enrique Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 sarı-kırmızılı takımı deplasmanda yenemedik büyü bozuldu.
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 yanıma değil yerime tarzı bişiler demişti SG 3-5 hafta önce. görüyor ve arttırıyorum; anadolu takımlarına karşı oynayacağımız maçlar için takımı hazırlayacak teknik direktör gelsin
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 B.k gibi oynadı takım. Bariz ligi bitirmişler kafada
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 hala quaresma diyen var ilk yarıda rahat 10 top kaybetti yüksek ihtimal daha fazladır, hiç oynamaması gerekiyordu talisca'nın kesinlikle oynamaması gerekiyor yine tek bir olumlu top kullanmadı şu maç 35 yaşında merkez orta saha pozisyonunda oynayan atiba'yı 9 günde 3. maçına çıkarmak neyin kafasıdır inanılır gibi değil takıma aç oyuncu lazım koyacaksın diğerlerini onlar da minimum berabere kalırdı zaten karşındaki takım malatya yani mitroviç de necip de fatih de gayet güzel oynadı demek bunlar da oynayabiliyor, kenardaki diğer oyuncular da oğuzhan negredo lens orkan bu arada
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 vivavale said: B.k gibi oynadı takım. Bariz ligi bitirmişler kafada şl yi hedef koymak büyük hata idi gruptan çıktık deyip hedef bitti salmışlar devre arasına kadar bakalım kaçıncı olacağız fener şu hali ile bizi geçicek ya
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 hayır kadro değişmediği gibi sistem de değişmiyor genç, tecrübesiz kadron olur anlarım sistemle oynamazsın elindeki farklı mevkilerdeki adamların 3 tanesinin cl şampiyonluğu var, 3 tanesi epl'de oynamış, türk oyuncular mevkilerinin en iyi türk oyuncuları hepsi teknik ve yetenekli adamlar bu adamlar acemi mi oynayacaklar nedir yani başka bir sistem dene bari
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Q7 cenk talisca ile maca cikmasi en büyük hatasi hocanin. Bundan daha buyuk hatası da bir suredir bu 11le maca cikmasi. Ayni taktik ayni oyun.. Tudor kadar olmasa da kucuk suprizler gerek
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 neden erken çıktı denilen quaresma istatistikleri: 58 dakikada 37 topla buluşma, %20 ikili mücadele, 23 top kaybı, isabetsiz 10 orta.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Soru neden 11 quaresma olacaktı sanırım
enrique Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 quaresma isterse 80 top kaybı yapsın ilk yarı. bjk hücum gücünün %50sini oluşturuyor malesef.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Apple +1 Akhisar maçından sonra alışılmış kadroyla çıkması gerekli diye yazmıştım. Sözümü geri alıyorum lig maçlarına direk başarıya aç oyuncularla çıkması lazım.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 alakası bile yok nereye hücum gücünün %50'si? 11 kişi otobüs çekilme maçlarında katkısı direk 0 oyun tipinin.
enrique Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 böyle kapalı takımlara karşı mevcut oyuncu kadromuzla bizim takımın yapabileceği pek birşey yok. yapılabilecek max şey tüm hafta duran top, uzaktan şut falan çalışmak ki büyük ihtimalle yapıyorlardır zaten. talisca'nın sadece bu nedenle ilk 11'de olduğunu düşünüyorum. *işte quaresma etkisiz olunca gol atamıyoruz, dediklerimi destekliyor dediğin durum.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Gecen senede kapanmiyor muydu Anadolu takimlari. Ondan onceki sene? GS-FB sampiyon olurken? Sanki su kapanma isi bu sene icat edilmis gibi konusuyorsunuz. CL ile Lig farkli zaten de hep farkliydi yeni birsey degil bu.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 ya birader kapanmaya dediğimiz bir şey mi var yine bir tarafından tutup çekiştirmişsin her şeyi kapanmaya karşı oyun taktiği yok diyoruz takımın. enrique said: böyle kapalı takımlara karşı mevcut oyuncu kadromuzla bizim takımın yapabileceği pek birşey yok. yapılabilecek max şey tüm hafta duran top, uzaktan şut falan çalışmak ki büyük ihtimalle yapıyorlardır zaten. talisca'nın sadece bu nedenle ilk 11'de olduğunu düşünüyorum. *işte quaresma etkisiz olunca gol atamıyoruz, dediklerimi destekliyor dediğin durum. mevcut oyuncu kadrosuyla oynamak zorunda değil zaten. kenarda medel oğuzhan lens negredo orkan gibi 5 oyuncun var.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Hoca Mete'yi neden kadroya almadi ki bu mac, zaten takim yorgundu. Boyle maclarda kilidi acardi adam.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Yok kapanıyorlar vs boş şeyler. Sen 45 dakika kaleye şut atamazsan sorun sendedir rakipte değil. Karşıda Mou’nun otobüs taktikli Chelsea’si yok. Fakir avuntusu şeyler bize kapanıyorlar falan.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 beşiktaş şenol güneş'ten ne zaman kurtulacak? gerçekten bu takım çok daha iyilerini hak ediyor.
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Olcay, Kerim gitmemiş olsa + Gökhan Töre sakat olmasa ligde zayıf takımlara karşı bu puan kayıpları yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Olcay Kerim rotasyon icin cok iyi adamlardi zaten Besiktas niye gondermisti cozemedim ben. Kerim zaten Bsehir'de de yedek. Elinde yedek kalsa da girip elinden gelenin en iyisini yapan bir adamin varsa belli bir seviyede, bu adami hicbir zaman gondermeyeceksin. Necip misali. Kendileri gitmek istediyse bilmem tabii.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 ben de anlamıyorum bu tarz oyuncu salıvermelerini. selçuk şahin ve emre fenerde olsa hala iş yaparlardı. sow, kuyt hatta abartayım webo. gökhan gönül ve caner'i de elde tutamadılar mesela.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 sorun o değil ki bjk'nin yedeklerinde bir sıkıntı yok hatta ikinci bir takım çıkarırsın oradan yedekleri takıma monte etmiyor ve oyuna almıyor şenol sorun bu
Öne çıkan mesajlar