cikti. Orn; 2011 model Macbook Air'im Pillars of Eternity oynarken daha az gurultu yapiyordu ki o makine icin daha zorlayici bir oyundu muhtemelen. Hazir sarj kaplosunu detect etmeme sorunu varken tamir ettirmek yerine direk iade edip baska bir modele gecsem mi dedim. Yani ayni seviyelerde ama gurultu sorunu daha az (bunu takiben isinmasi da daha az olur herhalde?) bir makine tavsiye edebilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 oyun laptopunu tablet kıvamındaki bir aletle kıyaslaman enteresan olmuş. zorlayıp zorlamaması önemli değil, kasa içindeki soğutucu sistemleriyle alakalı bir şey bu. fansız cihazlar tabii ki ses çıkarmaz. laptop olarak MSI kullanıyorum, grafik canavarı oyunlarda bile neredeyse sessiz çalıştığını gördüm. bir önceki GT serisiydi benimki, yeni seriler de o kadar sessiz çalışıyor mu bilmiyorum. ama bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 MBA'de fan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Evet, MBA'da fan var ve de gayet gurultulu olabiliyor. Fanlarin calisma seviyesi de isinmaya bagli degil mi yani sicaklik artikca fanlar da daha fazla calismiyor mu? Cok demanding olmayan bir oyunda bu kadar isinip gurultulu calismasi kotu sonuc olarak. Bir de kullandigin MSI'in modelini verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 çok fazla fps aldığın için daha fazla ısınması diye bir şey de var ama, belli bir fps'den sonra mba'dan fazla ısınması normal. o fps'yi verirken mba'nın maksimum çalışmasından daha fazla çalışıyor olabilir yani kart. limitlemeyi denesen çok fazlaysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Nigger_of_the_sand said: Bir de kullandigin MSI'in modelini verebilir misin? https://us.msi.com/Laptop/gt72-dominator-pro-gtx-980m.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Strix-GL502VM-Notebook-Review.187341.0.html#toc-emissions öyle çok da fazla fan sesine sahip değil cihaz, ilk defa mı böyle gpulu laptop kullanıyorsun? çünkü oyun açınca fanların kicklemesi normal. ne kadara aldın? 1060'lı laptıplar feci şu an türkiyede fiyat olarak, çok bolluk içinde değilse aldığın laptop iyi. bak bak fiyatlara bak: http://www.hepsiburada.com/msi-ge72vr-7rf-apache-pro-404xtr-intel-core-i7-7700hq-32gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000032KTJ?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji şunun 7700hq yerine 6700hq'lusunu (kalan tüm specler birebir aynı) ocak'ta arkadaş 6200'e almıştı, 8k bu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Yurtdisinda aldim, tr fiyatiyla 6k yapiyodu nerdeyse. Ilk defa oyun bilgisayarim oldugu icin o yuzden fazla gelmistir belki oyle bir ihtimal de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 7. nesil baya gürültülü fakat 8. nesil işlemciler çok daha az elektrik tüketiiği için daha az fan sesi veriyor diye okumuştum. tamamen sallamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 msi lara bakacaksın asus tan memnun değilsen. Bi ihtimal monster ama msi ile aynı kasa olup (hala öylemi emin değilim) daha fazla ısınma sorunu oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 değil monsterlar = clevo kasa. clevo diye bir firmadan alıp her ülkede farklı isimle çıkıyor aynı laptoplar, bizde monster almanyada XMG schenker diye bir şey, başka bir yerde eurocom galiba. abi elindeki laptop baya iyi, gl702vm olsa mesela direkt çıkar derdim kronik ısınma problemi var içerde. senin de kasa gerçi eşek gibi ısınıyor ekranın altındaki bölge özellikle ama throttle 502'de yok niyeyse. eğer yine yurtdışından alabileceksen değiştirebilirsin o ayrı, ona göre tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar